Jump to content
CvGaming

Meto

Member
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    sweden

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Meto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. Request Information Name: [T.s.S] [Gen] Meto Offender-Name: [F.G] [REC] Svedin Date: 2016-03-06 Reason: Allt börja med att en från F.G rånar mig, efter ett tag fösöker han igen men jag hinner före. Dödar en till från F.G senare 2 till när dom jagar mig en bit upp, Jag tar deras bil och flyr ca 3 km från stället efter några minuter kommer 4-5 st från F.G och dödar mig, medans KOS inte ens är igång. men det är inget jag lägger en ban req för, det är löst. Senare innan Svedin och co ska köra iväg säger han till mig klart och tydligt håll käften jävlas svartskalle. Det är ett väldigt känsligt ämne för mig för jag HATAR rasism och är så trött på det. I klippet ser ni mig prata off RP för jag nämner Ts osv men det är för att jag pratade med deras ledare i TS för att fixa det som har hänt och jag hade blivit ressad.
  2. Name: Meto Date: 2016.01.02 kl 01.45 Reason : Var så att jag och en vän. Mirza rånade local tax office. så kom en polis. medans dom prata gick jag runt och sköt. var jag var med på rånet ju. Men jag läste regel fel, och miss tolka att vi måste ha samma tag ändå om man inte är i samma clan. min clan leader var ej online för att inv mirza. Polis skrev i chat ingame men jag missade det helt. Jag pratade med honom på TS och förklarade mig. Jag ber hemskt mycket om ursäkt. Jag har spelat fair från början på servern. först rånet idag och blev fel. men vi ska fixa våra namn och ha samma tag direkt. jag ber er att unbanna mig så jag kan lira ikväll. hoppas ni förstår mig och jag ber igen om ursäkt för att jag bröt regeln. /tack
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.