Jump to content
CvGaming

Darwin

Member
  • Posts

    448
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by Darwin

  1. 2 hours ago, Thorwald said:

    Skulle gissa på att när de slängs onödiga bans hit och ditt och att vissa som har power på servern behandlar spelarna dåligt och säger att ''Om jag skulle vilja eftersom att alla klagar skulle jag kunna trycka ned server rutan så kan alla j**la idioter dra åt helvete''  inte uppskattas av någon spelare då det låter som att vi inte betyder ett skit för en huvud admin

    Om man har en server och inte värnar om de som spelar på den och tar dem förgivet så är det en självklarhet att servern ''dör'' i popularitet. 

    Sedan att servern tappat sin personalitet och inte är den servern som den varit innan spelar stor roll i att folk lämnar då dem blir på besvikna över att det är som vilken standard server som helst.

    Det som skulle kunna hjälpa servern är att verkligen de som bestämmer över den tar en tankeställare och lyssnar på spelare och inte bara slänger bans hit och dit.

    visar man respekt mot ledarna borde de visa respekt tillbaka och inte bara skita totalt i en och favorisering. 

    men jaa detta är bara mina åsikter men man får ju hoppas på det bästa och att de blir en ändring åt det bättre.

    Ni har ju onekligen varit i blåsväder en del och flera gånger visat ett totalt disregard mot regelverket vi har på servern vilket i sig är disrespekt mot Staff och hela vårat community.

    Sjukaste VDM jag någonsin sett, Fail Engage, RDM, Commander Abuse, Rasism (kanske såg ingen somalie det, men om du t.e.x snor något från en affär och inte åker fast så har du fortfarande stulit).

    Så jag tycker ''Onödiga bans hit och dit'' är en sjuk överdrift med tanke på vad erat gäng har i baggaget, man tröttnar tillslut på folks betéende.

    Jag la upp en post om detta som heter ''Till våra spelare'' som jag hoppades skulle ge lite insikt i staff och folks betéende, det förbättrades lite men inte från alla, vi har fortfarande problem med folk som bara skiter totalt i att vara schyssta eller mogna och kör sitt eget race utan att bry sig om vad det har för effekt på andra spelare/staff.

    ''Visa respekt mot ledarna'' kan man göra genom att hålla sig till de regler som finns, inte skapa shitstorms när det inte behövs och vara schyssta.

    Angående favorisering, jag anser att jag är en väldigt opartisk Moderator men det är såklart svårt att vara 100%, jag ger mer tid och snabbare hjälp till dom som behandlar/bemöter mig med respekt och inte beter sig som om dom ägde världen, ger mer chanser till genuina och respektfulla spelare och svarar snabbare om man skriver på TS istället för att pokea direkt innan man ens har skrivit, kan man kalla mig favoriserande pga detta? kanske, upp till er hur ni uppfattar det, men det är human nature att vara mer snäll mot dom som är mer snälla mot dig, så är det nog med alla staff och du skulle nog inte vara annorlunda om du satt i min sits.

    Du sitter och slänger ur dig mycket negativt utan att komma med ett konkret förslag eller upplägg om hur du skulle vilja se det bli ändrat, bara ''tankeställare och lyssna på spelare'', Ja du vi har en förslagstråd uppe där staff är närvarande och läser och skriver, communityt uttryckte även på forumet att de ville se regeländring angående 1life och vi lyssnade direkt på er och ändrade det.

    Du pratar väldigt mycket om respekt och negativitet utan att komma med en hållbar lösning till problemet, det gör att det du skrivet går från kritik till rakt av gnäll, ska du ge kritik så var konstruktiv och säg hur du vill att vi ska göra, och inte bara ''lyssna på spelare'', tro mig, hade jag inte lyssnat hade jag inte ens svarat dig just nu, plus att vi har en coordinator som är till för att SPECIFIKT lyssna på spelarbasen.

    Du kanske skulle ta och ta dig en tankeställare själv?

     

     

    //Darwin :)

  2. 1 hour ago, C.Orkel said:

    Man kan om man vill, vi kan tydligen springa fram och tillbaka och fylla en hellcat med gear.

    Klart man kan om man vill, men det skulle vara helt efterblivet, bara för att ni lasta en hellcat med gear betyder väl inte det att ingen annan är på bandit och kan skjuta den som står i en 50cal?

     

  3. 1 minute ago, Feroz said:

    Finns knte armed ghawk längre? Bara å skjuta ner tarun. Samma med NLA, har inte ni 50cal? Det är bara å börja använda erat equipment eller få det inlagt.

    Jag argumenterar inte mot tarun, mest mot att GH'n inte är så OP.

    Och jo rebeller har 50cal och APD har armed GH, men lets get real, 50cal skulle man inte kunna ta till t.e.x bandit

  4. 1 hour ago, Feroz said:

    NLA Weapon shop - Tror hela servern kan hålla med om att NLAs priser på vapen är hemska, Katiba carbine för 1mil utan silencer ??? En vanlig Katiba från civs går på 800k, varför skulle man då betala veckopass för 1mille och sen inte ens få något positivt av det.

    Den ska tweakas, sen kommer det vara dyrare att köpa vapen hos NLA om man jämför med bandit just pga den anledningen att det är så simpelt, du kommer och köper dom vid en ATM safezone hos NLA sen kan du dra till ditt hus.

    Det kommer vara billigare på bandit men du måste ta över det, vinna PvP'n och ta dig ut med sakerna.

  5. 2 hours ago, Johanees said:

    Tycker att det borde finnas en regel emot att blocka vehicle spawns, uselt RP och bara irriterande.

    Finns redan, kallas för trolling/griefing och är banbart.

    Övrigt nice tråd, detta som behövs, att många kommer in här i tråden och ger sina åsikter om allt mellan himmel och jord! :D

  6. 5 hours ago, WoXXeN said:

    Fast att sno ett upplåst fordon i safezone är inget regelbrott. DÄREMOT får man ej lockpicka fordon i safezone. Regeln lyder på följande sätt:

    Detta betyder att man ej får gå fram och lockpicka ett fordon och sno det.

    Däremot om en spelare lämnar sitt fordon olåst och obevakad så får spelaren skylla sig själv.

    Självklart gäller ju sunt förnuft som vanligt. du får INTE hoppa in i en spelares fordon när de precis anlänt till safezone och är påväg att hoppa ut.

    True ^

    Ska titta på detta mer imorgon-

  7. Tänkte flika in här en snabbis.

    Nu var det ju bra att dom visade sina sanna färger och fick åka på bann för det, MEN, försök att inte gå mitt på mainroaden (även airfield sträckan som är välkänd för vårdslösa förare) så kanske du undviker att bli VDMad av trolls i framtiden, gå på sidan av vägen, just a tip :D !

  8. Yo everyone, im just gonna come out with a short message about whats going on with patch 6.2.

    As everyone noticed it got rollbacked very fast after release, this is because of several bugs needing to be adressed, staff have been fixing these bugs since then and release will be coming VERY soon, like really really really really soon.

    So get hyped for new bandit, changed shops, new items, farming changes, mapfunctions and much more!

     

    Love yall ❤️

     

    //Darwin

  9. Ser gärna video från [1%] perspektiv, men nu kommer jag gå utifrån BKG's video för att det är de ända jag har.

    Dedär ser rakt av ut som brutal VDM, den blåa bilen åker ju in i HEMTT'en med mening, det är väldigt uppenbart.

    Och pga VDMen så är engagen en fail engage, sen så undrar jag hur [1%] ska ha det? ni engagear, sen skjuter ni på HEMTTen, sen när han fastnar igen så gör ni en till engage av någon anledning och säger ''get out of the car OR die'' men ni knäpper honom direkt när han hoppar ut?

     

    Verdict: VDM, Fail Engage, RDM.

     

    Kommer banna den som engageade i 2 dagar.

    Quincy kommer få sitta av 5 dagar för en uppenbar VDM+RDM.

     

    Case closed.

     

     

     

    //Darwin

     

     

  10. The gang in question have to refund you within 24 hours, if this is not done they will be banned for RDM.

    Edit: Jag antar att gänget i fråga är nya på CvGaming, kolla igenom reglerna och vad som gäller här!

     

    ACCEPTED!

     

    //Darwin

  11. Got asked by @luckiiee to look into his case, and i have.

    This behavior is very serious so dont call anyone trigger happy for playing it safe and banning you until further investigation had been done.

    As requested by Luckiiee i will lift your ban with serious warning, dont ever get mixed in with people exploiting like this again or you will be a big dot on the staff's radar aswell.

    Thomthoms case however will have to be looked into by either Luckiiee who banned him, or and Admin.

     

    //Darwin

     

     

  12. Jag förstår vad du menar, men nu har ju du blivit varnad på SMS men du gör ett aktivt val att landa och försöka ressa APD ändå.

    Under dessa omständigheter tycker jag inte att det är RDM, hade dom inte skjutit dig så hade du ressat APD där inne, du landar i en warzone det är inte så att du ska ressa någon som krockat.

     

    DECLINED.

     

    //Darwin

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.