Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/11/19 in all areas

 1. 1 point
  Kafarov

  Event - Spela

  Lördag 2019-02-09 kl 16:00 loggar alla in på servern och spelar till midnatt.
 2. 1 point
  luckiiee

  Intressekoll och Formulär

  Finns alltid ett gäng människor där mognadsnivån är lägre än gröna bananer, sålla bort dom bara och fokusera på de som faktiskt bidrar något till servern genom att komma med förslag för förbättringar
 3. 1 point
  M. Carter

  Intressekoll och Formulär

  Hoppades på att vi kunde hålla formuläret rent.. Men det finns andra tankar om det för vissa. Ni får chanser då jag lyssnar på er och försöker planera in lite tid för CvG utveckling men när ni inte ens kan hålla er för att slänga in en massa fuffens och annat skit så varför ska jag fråga er då? Jag jobbar på servern för jag tycker det är roligt att programmera, sedan är det ännu roligare när man kan göra sådant folk vill ha och ser att det faktiskt används. Hade jag inte brytt mig om att förbättra denna server hade inte varit Dev här. Ta era chanser att faktiskt få servern till något bra istället för att skicka in 4 formulär där ni skriver att ni är luckiiee och vill bli bannade och borttagen som mod. Er som faktiskt använder denna korrekt Big ups.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.