Jump to content
CvGaming

J. Stalin

Member
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by J. Stalin

  1. 3 hours ago, Treos said:

    Har ett par förslag, där jag ska försöka resonera från olika perspektiv.

    Folk vill att vi ska röra oss mer på ön men sätt er in i våran situation, vi blir STÄNDIGT baitade på ön (tycker någon form av regel angående baiting ska införas) tar ett exempel igår var det bandit jag loggar in efteråt det står en bil och blockerar våran helikopter spawn när jag då sätter mig och lockpickar denna bil för att flytta på den blir jag smälld, ännu ett exempel är att folk flyger över våran ö gång på gång för att väldigt uppenbart baita kos, (syftar på ett speciellt gäng just nu). Kan gå med på att jiddra på ön i försök om kos med måttlig mängd är fine by me. Men när det blir till något man gör direkt man loggar in HELA TIDEN så blir det för mycket och därav tråkigt.

    Sedan kommer vi till något annat vilket är bandit visst bandit är jätte kul men återigen i måttlig mängd. 2 gånger per dag är för mycket imo, därför kanske en regel som Axel nämnde ovan, och istället kanske införa ett vapenförråd folk kan råna nästan som ett fed fast man får vapen istället, desto fler rebeller desto bättre vapen, ett exempel kan vara att vid 3 rebeller droppas 5.56or och vid kanske 5-6 rebeller droppas 6,5or och vid 8-10 rebeller droppas möjligtvis en 7,62a (ak-12 eller mk14 kanske) och säg två 6.5or. Sen att vi ska kontrollera farming är också något som är sant men vi försöker förbättra oss angående. Sen att införa en SWAT styrka är inget som skulle förbättra servern, då nuvarande APD har all utrustning de behöver för att både vara en trafikkontrollant eller en insatsstyrka då de har tillgång till 7.62or/carrier lights, hunters/huron mm. 

    Det var lite vad jag hade att yttra mig om. 

    Bra saker, men ni behöver inte åka till bandit?

  2. 17 minutes ago, Lennart Bladh said:

    Jag kan intyga att eggis morsa kom in i rummet och sa "Vad gör du vaken" och sen muta han. Jag kan även intyga på att han inte var medveten att det var någon kvar i K gänget på ön. Han sa att ingen skjuter eller att han har sett någon röra sig, så han sa att dem har nog stuckit. Sen sa NilsseN att Eggis inte skulle logga ut men Eggis sa att ifall de hade varit kvar så skulle de ha skjutit eller så hade han sett någon. Sen så blev Eggis flyttad av Darwin och sen hörde jag inget mer från Eggis den natten. Jag kan tycka att combatlogg ban kan vara aktuellt, men inte lying to mod eftersom han inte visste om att någon var kvar där så han ljög inte medvetet från mitt perspektiv.

    Då kan jag säga att han ljuger, han hör oss springa under cargot två personer + en som sprayar cargot varje minut. Finns film och gyazo på det vilket var bevis för att han blev bannad

  3. 9 minutes ago, Ramo said:

        Name: [T.D.C] Ramo

            Offender-Name: [Cv-D] Stalin & [Cv-D] Hasan Akhuli

            Date: 08-10-2017 15:35

            Which rule(s) were broken: RDM

            Additional information: Me and my friend Daniel had crashed our car outside of Kavala on the main road, CVD pulled up and ran around for some five minutes. They knocked me down twice and ran behind cover to engage. When they finally engaged they knocked me out and shot me when i pointed my weapon at the ground

     

     

    Your friend killed Savage, and you pointed the gun at me.

  4. 6 minutes ago, Unreal said:

    Så du menar att du har IQn av en fiskmås och inte väntar tills jag connectar tillbaks för att skjuta mig igen när jag connectas in igen?  

    Och om situationen var som du påstår att det gick till så borde du ha film på det.

    Ha kul sen när du är bannad

     

  5. 2 hours ago, Unreal said:

    Har haft problemet ända sen jag var en del av UFA dcas fram och tillbaka var 15 minut med full connection i ts och hela köret endast haft problemet här.

    inte om det gör något men låg ner bakom gravstenarna så om jag dc ats eller inte så hade du haft en större chans att döda mig med att jag dcades

    //flacko

     

    P.S du var den enda som dog "PÅGRUND" av en disconnect.

    Saken är den att du hade varit död innan. Vi sköt dig flera skott men pga att  ditt internet "dcar" så överlevde du!

     

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.