Jump to content

OttovonStauffenberg

Member
 • Content count

  17
 • Donations

  36.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

OttovonStauffenberg last won the day on April 13

OttovonStauffenberg had the most liked content!

1 Follower

About OttovonStauffenberg

 • Rank
  Member

Contact Methods

 • Teamspeak
  OttoVonStauffenberg

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stettin
 • Interests
  Lazio SS

Recent Profile Visitors

725 profile views
 1. Altis Life Comeback?

  Jag kommer börja spela på servern oavsett om det är folk eller inte, när man inte jobbar. Förr eller senare kommer folk sakna servern, jag har haft så roligt,tråkigt,bittert,irriterat och skrattat som aldrig förr på denna servern trots att jag varken varit den mest aktiva på servern eller fått spela varken medic, snut eller rebell även om det emellanåt dök upp ngra idioter som fick för mkt makt och för mkt att säga till om som snutar eller medics. Minns ni inte mig så är jag den bölande skåningen som blev raidad mitt i Kavala 2016 typ Blev riktigt svinsur.... Kommer börja spela med några gamla polare och börja samla resurser tills folk hittar tillbaka. Köper inte det med att events skulle locka mer folk, tror folk bara behöver ge servern tid igen som förr i tiden, idag vill alla kids ha snabba "kickar" och panga likt PUBG, BF osv utan att tänka igenom saker eller ge saker och ting tid. Räcker med att ett handfull drar sitt strå i stacken och som på gamla tiden orkade sig igenom 30 minuter utan att veva och gå full bananas emellanåt så kommer folk så småningom att komma in igen! Jag börjar idag igen, kommer försöka snitta ett handfull timmar i veckan så vill ni lira bara säg till!
 2. För lite medics?

  Bara en fråga rent allmänt har medicsen dött ut på servern den sista veckan eller så? Eller är det bara jag som tycker mig ha den åsikten? Är det för lite som ansöker eller vart ligger problemet på att jag är inne vid fel tidpunkt? Just wondering /Otto
 3. A.P.D General

  Njaeeeeee håller inte riktigt med det med polisen, som sagt nu gör ju jag en subjektiv bedömning trots allt, men av det man själv sett och jämför med så är det den bedömningen jag gjort av alla gånger jag har blivit utsatt och hur jag ser vad andra har blivit utsatta för. Känns fortfarande som att de med mer "kända" ansikten och som spelat längre kommer alltid undan på höger eller vänster, vet inte om det är enbart jag som tror och tycker så då jag inte talar för alla, men jag hör gärna vad andra som inte är poliser och som är rätt nya här på servern uppfattar det. Nen har t.ex. NLA rätt att ta handbojor på folk och gå ut och avrätta dem utanför safezonen i Kavala?
 4. A.P.D General

  Nej men det verkar som att flera ur APD:n kollar åt sidan när NLA kommer in, de är framför dem och de snackar med dem vilket borde vara rätt off RP. Jag kan förstå det om kl är 03:00 och det inte är en människa, men emellanåt är det endå liksom en hel del civilians inne och de får för att handklova folk inne där ni i APD:n skall styra. Samma sak gäller det med att det känns som jag sa att ni selekterar ut folk med gear, varenda gång jag har sprungit runtomkring med gear så har jag alltid blivit tagen sen när vissa andra springer runt och man poängterar dem, så är det typ som de säger "nähhh" vi har inte tid, så står de kvar och gör annat i kavala marknad.
 5. A.P.D General

  Tjena vill bara passa på att ge APD:n lite beröm för en gång skull. Jag personligen har klagat mycket på att APD:n inte skyddar oljefälten och de lagliga resurserna runtomkring på Altis allt för ofta men de har faktiskt börjat ge konvojskydd, Vilket är kul och givande, vet inte hur ofta ni har fått hjälp av dem men jag är tacksam och tycker att de förtänar lite beröm framförallt Riggs och Vixx som har skrivit emellanåt. (Eller vad du nu heter ingame). Jag ser gärna mer utav det, att ni hjälper fler personer med det. Därav vill jag visa min tacksamhet i den fronten å K.A:s vägnar. Däremot vill mer än klaga på hur poliser verkar selektera ut folk med vad för gear de har eller hur de gör det, ena sekunden kan du inte bära olagliga saker men nästa så tittar APD:n bort. Kan vara lite dagisnivå av det hela men samtidigt antingen tittar man bort på alla eller så tar man alla, finns inget mellanting, kan namnge flera A.P.D som ena sekunden gör saker och ting riktigt och nästa sekund skiter i det. Samt att NLA verkar kunna springa runtomkring i Kavala utan konsekvenser emellanåt när polisen är inne är något som jag allt mer ifrågasätter.
 6. Whole server killed by hacker

  Was dying in the air with my helicopter, awesome lad
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.