Jump to content
CvGaming

NilzzoN

Member
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NilzzoN

  1. pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
  2. OCH FÖR DET ANDRA VARFÖR SKRIVER NI PÅ ANDRAS BAN REQS? NI FÅR INTE ENS SKRIVA HÄR... BORDE PÅ WARNING POINTS
  3. KENTA VEVAR FORTFARANDE MOT OSS OM DU KOLLAR...
  4. NilzzoN

    NilzzoN

    Name: NilzzoN Date: Ungefär 2-3 månader sedan! kommer inte riktigt ihåg... Reason: Jag blev bannad för att jag va riktigt efterbliven och bytte mina ingame pengar mot csgo skins, bytte med en kille som heter alexie och han va väldigt på att byta så jag gjorde det och alla va nöjda. efter det när jag fick reda på att jag blev permbannad så kännde jag mig väldigt ledsen för att jag kom på att det va väldigt kul att spela med alla goa gobbar på serven!, men men, hoppas att ni förlåter mig så lovar jag att något efterblivet som detta inte kommer att hända igen! //// MVH NilzzoN
  5. kan ju dock säga att jag inte dödade någon och lootade ingen.. .men aja som sagt hade...
  6. Ha det bra alla som jag har spelat med och alla goa gubbar som jag har snackat med, men min lust med arma är helt borta just nu! kommer fortfarande vara i ts ibland och snacka skit som jag brukar göra. men men hade bra alla!
  7. Hade bra bror <3 kommer sakna ditt favorit ord "kbry"
  8. lukas valde låt.... jag ville att han skulle ha en annan men han lyssnade inte...
  9. här har du innan jag skjuter honom! btw man ser ju pipan igenom! jag är ju inte efterbliven direkt... https://gyazo.com/ae1e8872cd740a4ed59fad9434a8c9f2 fortsättningen https://gyazo.com/7eeb12fb86b75efc71207205d35e7f50
  10. Förhandsvisning! kommer ladda upp ett nytt klipp som är edited klippet kommer runt 22:00 - 23:00
  11. jag tycker att det ska vara one life rule men tycker fortfarande att man ska ress av medic??
  12. Måste bara säga att vi satt och snacka i ts för att han farmade + hade ingen att snacka med! om vi engagear så kan väll han skjuta oss om han känner för det men nu gjorde han ju inte det! så det är inget sammarbete eller något liknande!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.