Jump to content
CvGaming

Okkakar

Member
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

745 profile views

Okkakar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Halloj. Det är jag som är Herman. Min karaktär är en Psykstörd* massmördare. Herman satt inne på psykvården och all personal var rädda för honom. När han kom ut ur psykvården så gick han tillbaka in och sköt hejvilt med ett automatvapen. Därefter levde han i exil i det vilda tills en grupp personer hittade honom med minst 4 promille i kroppen i en buske och lånade in honom till deras gäng. Därför när Herman såg dessa gulklädda män så såg han rött och bara sköt på allt och alla! (Mina RSB clanmedlemmar hade inget med mina aktioner att göra!)
  2. Okkakar

    Ban Appeal

    Appeal Information Name: [RW] Herman Öring Date: 2015 8 (?) April Reason: Så jag var hemma på påsklov (Gymnasie på annan ort) och spelade på CVGAMING "Roleplay" server. Sammtidigt hemma hos mig sitter min bror [RW] G.Miltarios och spelar på samma server med sin egna dator. 30 mars får han en banrequest för exploit/buggat in i någon offline spelares hus och 8 April får han en oklar ban utav Hitem. Jag antar att vi fick ipban eftersom att jag blev bannad i samma vända. Nu när jag tagit "mitt straff" och inte spelat på 10 dagar ( Det stod när jag loggade in " Ban bla bla 10 days bla bla exploit Miltarios /Hitem") och är på min "skolort" så skulle det väl kunna gå försig att jag blir unbannad. Väldigt oklart.
  3. Jag ( [RW] A.Griziek) var dock inte död i fighten vid diamond trader. Ni skickade endå ett medelande till [RW] GURKAN efter att han dött och frågade om han ville köpa tbx den. Läs Post. Och ARRE regeln översätts klart och tydligt till svenska "Du får INTE använda "säkerhets zonen" som en FLYKTVÄG." Alltså man får inte åka genom safezone om man blivit "i scensatt" (Passande ord insättes). [T.U] Felip som ses på klippet, åker både runt i safezone och igenom safezone. JAG kommer inte fortsätta att argumentera om detta och kommer låta (och RESPEKTERA) admin besluta följderna på denna anklagelse. Okkakar
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.