Jump to content
CvGaming

Adde

Member
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Thanks
    Adde reacted to Öberg in Regel förslag   
    Jag checkar voten imorgon runt 16:00, vill ni ha tillbaka reglern så fixar vi det då
  2. Like
    Adde reacted to Barre in Regel förslag   
    Tjo, Såg att one life rule regeln vart borttagen. Tycker ej att detta var en bra sak då evighetsfighter kommer att komma tillbaka. 
    Tycker ni borde lägga tillbaka den.
    Mvh
  3. Like
    Adde reacted to Darwin in CvGaming's Biktnings tråd   
    Tänkte testa en kul grej!
    I denna tråden kan man bikta sig och berätta om fula saker man har gjort på CvGaming / regelbrott och vara immune mot att få ban för just det.
     
    RULES: Det ni berättar om måste ha hänt för 1 år eller mer sedan.
    Give me your darkest secrets
     
    Edit: man får inte berätta saker som man redan blivit bannad för!
  4. Like
    Adde reacted to Feroz in Ban req Riddaren   
    Request Information         Name: *Your in-game name* Alex | Feroz
            Offender-Name: *Offender's in-game name* Riddaren/ [A.P.D] A.Alanzo
            Date: YYYY-MM-DD - <Time it happened> 15 Jan, 20.00 ish
            Which rule(s) were broken: VDM och diverse annat.
            Additional information: Explain in detail what happened.
    Kan väl börja med videon, vi hade precis engageat APD, dom flyr från platsen och jag jagar dom. APD lägger en feting VDM på mig så min bil voltar och börjar skjuta direkt på mig, var inte ens jag som sköt första skottet. Video på den:
    https://plays.tv/video/5c3e52b48e8db34252/snyggiskexet?from=user
    btw sorry om jag förstörde era öron i videon
    Absolut att jag dödade båda två som vdmade mig men endå så väljer jag att lägga upp banreq med tanke på detta :
    Jag skrev någon timme efter till Riddaren då jag inte tänkt lägga en banreq på honom.
    Och det jag fick ur honom tyckte jag var droppen för mig. Här är hela konversationen från start till slut. Om man inte ens kan erkänna sina fel och börjar direkt kalla alla oss i D för "äckliga personer som exploitar" så anser jag att detta inte är ett okej beteende mot någon på servern.
    Taggar även Strand i hopp om att han ska se över Riddarens plats i kåren
    @Fakir/Strand
     
     

     
  5. Thanks
    Adde reacted to Boyka in 2v2 HUNTER EVENT   
    2v2 hunter event!
    Fredag (2019-01-18 17:45)
    Regler:
     eventet går ut på att två spelare från varje lag hoppar in i en hunter och försöker döda sina motståndare på en plats där vi har utsett. några regler är att man tar gear från sin egen ficka och ingen looting på motståndarna man dödat. man får max ha 6.5 då högre kalibrer ger ett överdrivet stort övertag, denna regel är samt för att vissa spelare kanske inte har lika bra grejer som andra och detta event vill vi ska vara så jämt som möjligt.
    Plats:
    Vi möts vid drug dealern i salt lake och alla spelare som deltar i eventet måste vara där senast 17:45!
    Pris!
    Första pris cmr med silencer 15mags rco x2 + Carrier lite
    Andra pris Mx med silencer 15mags rco x2
    Tredje pris car-95 med silencer 15mags rco x2
    Om fraktionsmedlemmar vinner kan andra priser diskuteras!
     
    Skriv vilka ni ska lira med under eventet samt vad laget heter nedanför
     
    OBS:
    Inga speedbombs eller dylikt!
    Event By Casper och Boyka
  6. Sad
    Adde reacted to Feroz in Riddarens första montage   
    "I'm a drug dealer, marijuana cocaina" -Spelar som polis i varje klipp

  7. Like
    Adde reacted to Boyka in ASD Välkommnar dig!   
    HALLÖJEN PEOPLE Vi är ALL SWEDISH DUNK
     
     

    ASD Bakgrund: ASD är ett gäng fullt med hat mot allt och alla. Den enda gången ASD är aktiva i staden är från 00:00 till 08:00. De två Bröderna AYIA och Abdulhak har haft en svår bakgrund genom att många rebeller snodde deras farbror Hassans oliver. Som payback så härjar AYIA och Abdulhak runt och rånar alla som rånar andra, lite som apd men outlaws.
     
    Nu på senare tid har Abdulhak och AYIA tjänat en förmögenhet på sitt rånande och tänker sig för att sluta och istället flytta till den tropiska halvön stratis. Men Helt plötsligt ringer det i telefonen, Det är Farbror Hassan säger AYIA till Abdulhak. AYIA får tydligen höra att femton rebeller har kört in och vandaliserat Hassans Oliv Stash. Och tre veckor innan hade tydligen två påtända kastanjenötter hittat stashet och hade bestämt sig för att pissa på oliverna. AYIA och Abdulhak blev helt rasande och snabbt som fan rusade till oliv fabriken och hittade en stackars kastanjenöt som höll på att fixa sig lite snabba cash av Hassans oliv stash. AYIA och Abdulhak så arga som de var hotade Kastanjenöten med att de skulle döda hela hans familj om han fortsatte. tillslut fick AYIA och Abdulhak tillbaka oliverna och lyckades faktiskt sälja de så att Hassan kunde på med vinst. De fick även två maximerade vapen som ett förlåt för besväret. Slutet gott allting gott. 
    Så kortsiktigt sagt JIDRRA INTE MED HASSAN ANNARS NI BLIR KLIPPT!
    TILLFÄLLIGA MEDLEMMAR:
    AYIA: CASPEJ
    Abdulhak: BOYAK
    Abdi Ali : FUCKIN LIMAPNOOO
    Tjack Lars : AYMAN
    OBS: NYA GÄNGMEDLEMMAR SÖKES!!!!!!!!!
    GÄNG VI HATAR: 
    Devious : [[)]
    Tjockisar : [K]
    Stora Maskiner : [S.M]
    Vendetta : [V]
     
     
  8. Thanks
    Adde reacted to Darwin in Till våra spelare   
    Tjena alla CvG'are, vill börja med att säga att detta inte är något jag vill ska bli världens drama eller jidder, vill bara ventilera lite från mig och andra staff medlemmar och att communityt tar till sig det, därför kommer jag låsa denna tråden direkt om det blir tjafs, för det är inte meningen med detta inlägg, vill ni flika in så skriv till mig på forum eller teamspeak.
    Vad är det som händer? vi har ett klimat just nu som är så sjukt toxic mellan spelare där det är bråk, pajkastning och ban requests precis hela tiden, staff sitter i timmar och löser bråk, bans och andra shitstorms som så enkelt kunde blivit undvikt om vi alla hade lite respekt för varandra.
    Vi har ett donator system på CvG som går till server upgrades och communityt men det finns INGEN i våran staff som får ett öre för att sitta och refunda era helis när ni blir disconnectade, eller banna Rolfs Dator när han är inne och fuskar eller RDMar, vi får inte ett öre för att sitta kl 2 på natten och lösa bråk mellan gäng som lever på reglernas gränser, inte ETT öre.
    Vi som sitter i staff är här för att vi älskar CvGaming's community, för att vi har spelat här väldigt länge och vill inte se det gå i botten.
    Vi sitter här för att NI som spelar på servern ska ha en stabil upplevelse utan dupers, fuskare och annat tråkigt.
    Vi sitter här för att NI ska ha det roligt, för att vi vill att NI ska kunna ha det lika bra som vi hade det när vi började spela här.
    Vissa av oss jobbar eller pluggar, vissa har familj och barn etc, detta är inte vårat jobb, så snälla ha överseende och bli inte otrevliga när ni har väntat länge i en kanal för att få hjälp, vi är inte många, och vi kan inte sätta in vem somhelst i staff och ge dom tillgång till databasen, det går inte.
    Vi ser att ni skriver, vi ser meddelanden på Teamspeak och forumet, men ibland tar saker lite längre tid, allt kan inte hända på en sekund, svarar vi inte så sitter vi förmodligen med något av följande: ett annat ärende, ingame i en situation, sover, äter, jobbar, är afk eller bara vill ha lite egen tid.
    Admins, Mods, Supports och Devs är inte superhumans, vi är spelare som vem somhelst som valt att lägga ner tid på att hålla detta stället i luften, och vi kan inte göra 5 saker på samma gång eller dra ut en patch på 2 dagar, och vi orkar inte bli bemötta av en dryg attityd när vi väl kommer för att hjälpa er (gratis, på våran fritid).
    Ja vi har valt att ta en roll i staff här och vi måste inte göra detta, men vi skulle hellre se att ni spelare respekterade varandra/oss nog för att inte bråka var 5e minut så att vi behöver lösa saker mitt i natten när vi vill göra annat.
    Så snälla snälla spelare, kan ni tänka 2 extra gånger innan ni tar ett beslut som inte är så smart, ha en godare ton i teamspeak mot varandra och försöka att lösa små skitsaker mellan er själva på ett moget sätt, ha respekt för dina medspelare och kom ihåg att bakom varje APD, Rebell, Civ eller Kavalatroll så finns en människa exakt som du som är här för att ha roligt och spela på sin fritid. Detta är inte verkliga livet, ta inte allt på sånt blodigt allvar och slappna av lite, alla är här för att fly verkligheten en stund för att spela ArmA och ha det roligt med vänner, alla med olika anledningar och bakgrunder. Ibland så uppstår situationer som blir hettade och det förstår jag, sånt händer, men snälla försök att vara snälla mot varandra och andra spelare och tänk på att staff inte är robotar så kommer atmosfären på CvGaming bli så mycket bättre!.
     
    Love you guys.
     
     
    //William aka Darwin
  9. Like
    Adde reacted to Darwin in Buggpipa   
    Känns som att ban requestsen på BKG aldrig slutar.
    Att bugga en pipa genom sådär till sin egen advantage är pure exploiting, inget snack om saken.
    2 Days for exploiting.
    Edit: man kan faktiskt skjuta över dendär kanten på ett legit sätt, testa det nästa gång.
     
    //Darwin
  10. Like
    Adde got a reaction from J. Stalin in Event: 2v2 PvP Arena: Friday 4/1 20:30   
    Team: jag ger den till pernittiii
    PLAYER 1 Adde
    PLAYER 2 Boyka
  11. Like
    Adde reacted to Boyka in Polis App Boyka   
    n-Game Name?: [ASD] Abdulhak aka Boyka
    What is your Player ID #? (In ARMA main screen go to Config/Profiles (select your profile) Then you should see a 17 Digit number) 
    Age?: 18
    Do you have any past experience about being a police officer on this or other servers?: No
    If yes, what servers?: 
    Do you have a working microphone? Yes
    How long have you played on CvGaming?: 3000h+
    Have you been banned before?: Yes
    Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer?: Yes
    Are you ready to leave your civ gang to become a police officer to avoid conflicts?: Yes
    Can you follow orders from a younger person?: Yes
     
    What qualities do you think a CvGaming Police officer should have that fits you, name at least 5 pieces
    1) Roleplay
    2) Good communication 
    3) Listen to others
    4) Be Mature
    5)  Be loyal
    Describe why you would like to play as a police officer?: I've only played as a civ or rebel on this server and i want to try to play on the good side
    riefly describe the various tasks of a police officer?: Keep streets safe from criminals
    Describe what YOU expect out of your fellow officers?: Just having a great time with eachother and that everyone respects eachother
    hat is your input on using lethal force?: if it must be used then use it, but try to use the tazer.
    Describe why YOU would be a good addition to the police force?: Im mature, i know the game. Calm and respectful
    What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?: All of them needs to be respected in the police force.
    Tell us a little about yourself! Jag heter alexander, bor i stockholm och går i gymnasium, på fritiden gillar jag att lira spel och gymma o hänga med polare
  12. Like
    Adde got a reaction from Teoo in MAKE CVG GREAT AGAIN   
    Nu gråter jag din lilla glädjedödare
  13. Like
    Adde reacted to Kurre Ugur in Ban appeal - Snabbel A   
    [RU] Snabbel A
    Långt tag tillbaka, troligen2017-09-21
    Jaag spikead någon i fight, det vart permban (tråkigt). Men jag känner att jag har utvecklat som person, blivit mycket religiös inom hinduismen. Så jag har fått andra synvinklar på livet! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt forna trasig jag!
  14. Thanks
    Adde reacted to Adde in MAKE CVG GREAT AGAIN   
    Nu gråter jag din lilla glädjedödare
  15. Thanks
    Adde reacted to Öberg in Vad tycker ni?   
    Som det ser ut nu så vet vi inte..
    Vi kommer aldrig få tillbaka samma server som vi hade under våran "glory days", dessutom så är arma ett döende spel varesig man vill eller inte, dessutom så har vi ingen som vill ta på sig ansvaret och sköta om servern.
  16. Like
    Adde got a reaction from Goliat in GTA-RP Intressekoll   
    Tycker inte det ska vara svenska polisbilar & ambulanser utan ha amerikanska bilar, sen kan ni fixa in andra bilar än vad som är i spelet som andra gta servrar har t.ex AMG/SUPRA.
  17. Like
    Adde got a reaction from luckiiee in GTA-RP Intressekoll   
    Tycker inte det ska vara svenska polisbilar & ambulanser utan ha amerikanska bilar, sen kan ni fixa in andra bilar än vad som är i spelet som andra gta servrar har t.ex AMG/SUPRA.
  18. Thanks
    Adde reacted to Bachne in GTA-RP Intressekoll   
    Kul att få några konkreta och genomtänka förslag! Big up!
     
    Just angående åldern så kan vi lägga det åt sidan än sålänge. Vid detta stadiet är det inte ens på fråga gällande någons ålder en prioritet. Utan vi vill veta om CvG's nuvarande spelarbas är sugna på att vi startar upp en server eller ej! Och ifall så är fallet så är ju självklart alla förslag eller tips hjärtligt välkomna! 
    Keep it sportsmanlike!
  19. Like
    Adde got a reaction from luckiiee in GTA-RP Intressekoll   
    Velat haft det länge så +1 men somsagt ändra regler som passar till gta, ta inspiration från andra servrar etc.
  20. Like
    Adde reacted to luckiiee in GTA-RP Intressekoll   
    Hej alla medlemmar i CvGaming, vi i staff har funderat på att kicka igång en GTA-RP server. 
    Tanken har varit att vi kör whitelistad server.

    Lägger till en omröstning och utöver den vill jag gärna att ni kommer med förslag och idéer på mods/annat som skulle kunna tänkas vara kul att ha på servern.

    Vi kommer eftersträva en mycket seriösare RP än vad som är på våran ArmA server i dagsläget, FearRP kommer vara något som är stenhårt blandannat.
    Tanken är att vi ska få en server med mycket seriöst och roligt RP där det sistnämnda ligger i fokus, därav kommer vapen vara något man inte får tag i så lätt. 

    Vi kommer eftersträva att ha en fungerande Poliskår, EMS, Mekaniker, Bilhandlare, Mäklare medmera.
    I början behöver vi först och främst underlag för Polis och EMS då dom är vitala för att servern ska fungera. 

    Så kom med input, förslag och idéer för vad ni tror skulle göra servern lyckad!

    Och som vanligt håll god ton i kommentarsfältet, kommentarer som inte hör hemma i denna tråd eller bara är allmänt negativa kommer plockas bort direkt.

    Tack!
  21. Thanks
    Adde reacted to walter yellow in Concert   
    I want an event pretty soon. And i know what we should have this weekend.
     
    Lets get the upcoming rapper Joppe to have a rap battle against Marple!
     
    Marple and the APD force cant take the L after that sick disstrack
    Take this into consideration event promoters
     
     
  22. Like
    Adde reacted to JoppeSmooth in DYNGFET övergangster disstrack. Comeback please.   
    Alright boys, hoppas på en comeback så ja får göra en till. Dock med riktig mic för detta var aids. HADÄÄÄ
  23. Like
    Adde reacted to JoppeSmooth in DISSTRACK TEASER   
  24. Like
    Adde reacted to Bachne in A. Harrisson/Nehr - Support   
    A. Harrisson/Nehr - Support
    I want to inform you all that @NEHR has now been granted the rank of support! 
    Congratulations Nehr!

    Here are a few examples of what he will help us with.
    General Questions Rules Vehicle Lost Items lost
  25. Like
    Adde reacted to Legacy™ in Medic App - Legacy   
    What is Your in-game and forum name?:
    Answer: Spelar inte aktivt just nu, hittar ni inte mitt forum-namn så kan ja inte hjälpa till. 
     
     
    What is Your Player ID #? (In ARMA main screen go to profilesettings, (select your profile) then press Unit, and change the unit to custom. Now you should see a 17dig number.
    Answer: Tror de står på min profil.
     
     
    Have You read all of the server rules?
    Answer: 1 eller 2 gånger 
     
     
    Have You read all of the paramedic rules?
    Answer: Jo
     
     
    Do You promise to always act in-character and never abuse Your power while playing as a Paramedic?
    Answer: Yes
     
     
    How long have You played on the server(hours)?
    Answer: 2000 timmar+
     
     
    How long have You played Arma 3 (hours)?
    Answer: 2200 timmar tror jag
     
     
    Have You been a Paramedic earlier?
    Answer: Ja
     
     
    How often do You play on the server and at what time of the day/night?
    Answer: Spelar när jag har tid. Nån gång i veckan kanske. 
     
     
    Why should we picked you as a medic? (minimum 50 words)
    Answer: Tror en polack skrev frågan. Jag är rätt trevlig och kan höger och vänster, anser mig vara kvalificerad
     
     
     
    Have You been banned on this server or any other servers? If yes what have You been banned for?
    Answer: Ja, men vet fortfarande inte varför. Inte den som bannade mig heller:) 
     
     
     
    What can you bring to the medic force?
    Answer: Edgy memes, Mad RP-skills och så är jag rätt skoj i ts
     
     
     
    Do you have any past experience with role-playing on this or any other server?
    Answer: Haha ja.
     
    Can You follow orders from a younger person or higher ranked ?
    Answer: Sålänge de är en vettig order spelar de ingen roll vem som yttrar den. 
       
     
    What do You think the medic faction would become better with?
    Answer: Mindre frågor på ansökningen vore bättre så att folk kanske faktiskt orkar ansöka. Annars tycker jag medics alltid varit helt ok här.
     
     
    Can you fly a heli in arma ?
    Answer: Jo.
       
     
     
    Can you provide a role-play name and a role-play background for the character applying to the medic force? (50-150 Words):
    Please type here:
    Dr. Jack Hoff har länge jobbat på ett sjukhus där han många gånger genom åren stött på folk med cancer, mestadels har det varit bl.a lungcancer och detta har traumatiserat honom eftersom båda hans föräldrar var rökare och gick bort under ett tidigt skede utav hans liv, vilket har lämnat honom med ett brinnande hat mot folk som röker. På fritiden tycker han om att hänga på liseberg och åka deras Nyhet åkatraktion Loke, provsmaka godis på ica maxi hönö och såklart även ta hand om katten Saphi. 
     
    Tell us a little about your self:
    Please type here:
    Jag heter Legacy, Ex. Admin här. Dsvdv. 
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.