Jump to content
CvGaming

Chefen

Member
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Chefen

  • Birthday February 29

Contact Methods

  • Teamspeak
    Chefen

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Stockholm

Gaming

  • IGN
    [N.L.A] Joseph Kony
  • Twitch Nick
    Stalgrov

Recent Profile Visitors

1320 profile views

Chefen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

45

Reputation

  1. Tanke kring 8:an är att även om polisen får KOS om de bevittnar ett mord ska de inte börja skjuta för det. Först och främst ska de se till att de själva är i säkerhet innan de lägger sig i så att de inte blir så att polisen utnyttjar regeln för att vara med i fighten. Regeln är för att bättra RP och därför bör polisen endast utnyttja den för bättre RP. Alltså inte börja skjuta in sig i fighten utan istället för att försvara antingen andra civila i närheten eller sig själv. Lätt hänt att poliser missbrukar regeln genom att panga mot den som skjutit för att själva kunna vara med i fighten. Det är fel då ingen poliskår skulle ge sig in i ett dödligt krig när det redan är två parter. De skulle istället ha väntat ut fighten för att sedan efteråt gripa in mot ''tjuvarna''.
  2. VDM av Yoshi. Han vågor inte stå för det han gör så jag vill gärna hänga ut honom. (Jag i bilen som sprängs) -1
  3. I vilken värld anser du att man kan stå mitt en fight utan att ta skott? Jag menar om jag är i en fight som du nu såg. Hur tänker du när du anser att det är okej att följa mig med en meters avstånd medan skott rullar mot mig? Det är en RP-server där du är i karaktär som om det vore på riktigt. Och ifall det vore på riktigt skulle nog inte någon i hela världen ställa sig bredvid någon som blir skjuten. Att sedan använda sidechatten som en utväg för att markera att du inte är med i fighten blir då meta gaming. Alltså: Att bara följa efter mig i sig är mot RP då du offrar ditt liv för sedan kunna engage mig. Sedan att använda side för att komma undan att bli skjuten är ju ännu värre.
  4. Kan försöka få in Filip till eventet bara för att han ska kunna försvara titeln. Tyvärr lirar han annars inte längre här.
  5. Hahahahahahahahahahahahhahahaha RIP. Skäms så mycket att jag inte våga logga in igen...
  6. Chefen

    Rafiki RDM

    Name: [4K] Chefen Offender-name: Rafiki Date: 2015-10-22 22:15 Reason: Ganska solklart i videon. Blev RDM:ad utan att få en engage mot mig eller något i dess like. Efteråt skriver han i side att han skrek 4 gånger att jag inte skulle loota och sa även att han får skjuta då han vaktar sin kompis loot. Inte min grej att lägga ban så här men när han inte kan erkänna efteråt att han gjort ett misstag eller så och istället påstår att det är jag som gjort fel så blir det på det här viset. Enjoy the movie https://www.youtube.com/watch?v=WB00eTnSQ4E&feature=youtu.be
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.