Jump to content

Goliat

Arma Support
 • Content count

  123
 • Donations

  30.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Goliat last won the day on October 19

Goliat had the most liked content!

1 Follower

About Goliat

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 08/16/87

Contact Methods

 • Teamspeak
  Goliat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sweden, Stockholm

Recent Profile Visitors

664 profile views
 1. Vad tycker ni?

  Vi har koll på det vi själva håller på med. Att folk säger att vi inte RP'ar med civs är falsk information. Jag tycker inte att vissa ska uttala sig när man inte ens spelar på servern aktivt.
 2. Vad tycker ni?

  Under tiden vi har haft problem med no message recieved on DDos så har rebellerna gjort ett mycket bra jobb på att vara aktiva. Jag kan desvärre inte säga samma sak om vissa andra, därför tycker jag att vi har lite mer koll på vad vi håller på med än de uttalanden som skrivs här. Så känner jag iallafall.
 3. Vad tycker ni?

  Det är lite svårt att vara aktiv och göra det när servern har haft problem och blivit DDosad och det inte finns civila att interacta med. Vi hjälper civs så fort vi får chans. Och vi gömmer oss verkligen inte i outposten för att ta betalt..
 4. Vad tycker ni?

  Vi spawnar in i Outpost för att den ligger nära centrum där många civila befinner sig. Vi har nära anknytning till diverse olagligheter så det är bra för oss. Det är inte så konstigt om ni ser oss där då det är våran huvud hub för tillfället. Vi åker runt som Luckiiee säger och vi åkter tillbaka till outpost också för att refilla supplies osv. eller för att köra ut truckar så om ni förväntar er att våran outpost ska vara "tom" kommer inte hända. I annat fall kan jag personligen tycka att det är bra att det är folk där eftersom då vet man att det är aktivitet. Att ni inte hittar oss på kartan är väl inte vårat problem, vi åker runt och om ni inte hittar oss ska vi väl inte få skit för.
 5. Vad tycker ni?

  Inte för att vara den men det var det värsta jag har hört.
 6. Lockpicking

  Vi har fortfarande problem efter 5.2.1 hotfix.
 7. Painkiller/First Aid Kit

  Jag kan bara använda First Aid Kit om jag är under ca 30% HP. När jag väl använder First Aid Kit så får jag bara ca 10-15% HP. (Bild nedan) Vid detta stadie kan jag använda Painkillers som tar mig till fullt HP. Försöker jag använda Pain Killers innan jag använder First Aid Kit så står det att Pain Killers bara kan användas över 75% HP. (Är mitt HP inte tillräckligt lågt så jag kan använda First Aid Kit är det bara att använda Pain Killers som tar dig till 100% HP)
 8. Lockpicking

  Rebels kan inte lockpicka vehicles. Jag vet inte om det är samma för civs/polis/medic. När jag börjar lockpicka så fastnar mätaren enligt bilden nedan.
 9. Goliat - Support

  Tack så mycket!
 10. CvGaming.me

  Det vore häftigt om man kunde spåra där man har varit genom att det dras sträck över altislife kartan, så efter en restart så visar kartan vart man har varit samtidigt. Typ som det här programmet, fast det istället gäller ens karaktär. http://www.iographica.com/
 11. Spikes Already In Deployment

  I second this. Being able to place spikes w/o this issue would make robbing/kidnapping more lucrative
 12. The police force

  Thanks for the RP John Smith. It's always refreshing to meet new people that show the their front feet. We want civilians to have the mindset that if they RP good, they get a good RP back and not just loose their gear just cause they interact with A.P.D. At least that's the goal.
 13. BAN REQUEST: gingershavenosouls

  Name: [A.P.D] D. Goliat Offender-Name: gingershavenosouls Date: 2017-09-03 - <20:56PM> Which rule(s) were broken: VDM Additional information: During my patrol in Kavala I noticed a civilian behaving badly. And upon approach I got VDM by him. After I died he looted my gear, drove off and logged out. No stolen gear was retrieved.
×