Jump to content
CvGaming

skurkeN

Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Teamspeak
    skurken

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    sweden

Gaming

  • IGN
    Skurken

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

skurkeN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ja som exempel så kunde man inte ta upp vapen föra veckan försvann bara helt random många gånger. Durability på vissa vechicles är ju helt sjukt kan total smälla om jag åker på en liten buske. Antar att det är arma bugg och inte cv men fortfarande. Händer att jag förlorar mag/sikten när jag loggar ut. att man kan använda Apex vapen utan DLC om man köper det i shoppen och inte tar av det går inte att sätta på igen. d-sync kan vara väldigt förödande. Och det händer i vågor vissa dagar mer vissa mindre. Och nej det beror inte på mitt internet sitter ofta med 2-3 polare och alla får det samtidigt. IBLAND KAN MAN INTE GÅ IN I SIN BIL ÄVEN FAST MAN HAR NYCKLAR OCH DEN STÅR HELT NORMALT. Och då må man restarta vilket kan vara lite smått irriterande. Hade gärna sett en ny channel för 'Yell' så man kan engage i bilar/lastbilar utan att det blir massa tjat om vem som hörde vad. kan nog sitta och nämna lite till om jag hade haft tid. Hur som helst fattar jag att det är många arma buggs och inte individuellt för cv. Men det är feedback ta det som du vill är ingen kodare eller data geni direkt. ha det gött ¨EDIT Förövrigt tycker jag absolut att det ska finnas en åldersgräns för poliser. Lite spelare eller ej tror bara det kommer bli helt KAAOS annars.
  2. Inte orkat läsa alla svar så om något redan sagt det, behöver jag inte bli påmind, Jag tror att en del spelare har hoppat på WoW hypen. vet ett par stycken to.m Så om jag nu vore admin skulle jag nog fokusera mer på att fixa alla buggs och inte rikta så mycket energi på vad en eller få spelare vill ha. utan tänka mer på dom som kommer komma tillbaka så dom stannar. vet att den finns en del staff på servern. hade varit skönt om dom kunde ta lite seriösa polisroller när det behövs också. det tar ju inte mer än 20 minuter att köpa lite vatten/mat och ett gevär i Police hq i kavala och åka ut och straffa alla kriminella bönder vid gamla kavala checkpoint. En annan sak till som jag hade velat skriva av mig, Quote det jag skrev innan att ni borde fokusera mer på kommande spelare, vill jag bara skriva av mig att jag tycker att side chatten är helt värdelös. det är som ett dagis så fort någon dör ska det skrivas RDM RDM RDM refund nu eller så kommer admin banna dig osv, nästan som att dom pratar för er som är Admins. Hade personligen velat se mycket mindre chat. och att det används som ett "Topic" av att fråga saker och svara, och emot reglerna att gå "off-topic" och sitta och lajva sig. det värsta jag vet är när någon snorvalp skriver 'HAHAHAHAHAHAHAH' i chatten efter jag råkat bugga fast med bilen eller liknande. och ni småkids som känner er träffade av detta. Är det min personliga åsikt så mind ur own f***ing business. Tack o hej :=)
  3. Det var ju det jag gjorde, ni måste ju låta mig reloada spelet först sluta säga inkorrekta saker din apa.
  4. Jag råkade klicka ner spelet i frustration, kör på minimize screen, så tänkte inte ens på det, sitter på ts och ber om admin wipe på gear, och annars får du gärna möta up mig och ta mitt gear som jag sa direkt när jag insåg att jag hade combatlogga, onödig tråd.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.