Jump to content
CvGaming

Jesse Pinkman

Member
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Teamspeak
    Jesse pinkman

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Stockholm

Gaming

  • IGN
    [T.W.C.B] [GEN] Jesse

Recent Profile Visitors

1099 profile views

Jesse Pinkman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

  1. player id: 76561197985738164 Steam id: STEAM_0:0:12736218
  2. Appeal Information Name: Jesse Pinkman Date: 2016-10-06- Reason: Jag blev bannad för duping av siliencers för 9 mm. Dum som jag var tänkte inte jag det föll under kategorin duping eftersom man bara tog dem från ett vapen som redan fanns legit i spelet. Men det är precis vad det är eftersom det spawnar en ny siliencer på p07(vapnet jag använde för att dupe:a fram siliencerna) efter man loggar ut och in igen eller efter restart. Jag har i alla fall lärt mig en läxa av det här misstaget och borde ha frågat en admin om jag var osäker gällande en regel. Jag skulle mer en gärna vilja börja spela på den här servern igen eftersom den enligt mig är den bästa altis servern uppe just nu. Jag lovar att inget sånt här kommer att hända igen och att jag kommer att följa serverns regler i fortsättningen om jag blir unbannad. Med vänlig hälsning/Jesse Pinkman
  3. Request Information Name: [U.T.J] Domagoj Radic Offender-Name: [KF] chebbi Date: 2016-10-03 - runt 9 tiden Reason: Jag och min kompis Jokes höll på att åka runt gang hideout 2. Vi stannade för att jaga efter en FC snubbe men vi inser att det inte är värt det. Så jag bestämmer mig för att åka vidare med min bil men blir då skjuten av Chebbi. Kan tillägga att det var crossfire och var tvungen att logga precis efter så hann inte få refunden då. Och nu börjar 24 timmars marken närma sig så är då tvungen att lägga denna ban req. Skulle dock inte tveka en sekund på att jag inte skulle få en refund av chebbi, eftersom han var medvet själv om att han rdm:a. But you know always be on the safe side :).
  4. Shadow play's ljud har varit fuckat för mig sedan det uppdaterade allting :/ Men hade det varit en riktigt engage så hade man hört den endå.
  5. Request Information Name: [U.T.J] Domagoj Radic Offender-Name: [KF] Katjakaj Date: 2016-10-01 - 23.30 Reason: Åkte längs main roaden blev en liten bil "jakt" eller något sånt. Vi båda hoppar ut ur bilarna och Sedan hör jag Katjakaj säga ngt men hör inte mer en mummel. Säger åt han att OM han engagede så hörde jag den inte. Får inget svar tillbaks. Så antar att det inte var en engage och försöker då hoppa in i min bil men blir då nedskjuten. Video bevis:
  6. Jesse Pinkman

    BDC NLR

    Heter man PizzaSky på steam så måste man ju leva upp till sitt namn genom att smaska på pizza i en ban req video
  7. Kan inte någon admin häva hans ägarskap på det huset då?
  8. Är det ngt som vet vad det är för fel på Athiras kläd shop? Är det någon som har köp huset? Bara undra om det är någon som vet för det har varit så ett bra tag nu.
  9. Det där med Tempesten är redan utrett så det kan jag säga direkt så att du har klart det för dig. Men vart tycker du vi annars skulle ha åkt en till NLA ön? Hade vi fortsatt på vägen hade antingen helin och suven tagit ut oss, och om de inte hade gjort så hade ännu fler polise kommit. Enligt mig så är det inte riktigt en fair fight. Okej jag förstår om man har typ 5-6 poliser efter sig men när 10,11,12 kommer det är då över driften kommer in. Man borde iallafall ha en chans att komma undand där ifrån utan att få bilen sickad till skroten och hamna fängelset. Och sen vet jag inte om det var ren tur att ni hittade oss vid weed processen igen efter att vi gömt oss, men ibland känns det nästa lite som ni sitter och campar de olagliga grejorna du får rätta mig om jag har fel där.
  10. Jag förstår hur du tänker men man blir något lack när man har fyra poliser efter sig och när man sedan väll sedan väljer att stanna för att "ta hand" om dem eller att hjulen blir sönder skjutna, så har man hela j*kla polis kåren efter sig på 14 man på bara några minuter. Det finns ingen chans för ett så pass medelstort gäng som oss på ungefär 3-4 man inne nästan hela tiden att ta sig ur på. Jag kan ta ett exempel från idag när vi flydde från polisen och fick gömma oss på eran halv ö. Rätt som det var så var det 10 poliser med hunters och allt som stormade halv ön. Jag och min polare hade ingen utväg därifrån då. Jag kanske klagar j**ligt mycket nu men det är ganska irriterande för det är inte första gången det händer. Det är bra att det är många poliser är inne och så men alla borde inte få kopplas på ett och samma fall.(Om det inte är ngt extremt stort gang, federal eller bandit district förstås). Tack för att du tog dig tid och svarade /Jesse
  11. Hej allihopa! Jag har gått och tänkt på en sak nu ett ganska bra tag. Jo det är så att jag tycker det har blivit alldeles för många poliser nu. För tillfället är det inne allt för många poliser på en och samma gång. De brukar ligga på ungefär runt 14 poliser konstant!, vilket jag tycker är alldeles för mkt. Det går inte att göra något ting utan att APD kommer fram och lägger näsan i blöt. Jag personligen tycker CV borde lägga in ett max antal på max 10 poliser som får vara inne på servern samtidigt. Ville bara kolla om det var någon som tycker något liknande som mig. Ha det gött allesammans!
  12. Jo hela clanen BDC var i närheten av detta när det hände
  13. Name: [T.W.C.B] Walter White Offender-Name: Hela [B.D.C] Date: 2016-04-23 Runt 5 tiden Reason: Jo de gav min kompis inte tillräckligt med tid att sätt upp händerna på huvudet, utan sköt direkt efter de sagt deras engage. https://www.youtube.com/watch?v=twjFq7tVMxk
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.