Jump to content

Treos

Member
 • Content Count

  290
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Treos

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 10/09/2000

Contact Methods

 • Teamspeak
  Johansson

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sweden

Gaming

 • IGN
  [N.L.A] Johansson
 • Twitch Nick
  Glassbomben

Recent Profile Visitors

1141 profile views
 1. Treos

  CvGaming's Biktnings tråd

  2016 drog en bom och sprängde 14 pers
 2. Treos

  Ban request 1% katibia boyus

  det ser man uppenbart i chatten och att ni smäller mig direkt och sen att du skickar https://gyazo.com/29bd71897d53e178e0675fb2dc7618fe är inte acceptabelt beteende. du är inte villig att ens prata så därav kommer denna ban request även.
 3. Treos

  Ban request 2% clazziqFpS

  Blivit refundad på mitt gear.
 4. Treos

  Ban request 1% katibia boyus

  så gott som. och jag skrev i side.
 5. Treos

  Ban request 1% katibia boyus

  Name: [DP] cringekid Offender-Name: [1%] Katibia Boyus Date: 2019-01-15 17 ish Which rule(s) were broken: Oklart exakt men kanske skulle kunna gå under failrp Additional information: Jag snor thorwalds truck och medans jag kör så blir jag kickad när jag spawnar in väntar dom på mig, vet att det gått ganska exakt 24timmar men folkesson tyckte ändå jag skulle lägga upp den på forumet.
 6. Treos

  Ban request 2% clazziqFpS

  Det beviset hänger inte på mig, jag har lagt mitt bevis. Slut diskuterat,kan du inte bevisa med tidpunkt då jag blev skjuten är ditt bevis så gott som orelevant.
 7. Treos

  Ban request 2% clazziqFpS

  Okej, vill flika in här också att du har inte fotat där man kan se tid eller om du har scrollat upp i chatten. Varför undrar ju jag.
 8. Treos

  Förslag ifrån B

  Vill också lägga till en sak som jag personligen saknar vilket var skiten där man såg HP, Mat, Vatten med siffror samt om du var wanted eller inte, kanske en skit grej men men
 9. Treos

  Ban request 2% clazziqFpS

  vill se video på detta isåfall. inkludera att jag vill ha ljud på videon då jag tog din kommunikation och har du snackat ändå bryter du mot rp:n. tack och bock.
 10. Treos

  Ban request 2% clazziqFpS

  Name: [RU] Johansson Offender-Name: [2%] clazziqFpS Date: 2019-01-10 16:30 ish Which rule(s) were broken: RDM. Additional information: Jag snor en helikopter av Thorwald, därefter väljer jag att åka till chop shop med den vilket ligger ganska exakt 7,5 km bort från vart jag engagade och tog helikoptern. När jag väl kommer fram så skjuter clazziqFpS mig och hävdar att han följt efter mig hela vägen men vägrar visa bevis på detta, och vill att jag istället skall lägga upp en ban request, sa att jag nöjer mig gärna med refund mm men det var inte ett alternativ för honom då han hävdar att han inte behöver bevisa något.
 11. Treos

  Event: 2v2 PvP Arena: Friday 4/1 20:30

  Team nordpolen Dimitri Johansson
 12. inväntar afriels post nu
 13. Treos

  godnatt

  hejdå älskar dig hampos å dombili å en arbetsvillig toxic
 14. Treos

  Crosshair uppdatering!

  Skit ska skit ha
 15. Treos

  Crosshair uppdatering!

  Vart är den regeln?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.