Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/03/19 in all areas

 1. 10 points
  M. Carter

  Patch 6.3

  Patch 6.3 General: - Changed: Taru withdrawal price to $250.000 - Changed: Tax Office Timer to 5 minutes. Map Changes: - Added: A.P.D Pyrgos HQ - Removed: All rebel related structures. - Removed: Hunting Grounds Medic: - Fixed: Boats Rebels: - REMOVED
 2. 3 points
  anden

  Taru

  Låt oss nu se vad folket tycker om tarun så hoppas vi på att admins och mods tar in det som vi säger
 3. 2 points
  bobin

  Patch 6.3

  kommer inte hjälpa något. sätt en regel för att den inte ska andvändas i fight bara eller ska inte typ helikoptrar vara till för att farma? men det kommer ju inte gå nu när man förlorar 250k varje gång man ska ta ut den för att farma
 4. 2 points
  Rarre

  Ban Request [[)] Olsson 2019-02-02. 21:28

  Jo det kan man
 5. 2 points
  luckiiee

  Shoutbox Ban Appeal

  Min son sitter vid datorn och kollar YouTube eller spelar minecraft, kan vara därför. Vad det nu spelar dig för roll vet jag inte.
 6. 1 point
  Elnour Isak Adam

  Patch 6.3

  Om ni ska höja priset att ta ut den så får ni nog dra upp trunk-space rejält för nu är det bara ännu mera ett fordon att ha i fight. Inte en jävel kommer ta ut en taru nu för att farma (inte för att nån gjorde det innan heller men aa)
 7. 1 point
  Obbe

  Patch 6.3

  Tack så mycket för patchen!!
 8. 1 point
  Name: [AP] Bruno Tansol Offender-Name: [SpetsnaZ] Kalle Date: 2019-02-02 - Runt 22.00 Which rule(s) were broken: RDM, VDM och NLR Additional information: Första tillfället han bröt mot RDM och VDM: Jag och min en gängkompis ([AP] Ahmed Abdull) fick höra av en annan gängkompis ([AP] Ali Rezai Mohammed) att det var en helikopter som verkade vilja råna honom då han befann sig på weed field. Vi bestämde oss för att åka dit för att eventuellt skydda Ali. När vi kommer dit ser vi att helikoptern medvetet åker väldigt nära trucken och utan någon som helst anledning crashar in i den. Kalle som då var personen som flög helikoptern menar på att det var en olycka vilket känns konstigt med tanke på hur nära han flög trucken medvetet (se klipp 1). Andra tillfället han bröt mot NLR: Den andra gången Kalle bröt mot reglerna var under ungefär samma tillfälle. Efter att medics hade hjälpt Ali och inte Kalle bestämde han sig för att respawna och vi återgick till vad vi höll på med (se klipp 2). Inte långt senare, ungefär 5 minuter, fick vi höra igen från Ali att det var en bil som körde mot honom. Än en gång åkte vi mot honom för att eventuellt skydda honom. Vi hade dock tankar om att personen i bilden kan ha varit Kalle och mycket riktigt var detta sant (se klipp 3). (Kolla gärna tiden till restart för att se att han bröt mot NLR.) Klipp 1: https://plays.tv/video/5c5617145d31e02775/rdm-och-vdm?from=user Klipp 2: https://plays.tv/video/5c56185528ddbcaabf/nlr-1?from=user Klipp 3: https://plays.tv/video/5c56193daac71d193a/nlr-2?from=user
 9. 1 point
  Det är så med mening.
 10. 1 point
  Har fan åkt på 2 bans för att röra mig när jag lootar, håller med att det är ren BS. Vad gör det ens för skillnad? Det är inte spelarnas fel att bohemia suger på att göra spel. Det är knappast en bugg. olsson likear sina egna kommentarer lmaoeksde
 11. 1 point
  Jag tackar verkligen för att du försöker vara trevlig här jämfört med hur du har varit in-game mot vårt gäng som är hyfsat nya till servern! Klipp 1: Jag kan förstå att det var en olycka men vad var egentligen meningen med att flyga så nära honom? Om du hade velat råna honom borde du landat vid sidan om och inte hoverat precis ovanför? För mig känns det rätt tydligt att du försökte VDMa för att förstöra då du tänkte att medic ändå skulle komma. Dock mycket riktigt blev vår vän revivad och tappade inget (vad jag vet) men jag anser fortfarande att det du gjorde var att försöka förstöra för oss och dröja ut på vår tid. Om du hade kunnat ge en förklaring till varför du just gjorde detta vore det toppen! Klipp 2: Det stämmer också att du inte kunde bli revivad, det köper jag. Men det ska ändå inte ge dig möjligheten att åka tillbaka då du fortfarande respawna om man ska följa reglerna. Du dog på grund av olyckan vilket var ditt fel, sen att medics inte kunde reviva dig borde inte låta dig komma tillbaka igen och bryta mot NLR. Och vad var egentligen meningen med att åka tillbaka då dina saker försvinner efter du respawnat? Det känns som allt detta var ett stort försök att dröja ut på vår tid och förstöra för oss. Om vi ska prata om att vara triggade så var det egentligen på grund av SpetsnaZ tidigare har varit väldigt otrevliga mot oss när vi försökte lösa en situation. Vi är faktiskt tillgängliga i teamspeak men vi kände att det inte var nödvändigt att prata med dig då du aldrig ville (du sa att vi bara skulle lägga en ban req). Det var heller inget att förhandla då ingen förlorade något och det bara var regelbrott.
 12. 1 point
  Öberg

  Ban Request [[)] Olsson 2019-02-02. 21:28

  Jag säger inte att det var du, mer mest att du ville se reglen. Nja, en funktion är det ju inte riktigt då du inte kan springa fram och trycka "I" sen röra dig.
 13. 1 point
  Johanees

  random saker

  DVS om piloten flyger som en idiot. Eller så tar man bort den eftersom att den förstör alla fights. *Förövrigt så tycker kan man lika gärna ha hex + pilot coveralls ifall nu 1 mag 7.62 anses vara "lite"
 14. 1 point
  Stefan.Ö

  Stora förslagstråden!

  Jag tycker att man borde lägga till/fixa craftingen igen men göra så att man kan crafta katiba, mx, mk14 mm samt kläder och västar men det ska vara ganska svårt att crafta det man måste ha guldtackor för att crafta 6.5 och uppåt och man behöver ha saker man bara kan få genom att ta shipwreck . Fall det går så skulle man kunna ha det så att man måste vara en visst lvl samt ha ett perk för att crafta vapen t.ex: Lvl3 Weapon crafting 1 rook 45acp pwd sting, Lvl 8 Weapon Crafting 2 Vermin trg mk20 ak75u, Lv14 Weapon Crafting 3 mxc mx katiba type, Lvl 22 Weapon crafting 4 Rahim mk14 mk18 mxsw. Tror detta skulle ge folk något och göra istället för att bara kosa polisen och rebellerna hela tiden för att få gear. En annan sak är fall ni lägger till mods t.ex Taskforce radio. Det skulle förendra servern en hel del samt hur man spelar.
 15. 1 point
  Feroz

  Stora förslagstråden!

  Sätt en checkpoint för APD som är närmre bandit - Nu i dagsläget måste APD åka från Athira HQ som är 10km ishs med en hunter som går 110, dom kommer alltid senare än alla andra och kommer därmed oftast i ett underläge. Nya kläder - Bandit har en del unika kläder men de ligger på totalt orimliga pris, bandit clothing store måste ses över. Även så bör ni göra så MTP tees går att loota som civ, de försvinner bara om man plockar upp dom just nu. Balaclava i Gang hideout för 500$ ish så höjer ni priset på shemag isället. Skicka över ctrg stealth till polisen och ge NLA skinnade kläder istället. Tycker personligen att CTRG ska vara poliskläder och inte rebeller. Painkiller i mack - Finns inte just nu och förstår verkligen inte varför de inte finns. Ge NLA Ifrits - Ge tillbaka Ifrits töill NLA då dörrarna inte öppnas längre, Ifrit är mer ikoniskt för rebeller tycker jag och säkert många fler. Flytta på fed - Fed har alltid vart på samma plats och tror att de flesta börjar tröttna som fan på det så att hitta en ny plats och nytt Fed skulle vara perfekt. Fixa helikoptrar - Tweaka alla helikoptrar så de faktiskt är viable när du farmar, Taru och Mohawk är klappkassa i dagsläget. Priserna är 550k ish för både Taru och Mohawk, och det du får för dom pengarna är 120 och 110 trunkspace. Mohawken är gigantisk och att den ens har 120 trunk är inte logiskt. Höj priset och skicka upp trunken också. NLA Weapon shop - Tror hela servern kan hålla med om att NLAs priser på vapen är hemska, Katiba carbine för 1mil utan silencer ??? En vanlig Katiba från civs går på 800k, varför skulle man då betala veckopass för 1mille och sen inte ens få något positivt av det. Alla poliser har inte tillgång till c4.
 16. 1 point
  A.Karlsson

  H.R.A pleb squad

  HAHAHAHA <3
 17. 1 point
  A.Karlsson

  Är jag också cool nu?

  Ja Affeboii du är cool :)
 18. 1 point
 19. 1 point
  A.Karlsson

  CvG Montage | [A.P.D] C. Hustle

  Diggar låtvalet älsk <3
 20. 1 point
  A.Karlsson

  min tur

  Haaaaadeeeee adaaaam </3 Pst: Du kommer tbx <3
 21. 1 point
  A.Karlsson

  Pedro & José...

  Men föööööörhelveteeeeee... jag vill loootaaa. #KarlssonSyndrom
 22. 1 point
  A.Karlsson

  Imlaaay drar :)

  Hej då imlej <3
 23. 1 point
  A.Karlsson

  Lian Rage ;D

  Vilken lirare
 24. 1 point
  A.Karlsson

  Arg som in i bomben!

  rip burkli 2k15 </3 Liek if u cri evri tim </33
 25. 1 point
  Blev rdmad av dom häromdagen med.
 26. 0 points
  Name: AladiN Offender-Name: [[)] Olsson Date: 2019-02-02 - 21:28 Which rule(s) were broken: Bugglooting Additional information: Olsson dödade mig sen kom han och hans gäng och bugglootade mig. Bevis:
 27. 0 points
  Ok jag ska försöka vara trevlig här. Klipp 1 enligt er VDM: För de första så RÅKADE jag nudda rotorbladen i ett träd vilket gjorde så att jag sprängdes, HAN som DOG blev även ressad så ni förlorade inget på det. Ni förlorade inte heller trucken och om ni gjorde de är jag redo att refound den Klipp 2 enligt er NLR: När jag sprängdes med helin så kunde inte medic ressa mig (admins kan prata med medic linus då han sa att det inte gick att ressa) därför valde jag att åka tillbaks eftersom att jag anser att jag dog av ett bug. Sen att ni sitter och triggar i side i ca 20min gör inte saken bättre. Ni borde även fundera på att vara tillgängliga i teamspeak då de underlättar vid sånna här saker
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.