Jump to content
CvGaming

Larsson

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Teamspeak
    Larsson

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Poland

Gaming

  • IGN
    Larsson

Recent Profile Visitors

1047 profile views

Larsson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Funkar kanon stadig Fps, Ja grafikortet är massivt
  2. PC Specs & Peripherals Case:BitFenix Prodigy Svart mITX Keyboard: Steelseries 6GV2 Mouse:Logitech G300 Mousemat:Qpad Battlefield 3 Limited Edition Headset:Logitech G930 Motherboard:Gigabyte GA-Z77N-WIFI Graphic: MSI GeForce GTX 980 REF Powersuppy:XFX XXX 750W SolidStateDrive:Kingston HyperX 3K 120GB HardDrive:Seagate Barracuda 4TB HardDrive2:Western Digital Caviar Black 1TB Processor:Intel Core i7-3770K Cooler:Antec KÜHLER H2O 620 RAM:Kingston HyperX Savage 16GB (2x8GB) CL11 OS: Currently Windows 10. Har inte så mycket mer att säga än att det är jävligt trångt, har fått höra att den är fulsnygg på något sätt. försöker hålla hyffsat rent men är ganska svårt eftersom datorn inte är så stor och inte så mycket plats kvar i den.
  3. Tack Dimitri, det var jag som kollade på din stream igår. Tack Mahone.
  4. Hej, vissa utav er har säkert sätt mig på servern redan men tänkte ända skriva en kort Introduktion om mig själv. Jag Heter Mattias Larsson kallas för Larsson eller KoDa. Ålder:24 (25 om 8 dagar) Intressen och jobb mm. Jag Bor utomlands i en Stad som Heter Krakow som ligger i Polen här har jag bott i ca 1 år nu. på fritiden så gillar jag att hålla på med datorer vara med vänner mm har även ett stort instresse om Hårdvara reparation av Laptops osv. Jag jobbar på ett ganska stort företag som Heter Visma(norskt företag) och jobbar som Technical Support med ett utav deras Bokföringsprogram så förstår norska utan några problem. om ni har några frågor så skicka pm till mig på Teamspeak eller likande.
  5. Datorn funkar defenitivt till Arma 3, dock föredrar jag Intel innan AMD men det är upp till var och en.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.