Jump to content

Fish

Member
 • Content count

  42
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Fish

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Teamspeak
  Jokes

Profile Information

 • Gender
  Male

Gaming

 • IGN
  [U.T.J] Legobit
 • Twitch Nick
  pondler

Recent Profile Visitors

597 profile views
 1. C.Ming Ban Appeal

  Name: *[GG] C.Ming* Date: Jag har ingen aning då jag inte kollade på datumet när jag fick bannen, men jag tror att det var för cirka 4-6månader sedan. Dock så kan jag ha fel. Reason: Jag blev bannad för att jag dupade saker. Självklart så vet jag att det jag gjorde var fel, jag förstår också att det är en cheap väg till gear och pengar. Själv känner jag att jag har mognat och att jag är redo för en ny start. Jag saknar detta communityt och längtar tills det startar upp igen. Det jag gjorde var fel av mig, dessutom vill jag be om ursäkt till de som spelar legit. Jag längtar tills communityt startar upp och tar fart igen, samt som jag hoppas att ni ge mig en till chans och jag lovar att inte upprepa detta igen. MVH. Ming
 2. [ban appeal] C.Ming

  Name: *[GG] C.Ming* Date: Jag har ingen aning då jag inte kollade på datumet när jag fick bannen, men jag tror att det var för cirka 4-6månader sedan. Dock så kan jag ha fel Reason: Jag blev bannad för att jag dupade saker. Självklart så vet jag att det jag gjorde var fel, jag förstår också att det är en cheap väg till gear och pengar. själv känner jag att jag har mognat och att jag är redo för en ny start. Jag saknar detta communityt och längtar tills det startar upp igen. Det jag gjorde för att bli bannad kommer aldrig att upprepas av mig igen. dessutom så vill jag be om ursäkt till alla som skaffat gear och pengar legit. Jag gör denna appeal då jag har hört att CvG kommer att startas upp igen, detta gör mig taggad för en ny start och jag önskar att ni kan ge mig andra chans.
 3. C.Ming Ban Appeal

  Hallå, Jag är bannad för duping och har suttit bannad ett tag nu, Jag känner att det är dags för mig att göra min andra appeal då jag vill komma in på servern igen. Jag vet inte riktigt vad jag mer ska säga än att jag blev bannad för duping.
 4. - Rep För att jag är en Pleb och oxe är en J******la sosse
 5. Zanetti Montage

  TWCB ALL THE WAY, WE WILL MISS YOU ZANETTI <3
 6. Complains

  Jag skrev till Jesper när han var chef att jag skulle sticka bort från servern en obestämd tid ,och ja det var förväntat att jag skulle bli kickad men jag ville bara få en headsup eller ett meddelande som sa att jag skulle bli kickad om jag inte spelade lite mer och eller att jag var kickad och jag har också pratat med bobin lite men jag är medveten om att de inte är chefer längre så jag respekterar era beslut.
 7. Complains

  Hello ,My name is Jokes as in the english word ''Jokes'' ... I have a slight problem with this comunity ,not to be rude against anyone , but I've apperently been kicked from the medic force E.M.S and that is understadeable cuz I've been takeing a ''small'' pause from the whole game. But I've been accesable on TS3 the whole time and I've also been active on the forums. But I've been kicked without anyone telling me or given me any warnings , and I personaly think that is a bit BS. I'm not mad if you now say I'm kicked from E.M.S, but I tried to Join as a medic one week ago but it said I werent whitelisted to play as independent , but it says that I'am EMS MR1 both on TS and the forums. That was it I hope I get some response that I've now made myself clear about this issue!
 8. Jag kommer inte att spela som medic på en veckas. Så SES om 7 dagar
 9. LIVE LEAK

  LIVE LEAK CVG : https://www.youtube.com/watch?v=8udZouKvbFs
 10. Klagomål

  Hej, jag heter Jokes och spelar på denna server men jag har några klagomål på Polisen C.ebbesen. Jag var vid agios när jag blev kidnappad av [?] och då så kom han som förhandlare. [?] sa att de vill ha 1 polis suv och så skulle jag släppas. MEN han sa att han inte hade råd och att han ändå inte brydde sig om mig. När jag äntligen kom tillbaka efter att ha spruingit från Athira till pyrgos och tagit min bil och då åkte jag till kavala och försökte snacka med han men då tazade han mig vilket han hade rätt till men jag försökte RPa med han men det var han tydligen inte pigg på och jag blev återigen tazad och fick böter på 50k för att vara i polisbasen. Ärligt talat så orkar jag inte med denna server mer.
 11. Tackar Fisk +Rep, 

×