Jump to content
CvGaming

Treos

Member
 • Posts

  283
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Treos last won the day on January 28 2019

Treos had the most liked content!

About Treos

 • Birthday 10/09/2000

Contact Methods

 • Teamspeak
  Johansson

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sweden

Gaming

 • Twitch Nick
  Glassbomben

Recent Profile Visitors

3358 profile views

Treos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

350

Reputation

 1. Har ett par förslag, där jag ska försöka resonera från olika perspektiv. Folk vill att vi ska röra oss mer på ön men sätt er in i våran situation, vi blir STÄNDIGT baitade på ön (tycker någon form av regel angående baiting ska införas) tar ett exempel igår var det bandit jag loggar in efteråt det står en bil och blockerar våran helikopter spawn när jag då sätter mig och lockpickar denna bil för att flytta på den blir jag smälld, ännu ett exempel är att folk flyger över våran ö gång på gång för att väldigt uppenbart baita kos, (syftar på ett speciellt gäng just nu). Kan gå med på att jiddra på ön i försök om kos med måttlig mängd är fine by me. Men när det blir till något man gör direkt man loggar in HELA TIDEN så blir det för mycket och därav tråkigt. Sedan kommer vi till något annat vilket är bandit visst bandit är jätte kul men återigen i måttlig mängd. 2 gånger per dag är för mycket imo, därför kanske en regel som Axel nämnde ovan, och istället kanske införa ett vapenförråd folk kan råna nästan som ett fed fast man får vapen istället, desto fler rebeller desto bättre vapen, ett exempel kan vara att vid 3 rebeller droppas 5.56or och vid kanske 5-6 rebeller droppas 6,5or och vid 8-10 rebeller droppas möjligtvis en 7,62a (ak-12 eller mk14 kanske) och säg två 6.5or. Sen att vi ska kontrollera farming är också något som är sant men vi försöker förbättra oss angående. Sen att införa en SWAT styrka är inget som skulle förbättra servern, då nuvarande APD har all utrustning de behöver för att både vara en trafikkontrollant eller en insatsstyrka då de har tillgång till 7.62or/carrier lights, hunters/huron mm. Det var lite vad jag hade att yttra mig om.
 2. Nån med lite vett i skallen iaf
 3. 2016 drog en bom och sprängde 14 pers
 4. det ser man uppenbart i chatten och att ni smäller mig direkt och sen att du skickar https://gyazo.com/29bd71897d53e178e0675fb2dc7618fe är inte acceptabelt beteende. du är inte villig att ens prata så därav kommer denna ban request även.
 5. Blivit refundad på mitt gear.
 6. så gott som. och jag skrev i side.
 7. Name: [DP] cringekid Offender-Name: [1%] Katibia Boyus Date: 2019-01-15 17 ish Which rule(s) were broken: Oklart exakt men kanske skulle kunna gå under failrp Additional information: Jag snor thorwalds truck och medans jag kör så blir jag kickad när jag spawnar in väntar dom på mig, vet att det gått ganska exakt 24timmar men folkesson tyckte ändå jag skulle lägga upp den på forumet.
 8. Det beviset hänger inte på mig, jag har lagt mitt bevis. Slut diskuterat,kan du inte bevisa med tidpunkt då jag blev skjuten är ditt bevis så gott som orelevant.
 9. Okej, vill flika in här också att du har inte fotat där man kan se tid eller om du har scrollat upp i chatten. Varför undrar ju jag.
 10. Vill också lägga till en sak som jag personligen saknar vilket var skiten där man såg HP, Mat, Vatten med siffror samt om du var wanted eller inte, kanske en skit grej men men
 11. vill se video på detta isåfall. inkludera att jag vill ha ljud på videon då jag tog din kommunikation och har du snackat ändå bryter du mot rp:n. tack och bock.
 12. Name: [RU] Johansson Offender-Name: [2%] clazziqFpS Date: 2019-01-10 16:30 ish Which rule(s) were broken: RDM. Additional information: Jag snor en helikopter av Thorwald, därefter väljer jag att åka till chop shop med den vilket ligger ganska exakt 7,5 km bort från vart jag engagade och tog helikoptern. När jag väl kommer fram så skjuter clazziqFpS mig och hävdar att han följt efter mig hela vägen men vägrar visa bevis på detta, och vill att jag istället skall lägga upp en ban request, sa att jag nöjer mig gärna med refund mm men det var inte ett alternativ för honom då han hävdar att han inte behöver bevisa något.
 13. Team nordpolen Dimitri Johansson
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.