Jump to content

Rolf

Member
 • Content count

  62
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

About Rolf

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Teamspeak
  Rolf

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  sweden

Gaming

 • IGN
  [GG] Rolf
 1. Byt karta till altis

  Jag tror folk gillar altis då man aldrig lirat nåt annat en altis. Plus så är tanoa en dlc karta och det gör att det kommer in mindre spelar på server. Och själv så tycker jag tanoa suger gillar bara inte kartan vet inte vrf den känns bara inte rätt för life.
 2. What this server REALLY needs!

  Förväntar mig inte det hela tiden nej men när det är angående stora saker tex som crosshair bantit fed och såna saker så tycker jag alla ska få säga vad dom tycker.
 3. What this server REALLY needs!

  Under den tid jag spelade på cvg så var jag med om en gång då man vota och då hade dom redan gjort ändringen (crosshair). Jag har aldrig annars sett några polls/förslag som admins har lagt ut på forumet och frågat spelarna vad tycker ni om detta borde vi lägga in det här. Jag har eller fall inte sett detta under min tid på cvgaming men jag kanske har missat allt.
 4. What this server REALLY needs!

  Feroz allt är mitt fel förlåt.
 5. What this server REALLY needs!

  Ok du förstår alltså inte fall folk skriver utan punkter du måste ju va helt dum i huvudet men för att göra dig glad ska jag göra en punkt..........................................
 6. What this server REALLY needs!

  vilka menar du admins eller gg?
 7. What this server REALLY needs!

  vrf jag har tröttnat på att lira är för att admins är helt efterblivna tar beslut utan att fråga spelarna vad dom vill ha och inte ha ska en server funka kan man inte ha idioter som styr den så är det
 8. hmm ni vet ju hur man förlorar spelare eller fall /// men seriöst det ska ju inte ta 1 timme för att få 100k
 9. Tanoa Life - Sneak Peak

  och innan ni öppnar gör klart så mycket som möjligt så det inte är massa skit buggar så folk tröttnar direkt testa saker innan ni öpnnar
 10. Tanoa Life - Sneak Peak

  hoppas folk kommer ge tanoa en chans
 11. Få liv på servern igen?

  På lakeside så kan man istället köpa vapen från en rebel shop och om ni inte vill ha som dom har det så tror jag folk tröttnar att man inte kan loota/få saker då polisen tex aldrig skulle vilja ge upp för att civila inte ska få tag i vapen tror tillemed det skulle blir sämre rp av det.
 12. Hjälp inför framtiden.

  Tror inte det kommer funka folk kommer köra med det endå
 13. Hjälp inför framtiden.

  Ska dms finnas borde man ta bort silencer
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.