Jump to content
CvGaming

Bachne

Administrator
  • Posts

    499
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Bachne

  1. 4 hours ago, M. Carter said:

    Jag tycker servern ska vara ansökningsbar för alla i åldrar 15+ och att folk som är 18+ inte kommer inte helt gratis(utan ansökan då) då flera av dem inte heller kan bete sig hela tiden. Det är majoritet i 18+ som beter sig än vad det är i 15+. Men det skulle vara intressant att se en GTA Server då jag vet att många i staff just nu spelar på GTA RP servrar. Då kan man även träffa dem inne på servern ;) . Men det låter som en bra idé om själva svenska konceptet fungerar.

     

    Lite tips och idéer då:

    - De flesta jobben styrs av spelare, dvs att spelarna kommer att ha hand om själva marknaden då man behöver sälja och köpa från dem. Detta kanske krävs spelare men viss hjälp kan ju såklart tillkomma med servern funktioner. Men Knark langare är spelare man kan få tag på som är trovärdiga att de inte går och tjallar om vad som hänt till polisen osv. Och kanrk fälten är inte synliga på kartan.

    - Hus ska finnas att köpas och att man faktiskt har en använding av huset. Både inom RP att man kanske har en födelsedagsfest, ect. Och inom lagring, av mat, vapen, stulna smycken osv.

    - Bilar bör ha realistiska priser, så i början kanske man får cykla runt på en cykel om man inte tar ett lån.

    - Ha en fungerande Bank där bankmän kan låna ut pengar dessa blir avbetalda med renta, amortering osv. Om personen inte kan betala tillbaka så ska banken såklart ha uppgifter på denna person, sedan göra en polisanmälan. Därför behövs ett system för ID.

    - Se till att man inte kan få tag på Automat vapen eller smg om man inte känner någon som kan sälja dem, dvs att det finns en typ av olaglig liga som importerar ett viss summa av varje vapen varje månad som både dem behöver och kan då sälja till civs. Men om de säljer för många så får de slut på vapen, så detta måste då bli balacerat av deras ledare eller säljare.

    - Bilar ska inte kunna krocka in i 20 bilar, 5 väggar sedan fungera. Se till att motorn går att ta sönder om man krockar, eller om andra delar kan gå sönder.

    - Se till att man kan spara bilar i ett garage alternativt i en meny där man bara får ha 1 bil ute.

    - Bilar ska kunna stylas men detta kostar såklart mycket pengar.

     

    Där är några förslag och idéer för att kanske förbättra servens RP och funktioner :) 

    Kul att få några konkreta och genomtänka förslag! Big up!

     

    Just angående åldern så kan vi lägga det åt sidan än sålänge. Vid detta stadiet är det inte ens på fråga gällande någons ålder en prioritet. Utan vi vill veta om CvG's nuvarande spelarbas är sugna på att vi startar upp en server eller ej! Och ifall så är fallet så är ju självklart alla förslag eller tips hjärtligt välkomna! 

    Keep it sportsmanlike! ;)

  2. Hej Bobin!

    Kul och få lite feedback!

    Angående just Polisen, har jag faktiskt fått till mig att de har blivit bättre på att just RP:a. För att 2 personer ska kunna RP:a, måste ju båda parter bjuda upp till "dans".

    Angående att fördela gear till servern stämmer på nå vis. Man kan ju antingen helt enkelt bara öppna en shop med alla vapen, vestar mm. Problematiken med det sättet är ju att varken vi admins eller ni som vi antingen har pratat med eller fått feedback från vill ha det så. Istället har vi valt olika distributions led. Där polisen är en av dem. Ifall du nu tycker att de funkar mindre bra vore det bra att höra hur du tror vi skulle kunna lösa detta? @bobin

  3. Added/Updated Rules:

    §.9 Rebel interaction

    Rebels have KOS on people wearing their clothes. (Urban & Hex)

    Rebels have KOS on people driving their vehicles.

    Rebels have KOS on people in their areas. (HQ & Outpost)

    Following and or harassing rebels for long periods of time will be considered griefing and/or spamming, and will result in your removal from the server.

  4. Hej Xymz!

    Detta är faktiskt något jag personligen inte trodde skulle ske. Men du är välkommen in på servern igen. Se då till att ditt beteende från START är OK. Att ditt uppträdande är betydligt bättre gentemot ALLA. Varken jag eller någon annan i staff vill har någon som helst situation som påminner om hur du betedde dig sist.

    Ta denna sista chans med storm, och visa hur man faktiskt skall agera så ska detta bli oerhört bra ska du se.

     

  5. Hej Xymz!

    Såhär ligger det till, de beteendet som du brukade här var riktigt destruktivt. Allt som var relaterat till dig var negativt där det bara kom en massa tjafs och skit. Vi klarar oss mycket bättre utan det vid detta tillfälle! I denna stund är du inte aktuell!

    Nekad!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.