Jump to content

kooben

Member
 • Content count

  595
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

About kooben

 • Rank
  kung
 • Birthday 11/29/1994

Contact Methods

 • Teamspeak
  kooben
 • Skype
  kooben42

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Filipstad

Gaming

 • IGN
  kooben / R. Swanson
 • Twitch Nick
  kooben42

Recent Profile Visitors

2344 profile views
 1. Glux - Developer and Support.

  Grattis o lycka till!
 2. Byt karta till altis

  Så vad du menar är att efter beslutet att ta bort crosshair på servern så kunde du inte RPa? klipsk grabb det här......
 3. What this server REALLY needs!

  Som fd Mod på detta community så kan jag ge viss inblick om hur saker sköttes under min tid. Vi lyssnar mer än ni tror på saker ni säger, I princip allt som läggs in på servern är antingen ett förslag från en medlem eller en ide från en admin för att öka spelglädjen på servern. Att sitta och peka finger mot individer är i mitt tycke helt befängt. Absolut, Vi mods/admins kunde göra vårat jobb mycket bättre de senaste månaderna, Men att INGEN "civ" tagit på sig ansvaret än är konstigt. Det problemet nuvarande admins har är deras sätt att tänka, Dom försöker glädja deras nuvarande spelarbas, En spelarbas som till 90 % består av idioter bakom en skärm som inte gör något annat än att trolla och hata på saker eller varandra. Att säga att detta community och dess medlemmar är toxic är en underdrift. Det finns mycket bra och gött folk på detta community också, förstå mig inte fel. Men när hatet och trolls börjar bli en majoritet så försvinner motivationen till att göra något rätt så snabbt. Så istället för att peka fingrar mot staff så borde ni kanske förstå att ni också har en del i detta att vara ansvarig över.
 4. What this server REALLY needs!

  Du har inte funderat på att använda punkter? Problemet ligger antagligen hos nötter som du som inte kan skriva på ett förståeligt sätt.
 5. What this server REALLY needs!

  Tack för din insikt. Ska bättra mig i framtiden! Mvh HE
 6. What this server REALLY needs!

  @Legacy™ 1 - Cp barn 0
 7. What this server REALLY needs!

  Hats to medic or riot!
 8. Få liv på servern igen?

  Oj, här var vi inte blyga med att klappa sig själv för bröstet.
 9. CS:GO Tournament #1 2017

  Någon vill desperat vinna denna turnering
 10. Tack och hej

  Blir ni aldrig trötta på att bråka?
 11. Ang Bandit

  Om det är så att det blivit ett problem med att UFA själva inte åker på bandit så tycker jag personligen att det är något de ansvariga i fraktionen borde reda ut. Personligen så köper jag inte att "polisen hade mindre att göra" iden då polisen ska vara den främsta fraktionen på servern gällande RP och att hjälpa civs. UFA är en fraktion som fått sina uppgifter på servern men rent tekniskt sett så BEHÖVS dom inte, Nu menar jag inte att vi ska ta bort UFA, Absolut inte. Det jag menar är att polisen har uppgifter på servern som BEHÖVS för att servern ska kunna gå runt. Det betyder att UFA borde åka på dessa event så ofta de bara kan. Ett tips är ju att kanske ta in fler personer i UFA, Sänka kraven för att få komma in? Ingen mening att det blir shitstorms över detta, Att kunna ge och ta kritik är något de flesta skulle kunna bli bättre på, Istället för att klanka ner på UFA på det ni tycker de gör fel så ge dom konkreta lösningar som de sedan kan ta upp på nästa möte.
 12. Dagens känsla...

  Efter att ha sett de senaste ban reqsen så kan man inget annat än att gråta. Ni lägger upp ban reqs på så onödiga grejer! Helt ärligt beter ni er som dagisbarn som bråkar om den blåa spaden, FÖR ALLA VILL HA DEN BLÅA SPADEN! Man känner sig som årets dagispappa när man får dra er i ts och snacka med er hur ni ska bete er och uppföra er.... Skärpning! Ni ska absolut få lägga ban reqs, det är inte det jag skriver, MEN försök till bästa möjliga mål att lösa det med refund eller åtminstone snacka med andra parten innan. Det läggs upp ban reqs på sånt onödigt jä"#¤%a skit just nu.
 13. RiP gear...

  feelsbadman
 14. RiP gear...

  Är nu tillbaka från jobbet, Hoppas du fick hjälp med det du ville!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.