Jump to content

AnthonyBoi

Member
 • Content Count

  2
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AnthonyBoi

 1. Name: Morgan Date: 2019-01-25 2019-01-?? (Ca 3-4 veckor sen) Reason: Hej jag heter Morgan jag blev bannad för jag buglootade min kompis när vi bråkade väldigt fel jag vet och kommer absolut inte hända igen jag skulle jätte gärna vilja bli unbannad så jag kan fortsätta spela på cvg den serven jag spelat majoriteten av mina timmar på arma 3 med mina kompisar Mvh Morgan 🙂
 2. Name: Morgan Date: 2019-01-11 - 2019-01-?? ( ungefär en vecka sen kanske ) Reason: Hej blev bannad permanent på grund av buglooting det var så här att Karsten en i mitt gäng som jag var med i tog min heli när jag sa till honom att inte ta den och så blev jag väldigt sur men han kom tillbacks med den så senare när han kom tillbacka med helin utanför hans hus så träffade jag honom och skulle skjuta honom en gång som hämnd då hoppade Orkek ut ur helin och dödade mig som också är i samma gäng jag som då inte ens hade tänkt att döda Karsten blev då väldigt sur och fick vänta på medic och dem drog där ifrån så dum som jag var så buglootade jag karsten tog lite vapen och åkte iväg med dem i min heli och gömde dem så dem försvann sen, Undrar om bannen kommer va permanent eller om jag kommer kunna spela på cv nå mer.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.