Jump to content
CvGaming

A.Bishop

Member
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Teamspeak
    A.Bishop

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sweden, Sundsvall

Gaming

  • IGN
    A.Bishop

Recent Profile Visitors

791 profile views

A.Bishop's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputation

  1. Tycker det är konstigt att han inte hör när han är så pass nära. Sedan så tror jag att Gabriel sköt på grund av att han sprang in bakom huset och drog fram vapnet.
  2. Visst jag kan refounda dom men jag har inte sätt dom inne på servern på ett tag så det kan bli svårt att göra det inom 24h
  3. Jag förstår vad du menar och jag håller med delvis. Men om du tycker jag gjort fel så kan du kontakta mig och prata med med istället för att lägga upp det som en ban req.
  4. Jag förstår inte hur du tänker när du säger att det är bs. Det spelar ingen roll vart din marker är. Man måste lägga en marker så nära som möjligt för att få den kortaste vägen. Men absolut, sitter man cirka 510 meter utanför zonen så är det ett effektivt sätt att banna av folk. Du har inte heller kontaktat mig om refound eller dylikt. Du väljer att slänga upp en ban req på mig som även visar att din polare RDM:ar mig jag förstår inte själva poängen.
  5. https://gyazo.com/36e54dcf39c5b97c0ed0249cef71eeae
  6. Det är 508m från huset till bandit. Visst jag köper att det är en 500m gräns men enligt mig så spelar inte 8 meter någon stor roll. Om det nu var utanför och det vart en RDM så har ni fortfarande inte rätt att döda mig p.g.a att inte RDM ger kos. Sedan förstår jag inte varför lägga ner tid till en ban req när du säger i videon att det inte längre är en RDM när din polare sköt mig.
  7. Tja, jag tycker detta är riktigt töntigt att ens lägga ner tid till denna ban req. Ja man ser i videon att han åker ut ur inventoryt men han ligger blixt still så det spelar ingen roll i mina ögon. Sedan en sak till, är det så att han gör fel så lägger man inte en ban req direkt enligt mig, man tar det med personen via exempelvis teamspeak eller ingame när det sker en sådan sak. Men om man vill ha mindre spelare på servern så är detta ett effektivt sätt absolut.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.