Jump to content
CvGaming

Darkiller

Member
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Darkiller

  1. Låter kul Men hur ska man göra i starten? Om det är många som är med behövs det väl en väldigt stor yta att starta på. Och om man placerar ut sig på en för stor yta så blir det ojämnt i starten. Men ett förslag är att göra det till en stafett istället. Att man då kanske ta sig från A till B och sen till C. Och vid på står det en annan pilot som man byter plats med. Jag tycker det hade varit roligare för det är inte direkt någon konst att köra rakt fram, men därimot för att landa snabbt och bra krävs det lite mer skills Skrev detta lite snabbt från mobilen, så är därför det kanske är lite slarvigt skrivet
  2. Förstår mig verkligen inte på era posts. Anledningen till att han la upp denna video var ju förr att underhålla folk, inte för att det skulle komma in massa APDs som kommer med sina meningslösa kommentarer. Om du börjar kommentera så som du gjorde Goliat är det väl klart att du får ett mot svar, och när du nu får det så behöver ni ju inte fortsätta och spä på med en massa meningslösa kommentarer. Ni beter er ju som barnungar. Det finns mycket att säga om NLA, både gott och ont, men något jag tror alla kan hålla med är att de är fan inte dåliga på att fightas. Och eftersom de värkar vinna 95% av sina fighter tycker jag att det är väldigt fult att påstå att det bara är tur eller att det bara är en spelare som gör hela NLA. Och jag är väldigt trött på att se APD komma med massa olika anledningar till varför de förlorar hela tiden. Snälla sluta skriva massa meningslösa anledningar på forumet till varför ni förlorar, och börja vinna lite istället. Med detta menar jag dock inte att jag tycker att ni ska kriga mer och RPa mindre, utan att när det väl blir ett krig så se till att vinna det. Och om ni nu förlorar behöver ni inte försvara er vart ändå gång. Jag tror faktiskt de flesta skiter i anledningen till att ni förlorar, utan det handlar mer om faktumet att ni faktiskt förlorar. Men nii börjar med att trycka ner NLA genom att säga att de bara har tur, eller att det bara är en spelare som gör hela NLA. Sen när dom countrar med att säga att det snarare är ni i APD som har dålig koll, och att det faktiskt är så att NLA oftast vinner fighterna mot er ska ni komma med massa meningslösa bortförklaringar till varför det är så. Så snälla, jag ber er, sluta komma med en massa löjliga bortförklaringar till varför ni dör och förlorar fighter, och börja vinna istället! Anledningen till att jag just tar upp detta på dessa kommentarer är för att jag tycker att det är dålig stil av APD att kommentera så som dom gör överhuvud taget, det är rätt så fina exempel och jag är trött på att se en massa bortförklaringar.
  3. Förmodar att jag har all rätt till att ställa frågar i denna diskussion? Jag bara undrar hur man ska kunna öppna ett RP scenario ifall inte polisen hoppar ut ur fordonet? Ja självklart blir man skjuten om man inte hoppar ut, men risken minskar ifall man hoppar ut fordonet. Jag kanske missuppfattade vad du menade, men låter i mina öron väldigt konstigt att ifall man ber någon hoppa ut, och dom inte gör det så skjuter man dom. Vad har man för andra val? Ska man bara: Aja, han hoppade inte ut. Vi skiter i honom då... Ser inget fel i att stoppa någon och be dom hoppa ut. Och problemet är ofta att om man ber några snällt att hopa ur, kommer de inte hoppa ur, och därför är man tvungen att dödshota dom. Hoppa ut istället och RPa i sådana fall, så att man slipper dödshota er hela tiden. Men om jag missuppfattade vad du menade får du gärna rätta mig. Och jag undrar för jag som civ vill ju också ha sånt bra RP som möjligt. Sen vet jag självklart inte vad ni har bestämt för regler med varandra, men eftersom ni skriver detta så "officiellt" så är det ju klart att man börjar undra. Men jag tycker det vore väldigt konstigt om ni har bestämt regler om att man inte får börja ett RP med att be den andra parten hoppa ur fordonet så att man sedan kan RPa...
  4. Bra! Hade inte varit kul ifall folk bara sprang runt helt nakna med rooks. Och man hade blivit extra sur ifall man dog av någon med rook eftersom dom inte riskerar att förlora något.
  5. Jag lägger mig inte i på det sätter att jag vill ta någon av era sidor, men jag har en fråga ang reglerna. Ja det är okej att köra igenom safezone, men är det okej att droppa/lämna saker i safezone? För Jimme åker som sagt in i safezone för att lämna pengar, är det då okej att åka in i safezone, droppa av sig all sin gear så att någon av de som dog i fighten kan plocka upp det, åka ut igen och sen förmodligen bli dödad och då slippa förlora något? För om inte jag uppfattat det fel så säger reglern bara att man inte får fly in i safezone, men inget om man får droppa saker elr inte. Jag kommer inte säga hur jag tycker det borde vara, eftersom då tar jag någon av eras sida. Men jag vill gärna veta vad som gäller? (Hoppas inte någon blir sur för att jag kommentera i eran ban request, men om vi får svar på vad som gäller blir det kanske enklare att lösa ifall det ni gör är fel eller inte? Om någon från SC eller KF att detta var en helt onödig kommentar och att det var fel av mig att kommentera i eran ban request så kommer jag ta bort allt innehållet i denna kommentar! )
  6. Darkiller

    RDM

    I rp syfte har vi ingen aning om att ni är från samma gang? Men i sånna fall kan ju du inte heller veta vilka som är med i vårat gang Ratz, förutom mig som rånar din kompis. Då är alltså den ändå personen du har KoS på mig för du vet inte om vilka andra som är med i Ratz? Köper inte det där riktigt...
  7. Men jag tycker iallafall att det är sjukt dålig stil av er att som du säger luckiiiee, lägga upp en denna videon efter det där samtalet. Vi pratade i ts och ni erkänner att ni hade gjort fel och allt var ett stort missförstånd, och ändå lägger ni upp en video från fighten för att visa hur bra ni är som lyckades döda några. Ser ingen annan anledning till att lägga upp videon, men om ni la upp den av någon annan anledning så får ni mer än gärna rätta mig! Men som sagt så nämner du inte i videon att det hade gått fel till. Jag kan inte mer än att citera vissa av luckiiees egna ord: Snyggt! Vi pratade över teamspeak, de väljer du att inte ta med. Vi är känns det som överens och alla lämnar samtalet i god ton sen lägger du upp det här nån dag efter, visst det är din rätt, men så galet det känns med tanke på att vi redan haft en dialog om detta och rett ut saker och ting.
  8. Så alltså borde det översta i din första kommentera aoutomatislt rikta sig mot Rarre? Eftersom du blir sur på att jag la ut min video först, tills du märkte att det inte var så (något som är helt okej, sånt händer), så borde det väl aoutomatiskt rikta sig mot Rarre? Eller tänker jag fel?
  9. Ni visade ju aldrig i eran viedo att ni backstabade oss, och det var därför jag la upp min video. Vi sa att vi skulle ge varandra en ny chans, och därför tänkte jag inte publicera denna videon. Men sen när ni publicera en video där ni slaktar oss så måste väl jag få visa anledning till att ni lyckades så bra, och det var just för att ni backstabade oss. Du säger att det var omoget av mig att publicera min video när vi kom överens om att detta var ett stort misstag som vi skulle dra ett sträck över, men det var ni som publicerade eran video först och jag la bara upp min i försvar. Och i Rarres video står det inte något om att ni backstabade oss och att vi lät er vara för att vi hade en RPa situation med er, så då är det väl självklart att jag lägger upp min video för att visa vad som faktiskt hände. Och förstår inte varför du klagar på att jag använder ordet "konstant lipar," och varför det inte skulle vara någon klass i det? Jag ser polisen skriva rättså ofta här på forumet om att de hela tiden blir dödade och att de ändå det går att RPa med några andra än nybörjare. Och av denna anledning använder jag uttrycket konstant lipar. Jag tycker också att det är för mycket polis dödande, och därför valde vi denna gången att sammarbeta med er, men det slutade ju i katastrof för våran del. Ursäkta om det är dåligt skrivet, sitter på mobilen.
  10. Har har ni anledningen till att vi blev slaktade... LITA ALDRIG PÅ POLISEN! Vi hade tidigare på dagen haft en liten fight mot SC, då det landar en polishelikopter med två poliser i. En av dom hoppar ut, och vi skriker surrender or die eftersom vi visste att de tänkt ta oss för att vi hade olagliga vapen. Caden börja springa, så vi skjuter ihjäl honom, och han som flög helikoptern flög iväg. De kom sedan in i våran TS och var skit sura för att vi inte RP något. Då tänkte vi att vi skulle RP den här gången, eftersom det stiger ut 3 poliser med holstrade vapen. Vi fick igång ett bra RP, och vi kom överens med poliserna om att vi skulle lämna över han som körde weed till dom. Men sen kallar polisen på backup och omringar oss... Men det är fint när man försöker RP med polisen eftersom de konstant lipar över att alla bara dödar dom, men här har ni anledningen till att vi i Ratz kommer göra det!
  11. Ursäkta att jag kommentera, men måste bara påpeka vilken jäkla skön civ " Jag är en fånge som har flytt, kan du ge mig en pistol...? Oh shit! Nej, bubbis, (med lite extra ledsen röst) bubbis. "
  12. Undrar samma sak som Olsson. Är det bara så att de orcorna man har i garaget kommer bli hellcats, eller kommer man kunna köpa hellcats vid airefield?
  13. I like the new uppdate, and i think it kind of funny too discover the bugs, and random things that can happen. But offcorse im looking forward to the bugs too get fixt But most of the things you dislike is bugs that will get fixt, right?
  14. Tänkte samma sak. Är väl som sagt oftast så att när något nytt kommer, som inte folk är vana vid, blir de oftast sura och säger att det är skit. Men det kommer nog lugna sig om ett tag, hoppas jag iallafall.
  15. Tycker det låter väldigt konstigt att man ska sluta med Arma3 och börja med dayz bara för att man inte vill ha silencer... Jag tror att det skulle bli roligare utan silencer, eftersom då har man skotten, och man får mer känsla av fighten ifall man hör massa skott runt omkring sig. Roligare än att man blir dödat av ett skott som inte ens hörs, och det är omöjligt att veta vart personen är.
  16. Darkiller

    ganget ratz

    Jag försökte snacka med Sikta igår, men gick väl sådär. Han sa att han inte brydde sig (om att banna oss alltså), bara han fick tbx sin hemmt. Då frågade jag honom varför han la upp bannen, och då sa han att Kroxor ville det och att någon person (han ville inte berätta vem) hade blivit rdmad av någon av oss i Ratz men inte lagt upp någon ban, så därför la han upp denna bannen. Får personligen inte riktigt ihop det när man säger att man inte bryr sig bara man får tbx sina grejer, och även när man får tbx sina grejer lägger man upp en ban för att någon annan vill det?
  17. Darkiller

    ganget ratz

    Vi gav tillbaks din hemmt och allt, du förlorade inget. Vi sa till dig att vi gjorde fel men ändå lägger du upp en ban. Och här är anledningen till att du aldrig fick vårat sista sms, och som ni ser ser det verkligen ut som att jag klickar på ditt namn, men sen blev det inte det iallafall och var lite väl taggad på att döda dig så jag missade det. Meddelandet skickades alltså till en OBEY spelare... Sen hela vårat gang? Vi var fyra stycken, och vi är ca 10-12st i Ratz, och du vill banna hela ganget...? Men som sagt, vi gav tbx allt och du bad inte om något mer, jag visade dig varför du inte fick det sista sms:et och ändå lägger du upp en ban...
  18. Här är en liten video från starten av racet som gick från Hospital vid Pyrogos till Kavala. Första gången jag såg en flygande bil som brinner https://youtu.be/FMSbUipb0Vs
  19. Om inte jag har fel så tömmer man väl ett 30round mag på 3 sec? Men har inte arma igång just nu så orkar inte ta tiden. Det med att jag bad om 2mille först är sant, men ingen klagade ju ändå på summan. Alltså det var ju ingen som sa att ni tyckte det var för mycket pengar, det var först när Hitem sa att ni inte behövde betala lasten ni ville betala mindre. Jag gick snabbt och enkelt med på att vi kunde säga att det räckte med 1,6M, men ni vägrade ju betala ändå så vad spelar det igentligen för roll att det var 2M från början?
  20. Name: *[Ratz] Darkiller* Offender-Name: *De två TU spelarna som sköt från i hellin.* (Vet att det var TU, eftersom jag fick target på piloten) Date: 2015-03-20 - Kanske runt 19:00 Reason: Jag skulle sälja mitt koppar, då TU som vanligt dyker upp i en helikopter. Jag försökte på någon sätt fly, men det är inte lätt att fly från en hummingbird när man har en slö zamack. Folk från Ratz var påväg mot mig för att hjälpa, men hinner inte fram eftersom TU spränger min zamack i luften. De hotade mig genom sms med 30 sekunders mellan rum, som alltså gav dem rätt att skjuta mot mig, men bara mina däck. Man ska vara försiktig och noga när man skjuter så att man träffar däcken, men TU spelarna som satt på sidan av helikoptern sprejade allt dom hade mot mig och träffade sina skott på min fuel. Är osäker på ifall dem ens siktade mot däcken... Jag snackade med 3st TU spelare, som vägrade att betala tbx kostnaden för min zamack(1,6M). De var först osäkra på om de verkligen kunde få ban för det dom gjort, så jag frågade en admin som sa att dem kunde få ban för det. Jag visade dem svaret, men de 2 som sköt sa att de tog hellre en ban än att betala tillbaks. Sen började en av dem kalla oss massa ful ord, så vi kände att det inte var nog ingen mening att försöka förhandla mer med dem. (Har dock inga bevis för detta, men berättar det som hände även fast jag inte har några bevis. Ert egna val ifall ni vill tro på det eller inte.) Hittar ingen exakt regel för att man inte får spränga en annans fordon vid rån, män jag anser att denna regel säger emot det + att admins har sagt att man inte får spränga andras fordon. If an occuring robbery is already happening and another vehicle is passing by, you have to signal to the driver that you want him to stop, if the victim fails to comply only then are you allowed to shoot at the "wheels" (Not 2 mags spray. No lethal action is allowed untill the victim fails to comply) Här är video bevis: Target på TU pilot: 00:09 Första meddelandet: 02:12 Andra meddelandet: 03:14 Skott mot fuel: 03:51 Explosion: 03:57
  21. Jag uppfattar detta som att du menar att poliser är dåliga på att RPa, och om jag inte uppfattat det fel tycker jag den exakta motsatsen! (Jag vet att man inte ska kommentera ban requests ifall man inte är inblandad, men eftersom detta är en väldigt "annorlunda" ban request, så hoppas jag det är okej iallafall) De flesta av gångerna jag har blivit tagen av polisen, har jag haft en rättså rolig stund för de är oftast väldigt roliga att RPa med! Tycker att de som RPa mest och bäst är polisen. Tex var jag en gång med om att polisen tog min vän som hade några mord och överkörningar på sig, och efter en lång stund med roligt RP och olika förklaringar fick han gå helt fri. Har också varit med om många andra roliga stunder då man har haft roligt RP med polisen. Men jag har också stött på många tråkiga poliser som inte alls RPar och skiter helt i vad man säger, och du kanske har haft oturen att bara stöta på sådana poliser?
  22. Man ser i videon att jag kör över på andra körfältet och försökte undvika att köra rakt in i eran helikopter, sen att jag inte svängde tillräckligt och råkade köra in i din rotor är lite ert egna fel som ni landar precis framför mig. Alltså om det nu kommer en helikopter som landar precis framför en, svänger man knappast av vägen och riskera att man kör in i något så man dör. Man vill ju inte riskera sitt liv och sin truck bara för att någon är dum nog att landa en helikopter precis framför en. Men om man inte gillar någon så är det då bara att landa en helikopter precis framför personen, och om han/hon råkar köra in helikoptern så att den sprängs och man dör är det ju den andra personen fel som inte väljer att köra av vägen. Men det låter väl logiskt...?
  23. Man ser i videon att jag kör över på andra körfältet och försökte undvika att köra rakt in i eran helikopter, sen att jag inte svängde tillräckligt och råkade köra in i din rotor är lite ert egna fel som ni landar precis framför mig. Alltså om det nu kommer en helikopter som landar precis framför en, svänger man knappast av vägen och riskera att man kör in i något så man dör. Man vill ju inte riskera sitt liv och sin truck bara för att någon är dum nog att landa en helikopter precis framför en. Men om man inte gillar någon så är det då bara att landa en helikopter precis framför personen, och om han/hon råkar köra in helikoptern så att den sprängs och man dör är det ju den andra personen fel som inte väljer att köra av vägen. Men det låter väl logiskt...?
  24. Har faktiskt ingen aning om vad du snackar om! När var det detta hände, vart var det? Och varför har ni inte kontaktat oss på TS eller in game innan ni lägger upp en ban request på oss? Eftersom du säger att jag har gjort något, vill jag gärna få se videon på vad jag ha gjort tack.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.