Jump to content

Abstinens

Member
 • Content count

  12
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

About Abstinens

 • Rank
  Member

Contact Methods

 • Teamspeak
  Abstinens

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stockholm, Sweden

Gaming

 • IGN
  Abstinens
 1. Angående 5.56 Silencers.

  Känner att detta är ett försök till att dämpa era spelares försök till ett rop på hjälp. #GeOssSilencers
 2. Ban request Abstinens 2017-05-02 19.24

  Jag åker runt och strosar, kidsen vet att jag kompar bra om de blir överkörda. De ser mig åka runt och de svänger in RAKT in i mig. Vill gärna inte ge de komp när de åker in från sidan för att de vill bli dödade för att få komp på 25k när de har en ryggsäck för 3k liksom.
 3. Ban request Abstinens 2017-05-02 19.24

  DETTA HÄNDE INNAN VI PRATADE, innan vi pratade hände detta och som sagt fick de 25k.
 4. Ban request Abstinens 2017-05-02 19.24

  Nej, detta i videon hände innan vi pratade. Efter att vi pratade hände ingenting förutom att jag råkade snudda vid hans quad men ingen dog och hans quad skadades inte ens.
 5. Tanoa förslag på förbättringar

  Lägga till en airshop vid GeorgeTown skulle passa fint tror jag. Dessutom tycker jag det är tråkigt när lets say 15 spelare är inne och typ 6-8 and de är AW liksom. Det är ju svårt att göra något åt men kanske att lägga till mer features som man får när man har ett gäng med många i? Det skulle nog motivera spelarna till att starta gäng och recruita mer så det inte bara finns 1 stort gäng inne hela tiden.
 6. Ban request Abstinens 2017-05-02 19.24

  Jag kan ju själv säga att jag nuddade de en gång när jag tog en kvick sväng men deras quad paja inte ens vilket var det enda som hände efteråt. Ingen har dött efter vi pratade, ingen quad har pajat sedan vi pratade.
 7. Ban request Abstinens 2017-05-02 19.24

  Har nu kompenserat honom.
 8. Ban request Abstinens 2017-05-02 19.24

  Jag engagea när du hoppa in genom text. Kan förstå att du inte märkte detta då man mindre ofta tänker på chatten, kom in på servern nu om du har tid och jag ger refund. Du borde inte bli straffad genom att bli dödad för att jag inte har en fungerande mic. Detta är ett förslag eller så försöker du få mig bannad. Jag tror alternativ ett skulle vara bättre för båda två!
 9. Ban request Abstinens 2017-05-02 19.24

  Detta hände innan vi pratade.
 10. Abstinens - Min story

  Nej jag är tyvärr inte grabben du letar efter. Fortsätt söka!
 11. Tanoa Release date!

  Tungt
 12. Abstinens - Min story

  (Titeln är sarkastisk) Hallå! Mitt nick är Abstinens och jag är en grabb från söderort i Stockholm som gillar att lira spel, prodda beats (Inget jag är särskilt bra på haha) och hänga med vänner. Jag immigrerar till denna servern från en annan stor svensk server då alla var omogna jobbiga och är taggad på tanoa vilket jag hört att ni ska byta till! Jag är redo att börja farma tjäna millar och ha jävligt kul! Och ja, jag vet hur generellt schysst mitt nick är. Tack
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.