Jump to content
CvGaming

Stendöden

Member
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Teamspeak
    Stendöden

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    f***ing rengjsö

Gaming

  • IGN
    Stendöden

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Stendöden's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. kolla på statistiken för spelare de senaste 30 dagarna. https://www.gametracker.com/server_info/arma.cvgaming.net:2302/ det är ju sanslöst, supporten sköter sig grymt, factionerna är så trevliga som man kan förvänta sig att de är när man beter sig som skit själv. så varför försvinner spelarna? vad tror du?
  2. Name: Jax Date: 2016-08-03 Reason: gjorde tydligen ett dumt skämt som typ uppfattades som hot om falks polis anmälan eller inte vet jag.... skrev ngt om mänskliga rättigheter eller yttrandefrihet. kommer ej ihåg vad utav det. sen skrev jag något i slutet om "pussa en stor" villket ledde till att jag fick typ 3 forums varningar och straff i en post och blev då permbannad verkar det som. ehm jag visste aldrig om det var på riktigt eller ej då jag tog en paus från arma och sen började spela på servrar som publiclir,arpgaming,arma3.nu. började tröttna på de servrarna och hoppades att det här var glömt så att jag kunde komma tbx. jag loggade in o hade ingen ban så antog att jag aldrig äns blivit bannad. började spela lite igen fick tag på några gamla kompisar som inte var arg längre o allt flöt liksom på tills jag idag loggar in efter att ha käkat middag och är permbannad. admins som kooben och nordkvist har sett mig inne på servern och pratat med mig i TS under de dagar jag varit inne och inte verkat förvånad eller arg villket gav mig hoppet om att jag kanske kunde bygga upp ett nytt rykte. men loggade som sagt var in nu och var permbannad. Mvh Hal
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.