Jump to content
CvGaming

Billy Bones

Member
  • Posts

    142
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Billy Bones

  1. Som topicen säger så lämnar jag servern. Admins ni kan omvandla mina hus/fordon till pengar och dela upp allt inom poliskåren. Vill tacka Admin/Mods/supp kåren för allt samma gäller de andra som inte är rövhål =) Glad Saint Patrick’s Day!!!!! Billy Bones Signing out
  2. @Feroz legit chans finns där ni som inte andvänder det bara.... kommer ihåg när man spelade i ratz tog fed med tu då var det 4hunters +15 apd inte nog med det så var det nla på oss med med 2 ifrit samt 10man där med vi fick guldet gear å alla armed fordon.... så gäller för er att bara hitta ett sätt hur.... om du klagar på kos apd... sluta ta fed varannan dag. då innebär att "kos apd" inte kommer in kommer de inte in och är aktiva åker de. så det är lite erat fel med då enda ni gör är kosar folk.... vill du säger med handen på hjärtat hur mycket rp:ar du på denna servern utan det blir en fight.
  3. inget är omöjligt bli bara bättre istället =) livet ska inte vara lätt alltid
  4. då har det ingen betydelse vem som kommer om du vill veva?
  5. ta bort bandit? Anledning det är en rp server ingen wasteland.
  6. Billy Bones

    LG Gunna

    Name: [A,P.D.] Billy Bones Offender-Name: (LG) Gunna Date: 2017-02-20 - <16:30> Which rule(s) were broken: RDM, Lagt ut spike undre de meter som reglerna säger, ohövlig Additional information: Explain in detail what happened. https://gyazo.com/3a3d06bcb5c02599a4ebdc16d32e3e23 (i videon ser man spiken, visa bara tydligare här)
  7. han påstår han refounda till en annan apd. jag har inte fått refound
  8. https://gyazo.com/da78c5213e78c43e05206a17c6b21384 skulle säga 100-200m från framförvarande konvoj "smattrat på han ett tag. " ingen sköt mot han ens under incidenten. "men ni hittade oss pga att ni följde efter honom " vi hittade aldrig resten av konvojen ens då ni kör under tiden ifrån han under hela transport. vilket leder till om ni kör och han kör kommer han aldrig ifatt om ni hade stannat då hade han kommit ifatt. dvs vi hittade bara han inte resten. Sen är det inte häller vi som använder detta till vår fördel. Ni använder dock det för att kräva fri passage ner till ön. Vi hade aldrig låtit en zamak köra hela vägen men det var ett av era krav, att ni sedan väljer att göra det omöjligt för han att komma ikapp kan inte vi hjälpa.
  9. håller mig vänster bakom dig, du börja gira åt vänster (om du kollar direkt början på 0:00) så höll du en raksträcka hela vägen. när du ser min hunter börja du ratta höger då har jag redan kommit förbidig och ska med svänga höger så har du för dig dra ratten till vänster igen. om vi ser videon så var framförvarande "konvoj" knappt 100-200m ifrån dig vilket gör de hade omöjligt varit i nla cp som du säger. då de kunde ha väntat in dig starvros eller neri. vi gav dig chansen att köra iväg, utan att vi följer direkt efter dig. (då vi tog fighten bakomvarande samt åkte direkt till fängelse då vi chansade resterande var där) ni kunde frågat om pausa "jakten" så du kunde komma tillbaka in i konvojen. Men då ni anser att ni inte ska behöva pausa gör ni situationen mycket svårare att lösa då det ger han indirekt en fri passage fram till ön där ni väntar. Hade ni väntat i neri som nämnt ovan hade vi aldrig suttit här för att det är faktiskt realistiskt. Att han ska få åka till ön utan att vi får göra något är inte ett realistiskt krav att ställa och det bidrar inte med något samarbete för att lösa allt.
  10. Billy Bones

    yrn manen

    the accused player: Billy the accusing player: Manen a witness or in any other IMPORTANT relation to the Ban Request. Vi har fight mot gg så kommer yrn manen och lootar mig https://gyazo.com/212d2521d7e26bf63aeaf0b364017921 https://gyazo.com/ba1f84b1a2118bd80b353afbabf56299
  11. bjuds det på räkmacka? GG Strumpis
  12. @marthax vi hade det så innan på server det ledde till inga medic var inne. även man dog av en bugg och behövde en medic så fann det inga...
  13. https://gyazo.com/12ed210ccf634191bf29ac0df08883f4 så
  14. där är alla mina vapen som jag "blivit" av med xD
  15. Som några säger kör på low.... det är inte så stor skillnad som folk tror på grafik som folk tror. om du kollar på youtube som står fps boost 40fps to 60fps du kan inte lita helt på dem eftersom det är deras dator kan göra. Men finns några saker du kan göra för underlätta på datorn som låta datorn ha mer focus på spelet än andra program.
  16. Vet jag inte ska skiva men läst och sett hur FS håller på. Men har en känsla det kommer fler bann req på dessa kanske dax fixa ett prov till dem innan deras banns upphävs? Så man kollar om de verkligen förstår cvg regler.
  17. Om jag inte minns fel så hade vi det så innan gick inte så bra. Inga medic var inne. Sen dog folk av rdm/bugg/ idioter i kvala med spike då fanns det inte medic Så ställ frågan till dig själv Hade du vela varit medic när det inte får vara combat ressa. Hade du varit inne hela rs som medic utan vara afk?
  18. denna gif säger allt https://gyazo.com/00c7875efe7b6c3f73f15668ab1cd418
  19. Så om gäng A krigar mot gäng B. så för att gäng C måste engagar ena parten så båda får KOS på C. Hur ska de andra gänget få reda på om de har blivit engagad? Och hur kommer detta behandlas senare blir ett gäng springer lägger engage efter engage så slut sitter det 5gäng skjuter varandra blir rena wasteland. Det med APD och UFA krigar. Sen jag joinade så har vi haft 2-3 "krig" mot varandra. Ingen som vara längre än 45min. Men @v.pUTIN När man kollade din stream när du var APD så var det sök KOS mot UFA. Sitta vänta utanför UFA checkpoint, baita med helis för att få KOS. Sen att ni inte träffa på APD nu när ni spelar i ett civ gäng. Har blivit så nya spelare har kommit in tror igår vi kom upp mot +90 pop? (yay cvg) Så fort man håller på något med de nya människor på altis. Så ser man någon mack har blivit rånad eller tax office. Då är man inte förvånad det är ni.
  20. Vet inte om du haft stor koll senaste tiden men om du kollar så är det mesta del UFA och RU som är inne. (kan förekomma andra spelar ) men det verka inte som ni som är apd "bryr er" om serverns bästa då ni är knappt inne. även om ni går in som apd eller civ. att sitta spela på servern när det är knappt folk inne klart man tröttnar efter en tid så har man ingen vilja att fortsätta på samma server. då folk börja kolla på de andra vad de har erbjuda. så varför är inte du inne?.... eller ni andra som är whitelisted och andra inne. bryr ni inte om servern?
  21. Uppload it to Youtube from your computer
  22. Name: *[U.F.A] Billy Bones* Offender-Name: *Mamamamamamama* Date: 2016-09-30 - <Time it happened> Reason: Undviker ett rp genom att respawna https://vid.me/sRLf
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.