Jump to content
CvGaming

[SAF] Jeppe

Member
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About [SAF] Jeppe

  • Birthday 06/21/1993

Contact Methods

  • Teamspeak
    Jeppe

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sverige

Gaming

  • IGN
    Jeppe
  • Twitch Nick
    Jeprix

Recent Profile Visitors

995 profile views

[SAF] Jeppe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputation

  1. [SAF] Jeppe

    RDM

    Name: [SAF] Jeppe Offender-Name: Shakal Date: 2016-05-04 - 21:00 ca Reason: Vill inte ha comp eller nån drama , bara rädda alla andra från denna killen. Videon talar för sig själv.
  2. Ska be er stå på ett ben nästa gång jag rånar er.
  3. Gjorde en edit på min föregående kommentar.
  4. Jag låter admin bestämma hur detta slutar , har inte sett ett enda bevis från eran sida ,fast en jäkla massa hot om videos. Så jag väljer inte att diskutera då det bara är ord mot ord. Admin gör det avgörande ordet och jag respekterar det. Detta är mitt sista svar i tråden. 1. Han är med personen i fråga , vilket gör att han är med på rånet då ni är samma gäng. Regel : A gang will be judged for its actions as a group. 2. Det skjuts NÄR hjulet går sönder, och om dom inte skjuter i närheten av Brynolf ,vart i helsiken skjuter dom då? och vart är beviset att dom skjuter på något annat än dem de rånar? Bytte dom target och började skjuta på bilen längst fram helt plötsligt? 3. Talar mot dina egna medlemmar. 4. Talar mot dig själv då dom rånade bara Brynolf och inte resterande av folket. 5. Talar även denna mot dina egna medlemmar. Som sagt hoppas svaren räckte ,för det är mina sista ang denna tråd. Står att en är med i SoA och en i CV-D men båda använder CV-D tag så antar att det är det som räknas?
  5. För det första, varför skulle han köra ner självmant? Är ju att sätta sig i världens sämsta läge då man inte får simma under ytan och på ytan kan du ju inte ens försvara dig , Och färgen behöver inte ändras när ett hjul ryker.
  6. Han vänsterhjul rök ,så den svängde ditåt. Tips: Lyssna på videon.
  7. Name: [NES] Jeppe , [NES] Ante , [NES] Brynolf , [NES] Judas. Date: 2016-05-03 - ca 11:15 Reason: Hej! Jo det var såhär att vi körde diamant , allihopa förutom Judas , som var i athira. På bron blir vi engageade utav [CV-D] Obbe och [CV-D] Aiden deras engage var alldeles utmärkt på bron , hörde tydligt och bra dock så blev det lite konstigt då vi åkte i full fart när dem engagea.. Dom lyckas skjuta ut däcket på Brynolf´s device som har 1,3 mil på sig, det slutar med att dom avrättar honom i vattnet o tar hans pengar. Vilket var helt okej. MEN när vi ska backa upp honom så har vi riktigt svårt att hitta CV-D och det slutar med att jag lyckas glimta att Aiden lobbyhoppar i en pågående fight. Förmodligen för att rädda sina pengar. Efter några minuter dyker Obbe upp på stenarna , fast vi ej sett honom simma något. Vilket vi tänkte att vi missat och vi väljer att beskjuta honom. Han backar av in i safezone där han möter på Judas och jag springer för att prata med honom vilket ni får se i videon där Obbe inte ger sig utan kryper ut ur safezone för att få död på Ante som står på bron. Han lyckas även döda mig men då Judas plockar honom med pistol och tar hans loot , men DET var ej okej tydligen. För Judas möter på Obbe i safezone där han blir knockad, om och om igen så många gånger att han måste logga ut. Obbe säger själv att han kom BAKOM Judas från safezone så antar att dom sprang in för att stora pengarna dom lyckades ta från Brynolf. Men där slutar det ingame eftersom Judas loggar ut då Obbe som skryter om 3 år på denna server o kan reglerna, knockar Judas om och om igen. Då vill dom prata på TS och sa till mig att OM jag är mogen så bör jag prata med dem , jag väljer att prata och förklara att vi vill att admins tar detta beslut. Slutar med att nån av dem kallar mig Bög i min egna ts kanal. Respekterar admins beslut vad det än blir , men är hyffsat ny på servern så är kul o veta hur det går till på denna server. //MvH Jeppe. [NES] Brynolf´s POV: https://www.youtube.com/watch?v=PRGgdmr4NZA [NES] Ante´s POV: https://www.youtube.com/watch?v=PRGgdmr4NZA [NES] Jeppe´s POV: https://www.youtube.com/watch?v=-pVTzFYYSCE&feature=youtu.be (ca 3 minuter i videon ser ni Aiden lobbyhoppa) [NES] Judas blir knockad flertal gånger i SZ: https://www.youtube.com/watch?v=JK7zJ9OVDVw
  8. Fattar inte poängen med att alla startar en sådan fet diskussion i varje ban req?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.