Jump to content
CvGaming

Tewo

Member
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Teamspeak
    Tewo

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tewo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Om jag bara kunde kolla på den i SnoopaVision...
  2. Kan ni länka ett klipp där ni visar lite mer än bara när jag skjuter er?
  3. Precis som Xete säger, vi var i fight redan mot några, ni måste ha hört skotten, och sedan så var det ingen j**la rdm förrutom på han som satt i heli och möjligtvis du som var på marken.
  4. Men ni borde ju verkligen kunna förstå varför jag sköt om du smyger dig upp bakom med pistol riktat rakt mot mig Det var ju inte som att jag menade att döda någon som inte tillhörde det hela, imo så ska jag inte bli bannad för att ni går in i fighten och smyger upp bakom mig....
  5. Dom andra var initiatade.
  6. Tror din heli klarade sig iaf kul klipp också imo. Men jag fattade det inte som att ni skulle vara friendlies iaf. my bad
  7. Klart och tydligt hur jag skakar på huvudet mot dig, sen smyger din polare upp bakom mig.
  8. LOL, jag vet inte riktigt vad jag ska svara med tanke på att vi sköt ungefär samtidigt som ni var där, och att jag såg dig gå genom fältet medans fighten var.
  9. Jag sköt han i helin för att ni är samma gäng, eftersom att vi var i krig där vi hade KOS på andra, när du skrämmer mig bakom mig är det kanske inte det första jag tänker på är att låta dig vara? Jag tog det som att du tänkte attackera, och då sköt jag båda er, för att igen, ni var samma gäng. Ni kan inte tro att jag inte ska reagera på att ni springer på mig på det sättet att jag reagerar glatt och inte tror att det är någon annan när ni riktar vapen mot mig, samtidigt som vi är mitt i en fight med massa andra.
  10. Amen!, även om det inte var exakt så jag upplevde det
  11. mitt playstv kraschade ungefär samtidigt som jag startade spelet så har ingen vid
  12. Gör gärna det, kan ju ha skjutit bara av ren reflex, men som jag kommer ihåg det så. du kanske förstår ändå med tanke på att det var folk som vi redan var i fight med.
  13. Blandade väl ihop vem som var bakom och vem som satt i heli, men du sade ingenting och håller en pistol mot min rygg
  14. Appeal Information Name: *[M.C] Pablo Gonzalez* Date: 2016-03-31 - <23:00> Reason: Jag och en annan ([M.C] Anton) rånar, jag håller mig bakom, jag skjuter KTJohansson när Anton blivit skjuten av dom som var där, sedan kommer LZ Hernandez och någon annan i LZ, Hernandez försöker slå ner mig bakifrån, utan att ens vara del av fighten, men jag hinner precis vända mig om och skjuta honom, och jag ser att helikoptern är LZ (tröck på §), så jag sköt han som flög helikoptern, sedan börjar Johansson loota Anton och då sköt jag honom igen, sen springer jag till min bil, åker iväg och blir bannad. på min ban så stod det "Mass RDM" och jag fick 4dagars ban, när jag egentligen inte gjort något mot reglerna.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.