Jump to content
CvGaming

DompaN

Member
  • Posts

    408
  • Joined

  • Last visited

About DompaN

  • Birthday 10/18/2001

Contact Methods

  • Teamspeak
    DompaN

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    : sweden

Gaming

  • IGN
    [A.P.D] D.Hope

Recent Profile Visitors

5263 profile views

DompaN's Achievements

  1. Den första som rankar upp sig själv...
  2. Dem lär ju inte komma om dem ska värna för sitt liv
  3. Har inte spelat på ett tag, men de är inte ofta de händer. 1 sen 2 månader tbx om man inte räknar med fed
  4. Om dem lägger in mods så blir de inte "cvg"
  5. Hela APD kan restarta servern, allt man behöver är en bil och hålla in Shift+L, jag tror iaf att de är någon som vill jiddra och gör de. Vet att ni inte stänger ner den.
  6. Eller att man bara får ha de med vapen utan silencer
  7. Då blir de inge bandit eftersom dem är ALDRIG inne 12 st samtidigt, endast under fed.
  8. Håller med Obbe om allt han skrev, och de Johannes skrev förutom den sista punkten (4). Tycker att dem flesta som är rebeller idag ska inte vara rebeller, säger absolut inte att jag e bättre på något sätt. De enda rebellerna gör när dem är ing är att veva/klaga i side hela tiden, campar i sin CP, tar aldrig folk som farmar lagligt eftersom dem endast står i sin CP och så fort vi i [E.C] tar bandit så loggar UFA ut så polisen måste komma, har hänt att dem loggar så dem var 4 UFA kvar och frågade APD om dom kunde ta de för att dem var 4st inne men APD sa nej, så allt blev bara jätte tråkigt eftersom bandit är ett ställe där man ska döda och köpa gear men UFA var 4st och de var inget att skjuta på. Nu kommer detta kanske vara svårt att fixa men jag tycker att rebell fraktionen ska vara som NLA var, om de var mer än 3 NLA inne så ville man inte farma lagligt för att man var "rädd" för NLA. Idagens läge så är UFA ett civ gäng med shop. Ang bandit: Om ni inte vill lägga in 7.62:er i bandit vilket jag förstår då de är oftast svin lätt att komma därifrån med gear, så tycker jag och många mer att ni iaf kan lägga in mxc/mx/mxm och mags till dessa vapen.
  9. Sluta veva innan jag tar sönder din skoter
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.