Jump to content

NEHR

Member
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About NEHR

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday March 6

Contact Methods

 • Teamspeak
  A. Harrisson
 • Skype
  viktor.nehr
 • Twitter
  NehrNehr

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sweden

Gaming

 • IGN
  A. Harrisson
 • Twitch Nick
  NehrNehr
 1. Tanoa Life - Sneak Peak

  Ser riktigt bra ut! Längtar verkligen! Bra jobbat CvG Staff!
 2. Jorma - Moderator

  Grattis Jorma!
 3. Få liv på servern igen?

  Det kanske är så men i slutet var vi nästan alltid mer poliser än civs. Det tror jag inte så många skulle tycka om. Dock så bör RP:andet överlag förbättras! Gäller civs men också faktionerna!
 4. Få liv på servern igen?

  Låter jättebra! Hoppas ni får till det! Prova att göra en omröstning iallafall så ser ni verkligen vad folket vill
 5. Väldigt tråkigt att servern nästan dött helt nu.. Men finns det inget man kan göra för att få tillbaka spelarna? Kan Admins/Moderatorer göra en omröstning om lite olika saker så kanske det kommer fram vad spelarna vill ha. Kanske inte ens blir någon som röstar men jag tycker att det är värt ett försök, en gång för alla. Tråkigt ifall det är slutet för armaservern nu när den funnits så pass länge och nu bara ska dö ut. Någonting måste kunna göras för att få liv på servern? Mycket cred till alla Admins/Moderatorer som kämpat för denna server och verkligen jobbat för att få den bästa spelupplevelsen! Lite exempel som kanske kan få servern tillbaka: Tanoa, Wipe, Helt nya Faktioner, mm
 6. Här tar det slut!

  Förstår dig helt! Hoppas du stannar kvar här ändå och du ska ha Cred för allt arbete du och alla andra admins har lagt ner på denna server!
 7. Information till ALLA

  +1 Bra skrivet Legacy!
 8. Jorma - Support

  Congrats!
 9. Ett kasst montage för er som inte har något vettigare att titta på Enjoy /A. Harrisson, Founder of The Riot Squad
 10. Some ideas for the new patch

  Enligt admins så laggar det mer när man är i närheten. Annars märks det nog inte av. Men en limit kanske är bra!
 11. Some ideas for the new patch

  They're already talking about adding "UFA" Garage/ATMs /A. Harrisson, Founder of The Riot Squad
 12. Ni vet vad som gäller!

  Hoppas vi på servern ses snart igen! /A. Harrisson, Founder of The Riot Squad
 13. Ban Requests

  Oftast är det inget fel man gör, och ja man skiter bara i det. Men det blir bara onödigt med tjafs. Det förstör communityn. Bara tråkigt, inte roligt överhuvudtaget.
 14. Ban Requests

  Hejsan! Jag ville bara säga att jag tycker att det är tråkigt att man inte kan spela på servern och engagea utan att få hot om banrequest efteråt. Folk blir sura över att det går dåligt för än och man kanske blir av med saker och bara för att få tillbaka allt så hotar de med ban request direkt efteråt. Det blir tråkigt och det leder inte till något annat än tjafs i Side, det brukar aldrig komma upp banrequest heller eftersom de inte kan "banna" än för någonting utan det bara är ett hot och de vill oftast inte komma in i TeamSpeak och diskutera saken. Jag vet att mitt gang inte är perfekt och vi har råkat ut för situationer då vi skulle kunna bli bannade i en kort tid ifall vi inte redde ut det efter situationen och när sånna situationer händer så löser vi det oftast! Men man får 2-6 hot per dag som inte leder till någonting alls, och jag vet att det inte bara är mitt gang som får det, man ser det hela tiden i Side. Just nu går det bara att ha krig med Rebellerna eller Poliserna ifall man vill slippa tjafs. Jag vill inte skälla på folk eller säga att mitt gang är bättre än andras, de är vi verkligen inte! Vi spelar för att det är kul och jag hoppas alla andra tycker det är roligt med. Men jag tror det blir roligare ifall vi slipper ban tjatet och utgår efter reglerna som redan finns! Ban request ska komma upp när folk spelar mot reglerna och inte för att ni blir av med grejer i en fight. Dethär händer absolut inte hela tiden heller! Ibland har man riktigt roliga fighter med andra gangs och det slutar bra utan hot och man förblir kompisar. Men man får oftare ht efteråt tyvärr. Om ni tycker något annat så får ni gärna skriva det här eller skicka pm till mig. Annars hoppas jag på en förbättring så det blir roligare att spela på Servern! Önskar er alla en trevlig kväll! Med vänliga hälsningar / A. Harrisson, Leader of The Riot Squad.
×