Jump to content
CvGaming

Alexi

Member
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Teamspeak
    Aleex

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Lindome, Sweden

Gaming

  • IGN
    [G.G] Alexito
  • Twitch Nick
    Alexljungberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alexi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Jag vet att jag gjorde fel så att du har la rätt men ni måste förstå att man helst inte säljer ut sin ''kompis''.
  2. Helt plötsligt när jag loggar in så är jag tydligen bannad för duping. Det är allt jag har att säga, ingen backstory, ingen aning om vad jag gjort jag har tydligen bara blivit bannad för duping. Jag skulle uppskatta om någon skulle unbanna mig nu direkt. Nu får jag höra att en i min group dupade och tydligen sa att jag och min kompis [L.K] Mahmud också gjort det, vilket är totalt bullshit. Ja, jag vet att Mahmud hade många dyra items som han fick av [L.K] Matti (han som vi nyligen fick reda på dupade) och ja, vi anade att han dupade men vi ville inte sälja ut en av våra ''kompisar''. Han la all skuld på oss och vi vill inte bli perma bannade för något vi INTE gjort. Tack på förhand! /Alex
  3. Kollade t.o.m på dom nyligen acceptade ban requestsen och ingen av dom var 15 min, lustigt.
  4. Dom flesta rdm videos jag sett här är inte 15 min direkt.
  5. 15 min? Det är ju lite väl mycket va? Jag har en till video där hans kompis kör upp till oss och börjar skjuta men 15 min? Det låter orimligt Nordqvist.
  6. Name: [G.G] Alexito Offenders names: [E.O][Dsyncmaster] Macke och [E.O] Mackan Date: 2016-03-16, runt kl halv 8, 19:30. Jag länkar en youtube video som visar allt som hände. Den ena killen är på denna redan död och hans kompis kom körande och bara satte sig där borta och började köra. Kvaliten osv är skit, jag vet inte riktigt varför det är ett konstant brus i bakgrunden eller varför grafiken är så hemsk men ni ser ändå vad som händer. Även om det är svårt att se namnen på dom så kan man urskilja namnet på [E.O] Mackan när jag kollar på hans döda kropp och [E.O][Dsyncmaster] Macke när han dödar mig i chatten. Min kompis som blev dödad av [E.O] Mackan förlorade sin PDW, sin helikopter som dom körde iväg och antingen sprängde eller sålde då den är helt borta och jag förlorade lite vapen osv värt 50k+ (inte så mycket men det är själva rdmen som stör mig). Tack! Youtube klippet:
  7. Ursäkta, skulle du kunna svara mig på teamspeak? Ville diskutera min ban lite.

    1. Bachne

      Bachne

      Hej! 

      Absolut jag har svarat dig men då svarade inte du, men som sagt jag sitter här mer eller mindre hela tiden svarar så fort jag ser att du har skrivit! :)

  8. IGN: [G.G] Alexito Datum: 2016-03-10. Kan inte den exakta tiden men mellan 5-7 tror jag. Tjena. Så jag blev nyligen bannad och jag gissar att det var för jag gjorde en ''rdm'' på någon som jag tror hette [FG] Dimitri. Så det gick ju till såhär att jag och min polare låg och vid vägen med spikestrips och hela bunten för att råna förbipasserande människor. Helt plötsligt kommer en helikopter och börjar landa på huset min polare ligger i. Vi märker att han är ensam och har bra gear, då bestämmer vi oss för att råna honom. Vi skriker på honom att han ska hoppa ut ur helikoptern med händerna över huvudet och vi står och riktar pistolerna mot honom utan att skjuta. Medans vi står där och skriker så börjar han flyga iväg med helikoptern och då poppar jag ju honom såklart. Sedan tog vi hans grejer och flydde då han var med i ett större gang och vi ville fly innan vi fick problem med dom (Finska Gangsters). Han hotade med att få mig bannad men jag trodde ju självklart inte han skulle lyckas då det var helt basic rp men tydligen så var det inte riktigt så. Jag skulle vilja bli unbannad då jag själv anser att jag inte gjorde något fel, men det är ju helt upp till er. Tack! By the way så såg jag hans ban request nu, vi sa ju att han skulle hoppa ur, vilket han inte gjorde. Att det blev delay på det kunde ju inte vi veta, eller?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.