Jump to content
CvGaming

urakorv

Member
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Teamspeak
    AOD_Panzer

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    sweden

Gaming

  • IGN
    urakorv
  • Twitch Nick
    urakorv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

urakorv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Name: urakorv Date: Runt början av 2016. Kommer inte ihåg exakt eftersom det var runt ett år sedan. Reason: Money duping. Jag blev bannad för money duping eftersom Jag tog emot stora summor pengar ifrån en money duper. Eftersom jag var ny till det hära med Altis life så ville jag få det bästa och det största vapnena fordonen osv... Så jag tog emot pengarna (kommer inte ihåg vem, han sa bara att han ville ha pengar hos mig eftersom troligtvis inte vilja bli bannad själv) eftersom jag är så korkard och girig. Money duping suger lustet ur spelet helt ärligt talat. Man får ju allt på direkten fast i självaverket ska man kämpa för att få sakerna man eftertraktar. Jag tycker att det här var väldigt otroligt dumt av mig... Ångrar stort eftersom jag missar allt kul. Skulle vara skönt att komma tillbacks till altis känslan med vännerna. Vänlig hälsning/urakorv steam id: 873837837 player id: 76561198008053829
  2. Name: urakorv Date: 2015 08 (vet inte riktigt vilken dag det var eftersom det var så länge sen) Reason: Money duping. Jag blev banna för Money duping. När jag började spela på servern så startade jag med a få in lite pengar. (åka och farma eller något annat) Efter någon dag så kommer en (random) kille till mig som ger mig ett stort antal pengar (vet inte om det var dupade pengar eller riktiga pengar) Jag blir förstårs glad eftersom det är en stor summa pengar som jag skulle kunna göra mycket för t.ex köpa bra gear, bra licenser och fordon. Men en dag när jag försöker logga in så står det att jag var bannad. Vilket jag nästan förstår eftersom jag inte hade spelat så mycket men redan hade så mycket pengar. Så det är historien varför. Sedan om jag väl kommer in igen som kommer jag följa reglerna och försöka ha kul. Om ni undrar varför jag la upp en till lika dan är det eftersom min blev decleinad utan någon andledning.
  3. urakorv

    Ban appeal

    Name: urakorv Date: 2015 08 (vet inte riktigt vilken dag det var eftersom det var så länge sen) Reason: Money duping. Jag blev banna för Money duping. När jag började spela på servern så startade jag med a få in lite pengar. (åka och farma eller något annat) Efter någon dag så kommer en (random) kille till mig som ger mig ett stort antal pengar (vet inte om det var dupade pengar eller riktiga pengar) Jag blir förstårs glad eftersom det är en stor summa pengar som jag skulle kunna göra mycket för t.ex köpa bra gear, bra licenser och fordon. Men en dag när jag försöker logga in så står det att jag var bannad. Vilket jag nästan förstår eftersom jag inte hade spelat så mycket men redan hade så mycket pengar. Så det är historien varför. Sedan om jag väl kommer in igen som kommer jag följa reglerna och försöka ha kul.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.