Jump to content

ARK Events

Sign in to follow this  

Information regarding events will be posted here, you are also allowed to post your event suggestions here aswell!

0 topics in this forum

There are no topics in this forum yet

Sign in to follow this  
 • Topics

 • Posts

  • Med tanke på att vi i rebellerna har ett väldigt litet utbud utav färger till alla våra bilar och helis så hade vi uppskattat fler färger som vi kan välja mellan. Syftar på gamla rebell skins som fanns innan.
  • 7.62 finns inte på servern atm, iallafall inte vad jag har sett.   Till m320:n så är det just som Woxxen säger, att är vi 10-11 APD inne och 2 gäng tar fed (dvs 16 st) så har vi sjukt underläge, speciellt på flykten, därav vi försöker avsluta fed så fort som möjligt! Och m320:n tas inte ut hela tiden heller, då själva m320:n kostar 300k, sen 5k per mag samt siktet är dyrt, och vi får ju inget refund på det, utan direkt ur egen ficka!  
  • Sen måste jag också skriva att det är underbart gött att alla tar sig tiden att kommentera med  förslag och förbättringar etc. men försök ge oss "mer" i era svar. "Kläder" .. "Skins".. "6.5 silencer" "nya jobb" .. Ger oss inte jättemycket att gå på..    Vad vill ni ha för jobb? Ska det vara  Jobb med båt? Med flygplan? Långa rundor  med hemtts?  Sen får ni gärna ge förslag på vad det kan vara för typ av jobb.  Vad äre för skins ni vill ha? Chebbi vill ha Adidas, absolut. Men ni andra som skriver "Kläder?" Camo? Rosa? Blue Oyster club set?    Som sagt, ge oss mer!
  • Just M320an existerar för att APD skall ha övertaget vid just FED. Fed är endgame och det ska vara svårt, väldigt svårt att lyckas.  Tror faktiskt det finns 7.62 att köpa, men cheferna för fraktionerna har valt att ta det försiktigt för att inte fylla servern med vapen. Alternativt är det sagt att vi väntar tills många kör 6.5 innan vi lägger in / kör med just 7.62.   Silencer för 6.5s kommer att komma, vi har  bestämt att det ska in. Men vi har inte bestämt om det blir 5.4 eller 5.5 patchen! 
  • My point was not only around fed though as I would like silencers for 6.5 and 7.62 for higher ops regardless. Right now the weapons available for civilians is very little diverse. :/ 
×