Jump to content
CvGaming

diddi

Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About diddi

  • Birthday 05/05/1998

Profile Information

  • Gender
    Male

Gaming

  • IGN
    Isaac / J. Snow

Recent Profile Visitors

920 profile views

diddi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

  1. diddi

    Ban Req Jukka

    Vad jag vet så finns det bara en regel för GANGS där man måste säga vilket gang det är om man engagear och har inte hittat nåt där man måste säga sitt namn som ensam civil, jag gav dem ett val att sätta upp händerna eller bli skjutna. Varför jag sköt rudolf var som sagt jag blev trött på hans gnäll och ja anser jag redan hade rätten att så skjuta han från början då (A gang will be judged for its actions as a group.) hans gängmedlemmar valde att inte att lyssna.
  2. diddi

    RDM

    Killing someone in an attempt to protect yourself or gangmembers is not RDMing.
  3. Name: Isaac / J. snow Date: Tror det var augusti 2015 minns inte riktigt. Reason: Blev bannad för jag dupeade och hade taskig attityd, jag ångrar mig för det jag gjorde och skulle gärna vilja komma tillbaka då jag tyckte det var jävligt roligt och köra på servern, skrev min senaste applikation i februari och fick svar att jag fick försöka om 2 månader igen, och så nu har det nästan gått ett år sen sist så tänker jag försöker igen då. Som sagt skulle vara roligt att få komma tillbaka och visa att jag kan bättre.
  4. Appeal information Name: Isaac/J.snow Date: Minns inte riktigt, men har för mig det var någon gång i augusti/september Reason: Duping Var medlem i SC, och det var när servern var som dödast. Hade tröttnat just då på arma så betedde mig som en idiot och dupea lite explosives, vilket ledde till att jonas kontakta mig om de och betedde mig väldigt uppkäftig mot han som ledde till att jag blev bannad. Saknar att spela arma, och detta var den enda servern jag tyckte om och spela på, och har lärt mig att jag gjorde fel och betedde mig illa. Men som sagt försöker denna sista gång, har skrivit och bett om ursäkt till jonas, men om ni nu ej vill ha tillbaka mig så förstår jag det. MvH, Isaac.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.