Welcome to CvGaming

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Abstinens

Member
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Abstinens

 • Rank
  Member

Contact Methods

 • Teamspeak Abstinens

Profile Information

 • Gender Male
 • Location Stockholm, Sweden

Gaming

 • IGN Abstinens
 1. Känner att detta är ett försök till att dämpa era spelares försök till ett rop på hjälp. #GeOssSilencers
 2. Jag åker runt och strosar, kidsen vet att jag kompar bra om de blir överkörda. De ser mig åka runt och de svänger in RAKT in i mig. Vill gärna inte ge de komp när de åker in från sidan för att de vill bli dödade för att få komp på 25k när de har en ryggsäck för 3k liksom.
 3. DETTA HÄNDE INNAN VI PRATADE, innan vi pratade hände detta och som sagt fick de 25k.
 4. Nej, detta i videon hände innan vi pratade. Efter att vi pratade hände ingenting förutom att jag råkade snudda vid hans quad men ingen dog och hans quad skadades inte ens.
 5. Lägga till en airshop vid GeorgeTown skulle passa fint tror jag. Dessutom tycker jag det är tråkigt när lets say 15 spelare är inne och typ 6-8 and de är AW liksom. Det är ju svårt att göra något åt men kanske att lägga till mer features som man får när man har ett gäng med många i? Det skulle nog motivera spelarna till att starta gäng och recruita mer så det inte bara finns 1 stort gäng inne hela tiden.
 6. Jag kan ju själv säga att jag nuddade de en gång när jag tog en kvick sväng men deras quad paja inte ens vilket var det enda som hände efteråt. Ingen har dött efter vi pratade, ingen quad har pajat sedan vi pratade.
 7. Har nu kompenserat honom.
 8. Jag engagea när du hoppa in genom text. Kan förstå att du inte märkte detta då man mindre ofta tänker på chatten, kom in på servern nu om du har tid och jag ger refund. Du borde inte bli straffad genom att bli dödad för att jag inte har en fungerande mic. Detta är ett förslag eller så försöker du få mig bannad. Jag tror alternativ ett skulle vara bättre för båda två!
 9. Detta hände innan vi pratade.
 10. Nej jag är tyvärr inte grabben du letar efter. Fortsätt söka!
 11. Tungt
 12. (Titeln är sarkastisk) Hallå! Mitt nick är Abstinens och jag är en grabb från söderort i Stockholm som gillar att lira spel, prodda beats (Inget jag är särskilt bra på haha) och hänga med vänner. Jag immigrerar till denna servern från en annan stor svensk server då alla var omogna jobbiga och är taggad på tanoa vilket jag hört att ni ska byta till! Jag är redo att börja farma tjäna millar och ha jävligt kul! Och ja, jag vet hur generellt schysst mitt nick är. Tack