Jump to content
CvGaming

Sajm0n

Ex Staff
  • Posts

    246
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sajm0n

  1. Ez-Sport Gaming - Ez-Sportz S1mpA (Sajm0n) José TinG Jöjje TBA
  2. Denna banrequest var mot Oxen för Combatlog. Jag kollade på videon, han disconnecta 2 min och 28 sekunder efter han blivit skjuten, alltså har han hunnit respawna och sedan kunnat logga ut, utan att det ska bli combat log. Om du Oxen anser att dom engage:at dig fel eller på något sätt gjort fel så får du lägga upp en egen ban request mot dom. DECLINED
  3. Flyttar denna till rätt plats på forumet (låg tidigare på ban request i ARK)
  4. Eftersom det inte verkar vara nå större vett i era kommentarer så låser jag denna tråd och låter @Peter Marple återkomma då det låter som han redan varit inblandad i detta och har större koll kring situationen.
  5. Hahaha asså du är ju sjuk i huvudet ?
  6. Det betyder att du använder rook:en för mycket Grejen är att du ska inte sitta på så mycket gear, tänk smart istället då, spara på gear som du inte kan köpa i någon shop istället
  7. Poängen med varför vi sänkte till 2 hus och max 2 lådor per hus är av en balansering att vi gjort det enklare att få tag på vapen för pengar genom ganghideout, så folk fortsätter farma. Nu kan du mer eller mindre köpa allt i ganghideout förutom Katiba och AKM som går att köpa på Bandit. Det är en typ av balansering av ekonomin, så det inte blir inflation. Annars kommer det sluta som innan wipe:en, folk sitter på över 100 milj, fyllda hus och ingen farmar längre och då blir det wasteland nivå
  8. Om det börja regna in skott så kan ju inte ni medics springa runt och tro att ni är odödliga. Bara för dom kanske inte FÅR skjuta er avsiktligt, så är det ju lätt att det händer i en eldstrid då ni springer runt som ni gör här. Så ni medics måste börja tänka er in mer i en RP situation, ni kan inte se er själva som odödliga. Kommer neka denna, då jag ser på Stefan.Ö:s POV att det inte är avsiktligt. DECLINED
  9. Tack för din åsikt! Verkligen välskriven och konstruktiv! Det kan vi nog bygga vidare på
  10. Hej, Ursäkta sent svar... Men hur som helst tänker jag neka denna iallafall. Visst det är upp till den som engage:ar att se till att motparten hörde engage:en, men på videon du har skickat Kurre så är ALL volym väldig låg, även på TS. Beviset kan nämligen vara redigerat vilket är STRIKT förbjudet. Kurre, jag säger inte nu att du HAR redigerat ljudet i klippet, men OM du nu har det, vilket du själv borde veta, så tycker jag att du ska ta en rejäl funderare om det är värt det. DECLINED
  11. Och så håller vi oss till ämnet nu tack.
  12. Okey låser tråden under tiden jag kollar över detta och återkommer med ett beslut.
  13. Okey, då hänger jag med, videon är från någon annan i NATO och det är du som jagar Kurre?
  14. Men han som engage:ade ? Vill inte ha från dig längre, då jag trodde att det var du som engage:ade. Jag vill ha en video från han som jagar Kurre och skriker i TS.
  15. Att han engage:ar i TS hjälper ingeting, både du och jag vet att Kurre inte skulle höra det. Givetvis vill jag ha en video från han som engage:ar så jag ser att han engage:ar ingame också. Skiter fullständigt i om han skriker sin engage i TS.
  16. Då du Bengtsson säger att du har en video på när du engage:ade, så ligger det ju i dina händer. Det är ni som engage:ar som ska se till att motparten hör er engage. Jag tänker låsa upp denna post och vill ENBART att Bengtsson postar sin video på när han engage:ar. Alla andra kommentarer kommer tas bort och få en varning på forumet. Du har 48 timmar på dig.
  17. Sajm0n

    Ban req NOF

    Oh God... @Erik Tyrone, you can't accept a fail engage, and think you have KOS on them. A fail engage is NOT an engage, therefore it does NOT give either of you KOS on each other. I would bann both of you for RDM, fail engage, lack of rollplay. But I'd rather give you guys a chance to think again. Don't be stupid please?
  18. Sajm0n

    ban req joel

    Ja samma här, du är inte nå mycket bättre du inte Dompan... Sluta upp med er sandlådenivå och börja bete er ... Fattar ni inte hur pinsamma ni är? DECLINED
  19. Att du säger att du tycker de var personligt påhopp när Dompan sa att du lät som Elliot.B låter ungefär lika efterblivet som när Jackson skrev att vi kränkte hans mänskliga rättighet då vi bannade honom. Jag vet inte vad ni har för gruff mellan varandra, men det får ni lösa er emellan. Men gör det som riktiga människor, PRATA MED VARANDRA. Än att springa till "mamma" och säga att han den andre varit dum. Patetisk nivå ni är på just nu. DECLINED!!!!!!!!!!!!!!
  20. Vi pratade på TS och jag förklarade läget. Du får sitta av din bann. DECLINED
  21. En Zamak är inte snabbare än en truckboxer, därav hur kan han köra in i dig om du inte bromsar in ? [MS] Dompan bannad 2 dagar för VDM. Låser tråden.
  22. Läs vad som är skrivet: Vi har som mål att få igång servern till nästa helg 19-21 augusti.
  23. Hur mycket detta är återstår att se men tanken är att dessa spelare ska kunna ha råd att skaffa sig ordentliga fordon att använda till att tjäna pengar samt även kunna ha lite pengar över. Är det svårt att läsa igenom hela texten han har skrivit?
  24. Har tagit bort lite efterblivna kommentarer. Håll er till ämnet och en mogen nivå nu tack.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.