Jump to content
CvGaming

Swagmeister71

Member
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Teamspeak
    Swagmeister

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hungary

Gaming

  • IGN
    Major Anger

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Swagmeister71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

  1. The Meister of Swag ar i huset. Jag ar ny har, och ganska ny betraffande Altis RP, men veteran nar det galler Arma II och III. Jag bor och jobbar i Budapest, sa jag ar van att spela med skit-ping och mardroms-lagg. Ser fram emot att lara mig kartorna, titta pa naturen och skjuta folk. Men utan att bryta mot nagra regler forstas, eftersom jag har for avsikt att sa smaningom bli en del av Law enforcement comunityt har. Vi ses.
  2. Verkar som det funkar nu, installerade av alla mods, och anvander A3launcher som far installera det som behovs for att spela olika kartor. Tackar for hjalpen och onskar trevlig helg.
  3. Nu funkar det inte alls i stallet, ska installera om Steam och Arma imorgon under dagen....jag blir sa javla trott....
  4. Super nice, ska kolla och om det inte funkar sa provar jag ts, bockar och tackar for snabb respons.
  5. Hej hej, I forrgar slutade Altis life att funka for mig, jag far ett meddelande att "Spyglass is seeing you, och att jag har cheats, och sen blir jag kickad fran servern.... Har avinstallerat och installerat om spelet 3 ggr nu, men det funkar anda inte.... Jag har aldrig haft cheats, och tanker aldrig anvanda cheats, sa jag kollade mad admin pa servern och han sa att det beror pa mina installerade mods och ev. mina subscriptions i Workskhop, eftersom spyglass kan tro att dessa ar cheats, sa jag avinstallerade allt utom det som kommer med automatiskt, plus DLC. Men det funkar lika forbannat inte....alla forslag och ideer ar mycket valkommna.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.