Jump to content
CvGaming

Zacharias

Member
 • Posts

  267
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

Contact Methods

 • Teamspeak
  Zacharias

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Finland

Gaming

 • IGN
  Zacharias

Recent Profile Visitors

7091 profile views

Zacharias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

384

Reputation

 1. Altis Life med nya updates, att fokusera på att byta ut nanmn på saker, nya rutter, flera jobb och flera fraktioner. Jag hade gärna sett en ny karta men vi på Cv-Gaming kommer nog bli tvugna att välja den kartan som drar åt sig mest nya spelare. Vilken jag tyvärr tror att är Altis. Samt det viktigaste kommer att vara att välja ett par personer som marknadsför servern på ett snyggt sätt och värkligen göra reklam och locka hit folk med lite olika "hooks".
 2. Hej! Tänkte lägga en liten kommentar jag med. Tänkte besvara denna frågan så bra jag kan, "Bandit" är ju vårat vapenförråd rent "RP" mässigt alltså rebellernas vapen förråd. Därav logiskt sätt ligger ju countern på oss, och så bör det i mina ögon vara. Som ni även skriver så har ju vi "Prio 1" på detta eventet men för serverns bästa så väljer vi ibland att skicka polisen istället för oss. Detta kan bero på två olika orsaker. Antingen att vi är mitt i något alltså upptagna då väljer vi ibland att skicka polisen. Eller så är polisen ett betydande antal mera en oss och då väljer vi helt enkelt att skicka dem istället. Vi har på senaste tid haft det lite knaggligt i U.F.A lite aktiva spelare och liknande, därav har inte vi haft lika stort överläge som polisen haft på Bandit. För som sagt så skall ju Bandit vara ett svårt event att lyckas med. Men nu i framtiden kommer ni spelare få se en betydligt aktivare och större rebellstyrka inne på servern. Och med den åtgärden kommer ni även se oss mera på Bandit i framtiden! Mvh: A. Zacharias / Zenoch Atwah
 3. Hmm. Du värkar inte förstå vart jag vill komma, och noshit att det skall bli konsekvenser om man gör något fel. Ett medvetet fel skall alltid få konsekvenser t.ex tillsägelse, avstägning/ban eller i värsta fall en spark ur fraktion. Men vart hittar du att jag säger något om att man skall slänga ban requests höger och vänster på folk? Jag är den här som uppmuntrar till att fraktioner skall lösa saker sinsemellan eller via Admins och inte låta våra misstag gå ut över forumet. Och fortfarande vad har jag med denna ban requesten att göra? Jag har aldrig sagt eller bett om någon ban request och j**la paybacks. Vart får du ens det ifrån, vi är alla här mogna spelare och vad är detta ens för dagis diskuskioner? Denna Ban requesten har du lagt upp på grunden av att du vill banna en person i motsatt fraktion för att du skall få nån typ av njutning av det men sorry så kommer inget fungera i längden. Kan även bifoga din och min diskusion från igår så att alla kan se att jag inte uppmuntrar till ban requests över huvudtaget, kommer länka hela konversationen så att det inte blir en tolkningsfråga. Skrev även åt dig i konversationen att jag skulle diskutera med Darwin och Marshall och se till att inga fler ban request fraktioner emellan uppstår som du ville. Men här kommer du nu 24 timmar senare och gör det motsatta till det du sa då? Del 1: https://gyazo.com/2159d75510a077d6eb20b26a4bf8c9bd Del 2: https://gyazo.com/ad5d00c5ad7856e113548f7a0dd5d282 Im out.
 4. Att du ens vågar blanda in mig i detta, tror då inte att någon bett dig om en ban request varken jag eller Marshall jag är heller inte inblandad i detta över huvud taget så vart vill du komma? "Skicka samma puckar tillbaka" att du spelar i en fraktion och i förra inlägget till och med säger på klart språk att det enda du vill är att banna någon i motsatt fraktion. Vad är det för fel på dig? Tänker inte kommentera ett ord till här och att du blandar in mig i något som jag inte har något att göra med gör mig mörkrädd.
 5. Tack för ett antal epilepsi anfall, skämt åsido nice montage! +1
 6. LAG : ORTEN - Öberg - Joppe -Caden - Boyka - Zenoch Atwah
 7. Testar du din tur mot "random.org" eller?
 8. -1 Bor inte i Finland som resten av communityt! (Oj kom på att det bara va jag som gjorde det) Skämt åsido, välkommen till CvGaming Strumpan! Roligt att du är nöjd med vad du fått uppleva hittils vi ses ingame. Mvh: Zenoch Atwah / Zacharias
 9. Hmm det var alltså såhär det gick till! #Justice4Afriel
 10. Grattis @Darwin må mina "snabba glajjer" vare med dig i din roll som Support och ge dig all lycka du behöver!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.