Jump to content
CvGaming

Bugge

Member
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bugge

  1. 7 minutes ago, Kula said:

    Det är klart jag försöker använda min fördel, vem vill inte det lixom? jag bad dig lägga in vapen och sånt i bilen. Då jag inte var intresserad i något sådant utan ville ha ett RP scenario. Men efter som du verkar vara så kos kåt har du väl glömt bort var RP är. Vilken man klart och tydligt ser på videon. Jag väljer ju själv att Ta kontrollen istället för att Låta dig ha kontroll.
    Och nej jag vill inte prata i TS just nu, för då hade jag förmodligen också blivit bannad så förbannad jag är. 

    Inte för att va sån men har rpat hela rsn... Som jag skrev tidigare så såg jag att det loggade in ufa då du engagade mig för när jag jagade dig först så var det bara du inne. Så jag trodde du sa så för att bullshitta, men det verkade du göra då jag pratat med dom i ufa och dom säger ju sin historia så det går inte alls ihop. Men vem vet det kanske är din ilska som talar vad vet jag. Du sitter så dumt till, klart jag vänder mig om då du aldig skulle hunnit reagera. 

  2. 8 minutes ago, Kula said:

     Name:[U.F.A] Kula Nazgul

            Offender-Name: [A.P.D] J.McClane

            Date: YYYY-MM-DD - 2017-04-09 16

            Which rule(s) were broken: GROVT fail rp! §7.6 åkte in i safezone under combat

            Additional information: Explain in detail what happened. Polisen satte sirener på mig, jag valde då att engaga honom och sa åt honom att min kollega står och siktar vapen mot honom så han inte försöker något. Var klar och tydlig med vad han skulle göra, Han spelar allan och låstas inte höra vad jag säger, jag kunde skjutit honom när han hoppa ut med vapen men väljer att inte göra det då polisen borde RPA bättre än såhär. Fail RP så det skriker om det. Det är inte alls kul att spela när till och med poliser beter sig såhär. Kunde blivit ett härligt rp scenario då jag inte väljer att skjuta honom och han gör så som han gör. Skit är det.

     

    http://plays.tv/video/58ea42e56e1fff6a2b/fail-rp-ker-in-i-safezone

    Det där med rp köper jag inte då han hade kunnat stanna flera gånger innan så hade vi kunnat rpa. Jag skulle göra en vanlig polis kontroll då han kör en tung lastbil som kan vara fylld med olagliga saker! Jag jagar honom över 2 min vilket gör att jag får skjuta däck så länge jag inte skadar honom på något sätt. Han hoppar ut och drar en engage på mig. Jag hoppar ur för att få mera tid att tänka vad jag ska göra. Jag vänder mig om och skjuter honom, 1 ufa inne vilket leder till att kossen är över! Jag tar hemeten eftersom att det var den jag fokuserade på. Jag skulle ta med mig den in i hq, fråga om han ville ha tillbaka den och dra ett stort rp scenario. Dom kommer sen och kula loggar ut och jag pratar med Morgon och han höll med mig på vad som hände, förstod min del i det hela. Jag sa att fine vi löser det på ett annat sätt jag reppar den och ger han ress och impoundar den, alla glada! Tycker att han kunde pratat med mig först istället för att bara få mig bannad. 

    Morgon sa även att han var inne vilket jag då inte såg då jag var koncentrerad på att ta ut honom, när jag såg i chatten att en katz..... loggade in så trodde jag att dom höll på att logga in men tydligen så var morgon inne redan. Man kan inte se att han var inne på hans video men men. Om någon av ufa skulle varit inne så skulle kula ha haft commander då han var först inne. Och man kan inte häller ha commander om man är själv inne vilket gör att det visas att han var ensam när han engagade mig. Upp till admins att bedömma om detta var fel eller inte. 

  3. Okej! Vet inte om du är blåst eller blåst men såhär ligger det till: Jag är villig att refounda dig, de sa jag från första början. Men när du skriver att du ska ha 300k för en zuber så känner jag att det inte riktigt är en bra refound. 

    bevis bild 1 : https://gyazo.com/015c389a88c530aed717818015520cfd

    bevis bild 2: Visar klar bild på att han själv är medveten om att det är för mkt pengar att lägga ut. 

    https://gyazo.com/4448eaeec70de2b5b0ee3524e635af4d

    Tycker att du agerar fel när jag är villig att refounda men rätt summa pengar :) 

    //Emil 

     

  4. Jag tycker att vi borde ha 1 life per fight.

    Faktionerna köper sina uppsättningar för ca 120k, vi köper 5.56 +väst för ca 670k Vilket är jävligt mycket när faktionerna kan köpa 6.5 och även silencer till vapnet för 120k. Dem vet mycket väl att om att skulle de dö så är de inget med det, vänta ut sina 15 min och sedan dra dit igen som att det inte var något alls. Medans vi civila får lägga ut hur mycket pengar som helst, speciellt om vi vill ha 6.5 också. Om det bara är 1 life så kommer fighten gå snabbare och man kommer tänka mera på sitt liv. 

    tredjeparts engage!

    Självfallet borde detta vara okej på servern ? Det är det bästa sättet för oss civila att få en chans att ens kunna få ut 6.5 förutom bandit. Om vi är 8 med 5.56, polisen är 14 med 6.5 och silencer, det är klart att dem kommer ta fighten. Skulle det vara så att polisen håller på att förlora så kommer det in flera eller så åker dem där ifrån för att inte tappa sina vapen. Det bästa sättet för oss att kunna då ta faktioner är att gå på när dem redan har fight. Skulle varit en annan sak om vi hade kunnat tagga faktioner på kartan igen både apd och ufa, för då hade vi haft lite övertag när det gäller att hitta varandra. Nu är det stortsätt omöjligt, kan ta ett exempel. Vi i Ru gick på apd vid kavala, Bachne som är duktig ligger kanske 800m bort med sin fina mxm med silencer, helt omöjligt att kunna hitta om inte någon baitar eller om vi kör på natten. Om vi ska baita så brukar det oftast leda till ett skott i huvet då vi inte har en blekaste aning av vart Bachne ligger. 

    Så det jag vill komma fram till är att 1 life borde införas, och att vi civila borde få tredjeparts engaga faktioner då de redan har ett sånt övertag. Gear,mer spelare, fordon, behöver jag rabbla upp mera ?

    //Emil 

  5. 1 hour ago, Kafarov said:

    907c3b4c3c2fb290b11515d82df34c8c.png
    Här kan man själv se hur popen gått ner den senaste månaden.
    Jag vet inte riktigt vad majoriteten tycker men väldigt många som jag har pratat med skulle tycka det var 100 gånger roligare om silencers blev en grej igen.
    Jag vet att SecretOne och Publiclir har silencers att erbjuda, och nu gissar jag bara men det kan vara anledningen att deras pop ser ut så här:
    2b6ecec72ae448c3afbe4ffb7814c2b6.png
    Nu finns det dock silencers på Bandit men det är inte alls lätt att ta över och det är endast 5.56 silencers.
    Därför tror jag att 6.5/7.62 silencers skulle göra en stor skillnad.

    Det har absolut ingenting med silencers att göra?

  6. 21 minutes ago, Zacharias said:

    Hej Emil!

    Jag skall förklara denna situationen från grunden, så du kanske förstår varför vi gjort på det sättet vi gjorde. 

    Situationen börjar utanför Agios, var vi alltså rebellerna lagt ut spikmattor för att stanna och kontrollera folks fordon. Ni alltså [RU] dyker upp på platsen med flertalet fordon och vi ber er att lämna platsen. Då väljer ni att inte lämna området, men vi av vaktar hursomhelst utan en engage. Plötsligt ser vi "Kurre" köra iväg i vårat rebellfordon alltså en Quilin, vi öppnar självklart eld och lyckas döda honom. Nu uppstår den tråkiga situationen var det blir misskomunikation/missförstånd i rebellernas Teamspeak kanal var någon person "nämner inga namn" säger att ni besvarat elden. Så var ju inte fallet men Choppy antar det som Kos och öppnar då eld mot Boris Yerkov, när vi inser att vi gjort fel och ni slänger högar med klåpord i side så säger vi direkt Kos off och att vi kommer fixa medic. Här kommer anledningen till att denna ban req uppstod, alla inblandade rebeller och personerna från [RU] kommer till U.F.A gäst var vi försöker diskutera och lösa situationen när vi skall fixa medic samt förklara åt Bugge vad som gått snett och värför detta skett säger han bara jag orkar inte med detta och lämmnar kanalen direkt där efter. Jag vill säga såhär, är du inte villig att prata med oss när vi försöker lösa situationen och fixa en Medic åt dig. Då får du skylla dig själv vi har som mål i U.F.A att inte lägga upp Ban Reqs men om du inte ens är villig att lösa situationen får man skylla sig själv. Dessutom fick du ditt Gear hursomhelst då vi lät dina kollegor loota dig, och den enda anledningen till att du gör denna Ban Requesten är att du vill få folk bannade då du blivit arg och inte ens klarar av att lösa situationen moget.

     

    Dock i din Ban Request låter det som att ni har varit "Golden Kids" och att det är vi som är "Bad Boysen" som gör allt fel då kan jag säga så att det var inte fallet fel som ni gjorde finns det flera av:

    - Ni har en taskig attityd var ni slänger klåpord som högar med skit i Side Chat när vi gjort fel, uppför er något mognare och ta allting på Ts istället.

    - I början av situationen står ni och knockar min kollega Boyka, skjuter hans däck oprovocerat och vdmar/ vdm försök.

    - Som tidigare skrivet kan man inte hantera sin ilska riktat mot dig Boris Yerkov att du sitter och är lack och uppkäftig i Ts och bara lämnar kanalen när vi försöker lösa något med dig då får du skylla dig själv.

     

    Vi rebeller har Screenshots och Video på hela händelsen som vi kommer ladda upp och ge åt Admins om så behöves.

     

    Mvh: Zacharias / Finland

    Absolut, kan se eran vinkel "men". Vadå låta mina teamets loota mig ? Ni har ändå inte kos så vrf skulle dem inte få? 

    Jag hoppade ts för att diskutera, jag skrek inte eller var inte ens otrevlig ? Jag snackade bara lite små irriterad vilket jag har rätt till eller? Hoppade där ifrån då alla pratade i munnen på varandra.

    Sen att ni "trodde" att ni tog skott? Det är inte vårat problem då vi hade vapnet på ryggen. 

    Lås tråden så väntar vi på svar ist.

    /Emil 

  7. Reguest information: 

    Name: R.U Boris Jerkov 

    Offender-name: U.F.A Smile

    Offender-position: Agios

    Date: 2016-12-01 17:00

    Reason: Kurre hoppar in i deras fordon vilket leder till att dem får kos på "kurre". Han skjuter inte tillbaka utan tok dör. Efter 30 sec så tar jag skott och dör? 

    Kurres perspektiv: http://plays.tv/video/58404c35c60095bb97/hh

    Vårat perspektiv "joels film": http://plays.tv/video/58404ce855c980fc7e/gg

    Smile sa att han skulle fixa medic då vi pratades vid i ts, men mycket snack och lite verkstad så kom det ingen medic, då mina lagkamrater fick loota mig. Jag väljer att neka refound och banna denna ufa spelare. 

    /Emil

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.