Jump to content
CvGaming

Kula

Member
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Teamspeak
    Kula

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sweden

Gaming

  • IGN
    Kula

Recent Profile Visitors

928 profile views

Kula's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

  1. Det är klart jag försöker använda min fördel, vem vill inte det lixom? jag bad dig lägga in vapen och sånt i bilen. Då jag inte var intresserad i något sådant utan ville ha ett RP scenario. Men efter som du verkar vara så kos kåt har du väl glömt bort var RP är. Vilken man klart och tydligt ser på videon. Jag väljer ju själv att Ta kontrollen istället för att Låta dig ha kontroll. Och nej jag vill inte prata i TS just nu, för då hade jag förmodligen också blivit bannad så förbannad jag är.
  2. kallas RP scenario, hör talas om det innan eller? verkar inte så! quincy var i närheten. Men du fail rpar så hårt. Och sen åker in i safezone under combat. Bra jobbat! Du skulle blivit en riktigt bra polis i verkliga livet! grattis. Du vet la om att det är en RP server och inte wasteland server?
  3. 1 UFA inne, är du blind eller? Vi var 3 stycken online. Vilket jag sa att en kille sikta på dig också, FAIL rp så det skriker om det.
  4. Name:[U.F.A] Kula Nazgul Offender-Name: [A.P.D] J.McClane Date: YYYY-MM-DD - 2017-04-09 16 Which rule(s) were broken: GROVT fail rp! §7.6 åkte in i safezone under combat Additional information: Explain in detail what happened. Polisen satte sirener på mig, jag valde då att engaga honom och sa åt honom att min kollega står och siktar vapen mot honom så han inte försöker något. Var klar och tydlig med vad han skulle göra, Han spelar allan och låstas inte höra vad jag säger, jag kunde skjutit honom när han hoppa ut med vapen men väljer att inte göra det då polisen borde RPA bättre än såhär. Fail RP så det skriker om det. Det är inte alls kul att spela när till och med poliser beter sig såhär. Kunde blivit ett härligt rp scenario då jag inte väljer att skjuta honom och han gör så som han gör. Sedan åker han in i safezone direkt jag dör med min hemmt box. http://plays.tv/video/58ea42e56e1fff6a2b/fail-rp-ker-in-i-safezone
  5. Absolut ska det gälla civila med, men vi i fraktioner ska ändå vara ansiktet utåt på servern. Bara för att mänga civila gör fel behöver vi fraktionsmedlemmar inte sjunka till deras nivå. Vi provade det igår senast och det funkade utmärkt, stod 3-4 olika gäng och rp. Så om alla fraktionsmedlemmar försöker sluta tänka kos så Mycket så kommer det bli roligare för alla. Är man tex 12 poliser och två poliser blir rånade behöver inte hela kåren åka dit och lägga upp sig utan kanske 2 bilar bara. Samma gäller oss rebeller. och angående farming, dra ner priserna för truckar kanske eller helikoptrarna också? Kanske lägga in större ryggsäckar. Göra det lite enklare för nya spelare att etablera en bra ekonomi då man oftast lätt blir rånad.
  6. Det där med common sense får ni ta och diskutera i kåren iallafall! *host Öberg* nu till nya idéer, tycker man borde lägga in Tempest covered som någon nämt ovanför. Lack of rp borde straffas hårdare, typ när någon civil rånar någon polis/rebell ska denne inte försöka skjuta sig ur situationen utan faktiskt reagera som om det vore på riktigt. (Det blir roligare för civil) vilket är dom som gör servern. göra det enklare att farma, eller kanske sänka priserna på truckar/helikoptrar. En röstning varje månad för roleplayer of the month där den som röstas fram vinner något härligt pris tack och hej
  7. Request Information Name: *Your in-game name* [Cv-D][Capo] Kula Offender-Name: *Offender's in-game name* Ban Req [LG] G.Johansson & [LG] Lennart Bladh Date: YYYY-MM-DD - <Time it happened> 2017-03-25 - 17:30 ish Which rule(s) were broken: VDM, Looting in safezone. Additional information: Explain in detail what happened. Som videon lyder, så hoppar de passenger och dödar folk i safezone och sedan lootar, detta har skett flera gånger och de håller fortfarande på. Snälla gör något åt det här då det sabbar för alla som är i safezone med gear!! http://plays.tv/video/58d69c69ee5acb7830/de-har-h-llt-p-s-h-r-hela-dagen-lg
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.