Jump to content
CvGaming

Pattzki

Member
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Pattzki

  • Birthday 04/22/1998

Contact Methods

  • Teamspeak
    Pädi

Profile Information

  • Gender
    Male

Gaming

  • IGN
    Mahuba
  • Twitch Nick
    pattzki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pattzki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Vi rånade dig Erik ganska stor skillnad
  2. My name : [NWA] Mahuba Offenders name : [L.L] Nuke98 Date : 2016.01.17 Backstory : Man hör inte att jag säger något eftersom shadowplay inte tog upp ljudet... Men man ser att jag aktiverar micken när dom står uppe och säljer. Jag sa "lägg er ner på marken, annars skjuter vi". Dom struntar i det och vi följer efter ihopp om att ngn ska köra sönder eller liknande. Dem kör på som vanligt inget fel till just momentet när vi håller höger sida på vägen och han väljer att köra rätt ut. Jag tycker själv att det är VDM men idk, Bevis på att det var han finns i slutet då han argumenterar imot att det inte var en VDM! MVH Pattzki
  3. Tjena nyligen så VDM'ade [A.A] Erik (tror han heter så) mig och min kompis. När vi ska köra om till vänster kör han vänster sen ska vi köra om till höger så kör han höger bara för att sabotera.. Du har klippet här nedan gear för 200k och bilen går för 320k ish. Vi vill att han antingen ska betala tbx, (men han har inga pengar säger han) eller att vi får ngn form av compensation Date : 2016.01.15 Offenders-name : [A.A] Erik My name : [NWA] Mahuba Ps : Kan joina TS och förklara lite mer vad som hände om det behövs. MvH // Pattzki
  4. Tjena nyligen så VDM'ade [A.A] Erik (tror han heter så) mig och min kompis. När vi ska köra om till vänster kör han vänster sen ska vi köra om till höger så kör han höger bara för att sabotera.. Du har klippet här nedan gear för 200k och bilen går för 320k ish. Vi vill att han antingen ska betala tbx, (men han har inga pengar säger han) eller så vill vi att han blir bannad. Säg vad du tycker nedan.

    Ingame name : [NWA] Mahuba

    Date : 2016.01.15

    Offenders-name : [A.A] Erik

     

    Ps : Kan joina TS och förklara lite mer vad som hände om det behövs.

     

    MvH // Pattzki 

     

     

     

  5. Tjabba en snabb fråga bara, fungerar Ace3 med cvgaming? Kan inte logga in när jag har detta mod installerat så tänkte bara om någon annan vet! Ha det bra!
  6. Skojar Mange eller vi skriker ju på honom "ut ur bilen" han stannar inte vad ska vi göra då? vi kör in framför honom, och hans hjul går sönder. Om han skiter i att hoppa ur är det han som RDM'ar eftersom han inte lyssnar på vad vi säger.. Sen när han väl hoppar ur så hinner jag inte se om han har ett vapen så jag skjuter honom? Är detta vdm? man hör ju på hans klipp att vi skriker ut ur bilen men han skiter blanka fan i det.

    1. Show previous comments  1 more
    2. Nordqvist

      Nordqvist

      Yes då ska jag förklara det såhär för dig. Man får inte engagea ifrån ett fordon (du måste använda spikes eller göra en roadblock för att engagea ett fordon), dessutom måste du ge dem ett ultimatum innan du skjuter annars blir det RDM (Random Deathmatch) , du får inte använda ett fordon för att stoppa ett annat fordon (om du inte har ifrit/hunter för dem får ramma varandra). Så nej, det var ingen som skojade. Reglerna som finns på servern kan du hitta här på forumet, har du fler frågor så kan du kontakta mig på ts.cvgaming.net. /Nordqvist

    3. Pattzki

      Pattzki

      Jag gav ultimatumet när jag satt i bilen. "Stanna bilen annars dör du". Dessutom så bevisar klippet att det inte var jag som körde bilen, alltså kan inte jag bli bannad för VDM. Sitter i ts atm vid namn Pädi.

       

    4. Pattzki

      Pattzki

      Jag kan höja hela klippet kanske 200% att jag sa "Ut ur bilen annars dör du" När han inte hoppar ut vid det tillfället jag säger det så får jag ju skjuta honom. Men som sagt jag kan bevisa att inte jag körde bilen med detta klippet han länkade, så att jag ska bli bannad för VDM är ganska skevt.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.