Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Earlier
 3. Hej, Jag startade upp en wasteland server precis om folk bara vill lira Arma3 tillsammans. Wasteland är ett ganska självdrivande mod som inte kräver så mycket admins/mods (vad jag vet). Jag starta den med Altis kartan man det finns färdigt för alla kartor. Så om en majoritet vill byta så kan jag enkelt ändra. https://cvgaming.net/servers/ För dem som inte vet vad wasteland moddet är eller hur det fungerar: http://forums.a3wasteland.com Med enkla ord så spawnar det olika uppdrag över kartan som gör att man kan samla på sig gear och sedan kör king of the hill om territorier.
 4. faktiskt ett av de enda decent montages nån gjort på servern. +1
 5. Wredig

  Mods?

  Det är absolut inte enklare via A3 Launcher. Det är bara jävligt jobbigt att använda. Gör en a3 sync ip bara till modsen eller ett google docs dokument man laddar ner. Lägger in modsen i din Arma3 launcher, klart.
 6. Wredig

  Mods?

  Spelat iprincip allt som har med mods att göra på arma, det är bara dumt. Onödigt. Om ni ska ha mods på servern så ska det vara vapen, inte bilar. Det är väldigt onödigt, bilarna e buggade. Sprängs lätt, extremt dålig handling osv. Ingen armor över huvudtaget. Ska ni lägga in mods ska ni antingen byta karta. Ex. Göra CVG Takistan med taskforce och allting. Så lägger ni in kartan, CUP_Weapons, CUP_Units, och resterande CUP mods. NiiArms kan ni också lägga till. Bilar kan ni också lägga till om ni vill men enligt mig är det bara jävligt onödigt.
 7. Ska du med o farma idag?

  Mvh

 8. My user is back in safe hands ❤️
 9. My steam account was just now stolen, i don't know if steam can help me get it back. So i wont be on the server in some days or maybe never again. -Medic Olstad
 10. Guest

  Mods?

  ArmaSync är ganska bra om du har snabb nedladdningsserver Inte för att jag vill ha mods på servern, men om ni fast beslutat för det så är det ett bra alternativ.
 11. If you're adding new cars. I would like to see the Audi RS6 Black edition in https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1648266732&searchtext=
 12. Tagit bort den. ACCEPTED!
 13. Guest

  Shoutbox Ban Appeal 2.0

  Name: Olsson Date: Oklart Reason: Vet inte? Trodde jag fortfarande var bannad sen min förra ban men Afriel sa att han hade tagit bort min ban och någon lagt en ny innan jag ens hade hunnit skriva något?
 14. WoXXeN

  Mods?

  Njaa. Det är ju mycket enklare via tex A3 Launcher.
 15. "Vad är skillnaden på att springa milen eller en kilometer? man behöver endå springa" Det är avsevärt enklare att ladda ned ifrån steam, eftersom att dem flesta troligen har erfarenhet med just det.
 16. Guest

  Mods?

  Jo? Men vad spelar det för roll folk kommer fortfarande behöva ladda ner dom?
 17. Feroz

  Mods?

  varför stänga pollen när den inte ens vart uppe ett dygn? xd
 18. Hallöj

  1. Rasmus

   Rasmus

   Tjena!

 19. Feroz

  Event - Spela

  +1, in med lite spännande patches istället
 20. Finns det inte massa mods på workshop?
 21. WoXXeN

  Mods?

  Skulle isåfall hellre se en Exile server!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.