Jump to content

Eggis

Event Promoter
 • Content Count

  115
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Eggis

 1. Eggis

  Patch 6.1

  Najs! Bra jobbat.
 2. Eller så kan man kanske lösa det genom att sätta kortare kos distans runt om lastbilen / fordonet? EDIT : Clip of the week hade varit riktigt kul. Och om man kom etta kanske man kan få en summa pengar?
 3. Eggis

  Ban Appeal (Darwin)

  Då måste ni sprayat när jag var i lobbyn påväg ut...
 4. Appeal Information Name: *[S.M] UteGodis* (optional: guid) Date: 2019-01-05 - <Händelsen var vid 03 , Bannen kom vid 16:30 (Darwin)> Reason: Jag och mitt gang var o vevade vid warzone och alla pojkarna dog och jag var ensam kvar och jag dödade alla poliserna som var kvar och 1 K jag lootar en polis och han har Mk-1. Jag sitter i cargot i några minuter sen kommer min morsa in (kan svän intyga) o säger att jag ska gå o lägga mig vilket pressar mig ännu mer. Och eftersom jag inte ser några tecken på att där är några kvar eftersom jag inte ser någon och inte hör någon skjuta på ett tag så bestämmer jag mig för att stänga ner datorn. Jag erkänner och jag vet själv att jag loggar ut för extra tidigt för jag har en Mk-1. Sen tycker jag att jag fin bann för att "Lying to mod / admin" är felaktig eftersom jag anser själv att jag inte ljugit utan det jag visste inte att det var folk kvar. Vilket det visade sig. Jag har blivit Wipad på Mk-1 av Darwin och bannad i 2 dagar. Jag skulle vilja köra dem sista dagarna innan skolan börjar igen och ha det soft inne på servern.
 5. Okej då vet vi! Bra att ni säger vad ni tycker så vi vet vad ni vill ha.
 6. Vid 8 restarten är den bästa tiden att ha ett event. Tidigare så äter folk och efter så sover folk. Kom gärna med förslag på en tid annars.
 7. Ifrit Demolition Tonight (2019-01-05 20:30) will have a smaller event at the "Egg". Near Gun Smuggler. 4 People at a time, last man standing each Round will qualify to finals, (Depending on how many show up we might change the layout) Rules: You have to disable the other ifrits or push them outside the Egg. You are not allowed to Repair your Ifrit. If you get disabled or Drive outside the Egg you are out! No shooting/Spiking! If anyone is killed, they will be revived. NO LOOTING! Other server rules apply! Price: 100k per participant. for example 20 players = 2 millions to the winner Breaking event rules and being a troll can and will get you banned from future events! Hope I see you there! // Eggis
 8. Ser fram emot att planera events tillsammans med er i Event-teamet!
 9. TEAMNAME : Team ARG! PLAYER ONE : Eggis PLAYER TWO : Ordningsvakt 170
 10. Snygg hamn! Men som Darwin säger så används båtar väldigt sällan och ingen kommer att använda den.
 11. Request Information Name: [K] Walter Offender-Name: [L.N] Rådunk Date: 2018-12-30 15:20 ish Which rule(s) were broken: RDM / FailRP Additional information: Jag var ute o körde i min oranga suv och då så blir jag engagad av "L.N" och jag lyder och gör allt dem säger och lyder. Sen kör dem ut mig till en strand och säger att jag har gjort allt fel jag kan göra genom att "Åka runt i min fula bil" och att jag är medlem i "K" för jag har en tatuering. Innan jag ens hinner skriva en RP Anledning så blir jag ner sprayad.
 12. Eggis

  Hotfix 6.0.3

  Då antar jag att ni kommer på pharmacy?
 13. Roleplay has stopped working... FailRP.exe is launching
 14. Skulle inte kalla det en "rdm" snarare missförstånd. Btw så säger du själv att du skiter i att det är misstänksamt utan bara tänker att vi inte får skjuta dig utan engage...
 15. Borde vara misstänktsamt.
 16. Wow... hade du skrivit till mig hade jag kunnat compa dig. Konstigt att du väljer att landa där när du ser massa trasiga bilar överallt och sen att du inte flyger iväg när vi skjuter söker du att du ska bli dödad? Sen sitter du i Co-Pilot med vilket gör att jag inte kan tagga dig. Så jag chansade på att det var [617] och ifall det blev fel så får jag refunda dig. Kontakta mig på ts ifall du vill ha refund på dina kläder xd
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.