Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/01/19 in all areas

 1. 9 points
  Harrisson

  M. Carter - Moderator

  M. Carter - Moderator I want to inform you all that M. Carter has now been granted the rank of Moderator! Congratulations @M. Carter! Here are a few examples of what he will help us with. General Questions Rules Items Loss Vehicle Loss Bans Forum
 2. 8 points
  bobin

  M. Carter - Moderator

  Stavade du fel på @A.Karlsson ? grtz btw
 3. 4 points
  Stefan

  Ban request [N.L.A] Unreal

  Skulle även önska att en oberoende mod/admin tar han om detta
 4. 3 points
  M. Carter

  Kan ej joina

  Detta brukar bli då servern har ett fel. Men kan även bero på vissa andra saker. Jag kan utesluta att det är servern fel då det är andra spelare som kör i nuläget. Vad heter din Arma 3 profil som du försöker logga in med så kan jag kolla loggarna vad du har för fel. Testa detta sålänge: - Starta om steam och se till att ditt steamkonto är online när du ska joina servern - Se till att du har senaste versionen av Battleye (Verifiera Arma 3 i steam) - Rensa MPMissionCache som ligger vid \AppData\Local\Arma 3 - När du startar ditt Arma 3, se till att du bara har startat 1 spel annars kommer det senaste startade Arma 3 ta över steam tjänsten. Funkar inget av dessa så kan vi inte göra så mycket tyvärr. Då får du kontakta Bohemia Interactive.
 5. 2 points
  hej, vill du köra uppgjord fight i pyrgan med mig?
 6. 2 points
  C.Orkel

  M. Carter - Moderator

  När kommer TRG-21 till gh lään?
 7. 2 points
  Olsson

  M. Carter - Moderator

  fyfan vad nice
 8. 2 points
  A.Karlsson

  Ban Request

  Name: *Your in-game name* Offender-Name: *Offender's in-game name* Date: YYYY-MM-DD - <Time it happened> Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible. If you have any proof of the users guilt in form of links, post them here. Gör om gör rätt!
 9. 1 point
  Benny The Koop

  Kan ej joina

  Har varit otroligt lång tid sedan jag körde på altis life servern och ville testa och joina men när jag joinar så blir det sending request UID och misslyckas konstant. Har jag missat något som man måste göra innan man kan joina. När jag senast körde så var det bara att joina och sen var det klart.
 10. 1 point
  luckiiee

  Kan ej joina

  Ska kolla upp det!
 11. 1 point
  Benny The Koop

  Kan ej joina

  ja testa för en timme sen och var samma problem, hade en kompis igår testa och var samma problem
 12. 1 point
  luckiiee

  Kan ej joina

  Fick också så för ett tag sen, då var jag tvungen vänta till efter restart och då fungerade det igen. Har du prövat nu efter 12 restarten?
 13. 1 point
  C.Orkel

  random saker

  Endast dem högst rankade poliserna springer runt med Carrier Lite och 7.62, men om en polis är i warzone och dödar någon med MK1 så är det klart att du släpper din MK20 för en MK1. Har du dock inte tillgång till en MK1 som polis i din egen shop så måste du "ta bort" den efter avgjord fight vid passande tillfälle. Jag har kunskap inom detta område då jag själv gjort samma sak innan jag blev fraktionsbannad. Men har du dock tillgång till CL och MK1 i din shop är det på ditt ansvar att inte ta det till gas station mm. Men annars big ups att du också gör liknande trådar så att det inte bara är jag som gör det :)) //Lukas/Orkel
 14. 1 point
  Riddaren

  Ooo

  dålig låt
 15. 1 point
  luckiiee

  Ban request [N.L.A] Unreal

  Kan säga att jag hörde skott i pyrgos området, dessutom var detta en anordnad fight mellan NLA och APD. Vi fick svaret på var dom höll hus av dom själva nån sekund senare då det uppstod förvirring var vi skulle fightas med dom, detta kan nog någon i APD intyga även dom.
 16. 1 point
  C.Orkel

  Ooo

  -1 Köp Apex
 17. 1 point
  Öberg

  Stora förslagstråden!

  Det stämmer! Apd har alltid tagit 50% för att ”sälja” tillbaka fordonen som är beslagtana, och är det ett problem att folk utnyttjar försäkringen så kan vi alltid lösa det via alcn eller så lägger vi till en chop shop i erat HQ
 18. 1 point
  Kebre

  me.cvgaming.net #1

  Har påbörjat ett arbetet för att bygga en vy för spelare där dem kan få reda på lite statistik, scoreboards och annat roligt. Inspirationen kommer från: https://battleroyalemod.com/ Det jag vill i slutändan är att en spelare ska kunna logga in med sitt steamkonto för att få reda på allt som sitt spelande på vår server. T.ex Tjänade pengar över tid (graf) En karta över händelser slutförda uppdrag detaljerad speltid vanligaste vapen Helt öppen för förslag på data som kan vara publik samt specifikt för en spelare. Projektet kommer köras under: https://me.cvgaming.net/ Då projektet är i väldigt tidigt stadie av utveckling så förvänta er felmeddelanden och att det kanske inte körs 24/7.
 19. 1 point
  A.Karlsson

  Benrik Montage

  l å t h o n o m
 20. 1 point
  A.Karlsson

  Vehicle Garage Spawn

  Bra call!
 21. 1 point
  A.Karlsson

  Ban req

  Name: [Cv-D] [Thug] A.Karlsson Offender-Name: [A.M.F] Carl Mark Date: 2015-06-15 13.00 Reason: Som ni ser i videon så skjuter han innan jag får reda på vad jag ska göra.
 22. 1 point
  A.Karlsson

  Thorstens beginning on CvGaming.

  2.30 Den glömmar man inte xD
 23. 1 point
  A.Karlsson

  KUL MED MH9

  Sorry för min skrik
 24. 1 point
  **Off topic** CV-D dont support turtle hunting
 25. 0 points
  Abdull

  Ban request - Yin 2019-01-31 21:00

  Name: [AP] Ahmed Abdull Offender-Name: Yin Date: 2019-01-31 - Ungefär vid 21:00 Which rule(s) were broken: RDM, Scamming, Ingen engagement Additional information: (Spela denna låten för extra känsla när ni läser min additional info https://www.youtube.com/watch?v=pUZeSYsU0Uk 😊 ) Jag, min kompis ([AP] Jimmie Åkersson) och vår gangmedlem ([AP] Yin) var påväg till Black Market för att köpa lite gear. Jag hade vid tillfället 400,500$ i kontant på mig. Jag och Jimmie flög i en helikopter medans Yin flög i sin egna. Yin var vid tillfället sur på Jimmie då Jimmie råkade crasha Yin's flygplan 5 minuter tidigare (detta är varför man i videon hör mig och Jimmie skoja om att Yin kanske kommer skjuta Jimmie). Vi går ut ur vår helikopter för att handla gear då vi ser Yin stå vänd mot oss med ett automatvapen i sina händer. Han riktar sitt vapen mot oss och avlossar totalt sex skott. Innan man hinner reagera inser vi att han har dödat oss båda utan att säga ett ord. Efter detta går han och lootar våra kroppar och sedan börjar han skjuta på min helikopter. Jag tycker att det är viktigt att trycka på punkten att Yin var med i vårat gäng. Jag trodde först att han trollade oss men jag insåg att han inte gjorde detta då han lämnade vårt gäng. Jag har efter händelsen växlat ord med honom över Steam men han visade ingen välvillig förståelse till att kompensera. Yin har enligt mig varit en riktigt trevlig kille och en bra lagkamrat under dessa fyra dagar jag har lärt känna honom. Alla medlemmar i vårt gang hade samma syn på honom och därför känns detta som ett knivstick i ryggen. Efter detta tappade jag, såsom mina gängmedlemmar, en otrolig mängd respekt för Yin. Vi tycker att detta var ett väldigt respektlöst drag av Yin och vi tycker därför att han ska få någon bestraffning för detta. Jag vill gärna också få kompensation för det jag förlorade (400k). Videobevis: https://plays.tv/video/5c5353061459785a3a/ban-report-p-yin?from=user
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.