Jump to content

Magikern

Member
 • Content Count

  43
 • Donations

  70.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

About Magikern

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 04/19/2002

Contact Methods

 • Teamspeak
  Alexander
 • Skype
  Alexander

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sweden

Gaming

 • Twitch Nick
  CheekyAlex

Recent Profile Visitors

2488 profile views
 1. +1 Inte helt värdelös
 2. Grabbarna grus [T] M.Stone [T] M.Rock [T] M.Leaf
 3. Appeal Information Name: Abd al Rashid Date: 7 Januari Reason: Jag dupade innan servern byttes till Tanoa. Sedan dess har jag inte spelat så mycket arma för mina upplevelser har inte varit så bra sedan jag blev bannad. Jag känner att jag är redo att bidra med något till communityt och inte bara förstöra för den.
 4. Tips: Följ denna mallen istället. Create a new topic like this: "[ban appeal] *In-Game name*" (ie: [ban appeal] Jeppe Olsen) Copy this template and answer the questions and statements below. Appeal Information Name: *Your in-game name* (optional: guid) Date: YYYY-MM-DD - <Time it happened> Reason: Explain your point of view as much as in-depth as possible. If you have any proof of the users guilt in form of links, post them here. 3. Wait patiently for a response.
 5. Copy this template and answer the questions and statements below. Appeal Information Name: Abd al Rashid Date: Ca 2 månader sedan Reason: Jag vart bannad för duping. Vet att det inte finns någon direkt ursäkt för det gjorde. Men ska försöka förklara hur det gick till egentligen. Det började med att jag, Aladin och Simonzx tog in folk till vårat gäng. Jag vart sedan rdmad många gånger men mitt shadowplay lyckades bara fånga det 1gång. Jag tröttnade och blev mindre aktiv. Men sedan fick jag veta att vissa i mitt gäng dupade de första dagarna brydde jag mig inte om det (vilket också var fel). Men efter ett tag och utan inspelnings program så började jag att dupa. Hade verkligen tänkt att spela legit och inte börja med att dupa men när man spelar med folk som dupar så är det väldigt svårt att inte bry sig alla dupade inte men det var några stycken och när man har minst gear och ingen vill hjälpa så är det väldigt svårt att motstå. Detta pågick i några veckor sedan vart jag då bannad. Har spelat på andra server och spelat mot folk som dupar och förstod först då hur mycket det förstör för en server. Förstår om jag inte blir unbannad då detta e min andra perm ban för samma sak och det har inte gått så värst lång tid men jag har verkligen skärpt till mig och vill bara ha en sista chans att göra rätt för mig. Om inte denna går igenom så får jag la sitta och kolla på montages med en burk alvedon bredvid mig.
 6. Name: Abd al Rashid Offender-Name: [G.A] J.Galonis Date: 2017-01-08 Ca 18:50 Which rule(s) were broken: Rdm Additional information: Jag och mitt gäng körde runt när jag helt plötsligt blir skjuten utav G.A som säger crossfire men då vi körde en bil mitt uppet på ett fält och det finns ett tagsystem utav en anledning så tror jag bara de ville döda någon. Begärde refund men J.Galonis lämnade tsen med engång för han var antaglien konflikträdd så jag lägger upp en ban req istället.
 7. Name: Abd al Rashid Offender-Name: [MF] Sebbe Flaxx Date: 2017-01-04 -Ca 16:00 Which rule(s) were broken: Ingen aning vad man ska kalla det men "Bug Springer" passar bra Additional information: Vi var i fight mot MF och när jag ska skjuta en utav dem så börjar han att bugg springa vilket gör det nästan omöjligt att träffa.
 8. Dela gärna med er utav bilder/videos på era 2016 bästa CVG Moments. Happy New Year!!!
 9. Name: [V.L] Alic Date: Ca 3månader sedan Reason: Jag vart bannad för att jag dupade gear vilket jag ångrar otroligt mycket jag insåg inte konsekvenserna och hur "beronde" jag var av CVG vilket jag fick lära mig den hårda vägen ha testat många olika servrar men kommer fortfarande tänka på CVG när jag spelar på de. Skulle va underbart att få komma in igen och lira med alla gamla spelare som gamla tider. Ångrar även att jag ljög Nordqvist rakt upp i ansiktet istället för att säga som de va men de är inget jag kan göra nåt åt nu utan kan bara be om ursäkt för mitt beteende.
 10. vad heter du irl

   

  1. Show previous comments  1 more
  2. KentaXD

   KentaXD

   ÄR KÅT snälla säg

    

  3. Magikern

   Magikern

   Alexander heter jag hoppas det löste det. ;)

  4. KentaXD

   KentaXD

   ty <3

    

 11. Ljudet på 2 första klippen funka inte men resten har ljud och som sagt inte klart än.
 12. Magikern

  Ban Req Sande

  Request Information Name: [N.S] Abd al Rashid Offender-Name: Sande Date: 2016-05-15 Ca 00:00 Reason: Jag stod och prata med WL och ser en kille lite längre bort så jag springer dit bort för att rpa. (Något hände med ljudet vet inte vad)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.