Jump to content

Eggis

Member
 • Content count

  82
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Eggis

 1. Efter mycket RP på denna fantastiska ö så bestämde jag mig för att klippa ihop de bästa RPScenariona aka skit på hårddisken klockan 4 på morgonen eftersom jag aldrig sover Alldeles för mycket KOS! btw sluta klanka ner på mig för att jag har edit skills😡😡
 2. Eggis

  Event: 2v2 PvP Arena: Friday 3/8 20:30

  @WoXXeN Bra , Men fredag är väl den 4:de?
 3. Eggis

  Event: 2v2 PvP Arena: Friday 3/8 20:30

  Team: Danskeland Player 1 [G.L.A] Knas Player 2[G.L.A] Krea Eventual drop ins/ Reserve players - (Will update this slot soon)
 4. Eggis

  Event: 2v2 PvP Arena: Friday 3/8 20:30

  Mycket bra mycket bra , men Poliser måsta väl vara inne som civ om de ska medverka?
 5. Eggis

  Gällande framtiden utav Altis Life.

  Du måste kontakta en Admin / Mod för att bli unbannad. Är du bannad från TS så kan du nog kontakta dem via Discord https://discord.gg/mDqbyP
 6. Eggis

  Just another random topic v2

  Vore kul om rebellerna fick ön som är vid pyrgos bron (Makrynisi)
 7. Eggis

  Just another random topic v2

  Många intressanta förslag! har lite synpunkter på saker. Bra förslag med att ta bort pharmacy o ersätta det med en localbank! även bra att APD får förkortat NLR men att vi endast har ett liv. Kan tänka mig själv att vara civ och att dina motståndare har 3 liv inte alls kul. Warzone och att man då kan capturea rebell checkpoint och får 20% av allt som säljs i drugdealer men det måste vara kontrollerat att man gör så att det måste vara mer änn 2 poliser inne / ett antal civs för att det ska gälla / få pengar det bör även ta tid och cappa den.man kan ju även göra som du säger att man tar över karteller / drug dealers. Purge borde vara ett fast event fast det borde även kunna ské om spelare är sugna på de
 8. Eggis

  Just another random topic

  Good job Herring! i hope this things coming to CvGaming´s server. i think this will attract new players , and old too when you see at servers that have 60-120 pop they have great scripts like this! Something that should be awesome is a Warzone on the rebel island and you can earn warpoints and can buy attachments to weapon / vest / The Police is going to capture it. "The rebel army has got neutralized and the Police force has take it from the rebels and is now controlling the drugs and other things on the island. Becuse the rebels are suspended temporarily and when they are coming back they are getting the island back or maybe we have a fight about it whos controlling it?
 9. Eggis

  Banwipe

  Hade hellre spelat Tanoa men pga av DLC så blir de ju automatiskt mindre pop framförallt nya då folk som köper ett nytt spel ofta inte köper alla DLC´s ifall spelet suger. Du har mycket rätt i att Malden är en liten mapp men lyckas man sprida ut allting väl så bör de fungera någonlunda. Även fast det är lite tight. Man kan göra Malden extra nice genom att sätta ut saker på kartan. Och vara kreativ som att bygga egna saker (Något jag hade gärna kunna försöka hjälpa till med) Sedan detta med staff är också en viktig punkt. Känner att denna enda som spelar som är staff just nu och försöker är Woxxen då han satt upp purge i helgen och försöker få pop. Sen Banwipes så tycker jag som dig. Men det är dock inte värt att farma lagligt. Har kört lite allt möjligt innan och jag mötte lika många vid Iron som vid Drug dealer.
 10. Eggis

  Banwipe

  Många bra förslag! Tycket att man borde göra som Carter säger att man bytar karta och wipe i samband med det. Tror däremot inte att de hjälp om man moddar servern eftersom att folk som är nya till arma eller gamla spelare tänker o cv är de fortfarande igång. och bara joinar. Eller aahfan modds palla. Tror de är ganska självklart vilket val. Tycker de vore spännande och testa Malden. Ingen behöver köpa någon DLC för att spela och det är en mysig map. Och fraktionswipea och kanske komma med lite nya ideér som fraktioner. T.ex Någon aktivist grupp med särskilt motiv. "Malden news" eller liknande som gör de roligare att RP´a och göra de svårare att bli med i en fraktion. Tycker de borde ställas högre krav och kunna bygga en starkare Poliskår / Rebellgrupp. Förslag till Malden - Byta namn på olika ställen t.ex Ganghideout till Guerillahideout (passande saker till mappen) - Banwipea alla som är på sin första permbann - Ta in lite nytt folk till Dev teamet (Folk som har kunskaper och är kreativa) - Göra det värt att farma lagligt - Lägga in nya kläder och vapen till hideout och kanske sänka priser på sikten / Lägga till fler och höja på silencers
 11. Eggis

  Woxxen - Support!

  Grattis!
 12. Eggis

  Altis Life Comeback?

  Haha jag ska lugna mig :))
 13. Rly? Fraktionerna är ju inne på servern. När det är 10 civs vilket det var igår så var det 2 rebeller och 2 APD. Känns ju verkligen inte som att ni vill ha upp armaservern igen. För nu är den ju lite "uppe" iaf påväg upp.
 14. Eggis

  Altis Life Comeback?

  Och sedan unbanna folk.
 15. Eggis

  Altis Life Comeback?

  Lite sent kanske.. Iaf Det är 30 st som hade börjat spelat igen om servern vakna igen. Sedan skapar folk gäng med sina polare som kanske är nya till Cv eller har spelat här innan. Då kommer ju servern snitta 15-20 spelare vardag klockan 18-22 ungefär efter ett tag. Så varför inte försöka hitta ett datum där vi kör igen? t.ex Imorgon (Lördag) eftermiddag/kväll. och se vilka som kommer o så kör vi och är inne så kommer ju fler. Skulle varit väldigt kul om servern kom igång igen. Det går. Tro mig
 16. Eggis

  Vad tycker ni?

  Nå , Hur blir det? Kommer ni försöka få igång Arma servern igen?
 17. Eggis

  Vad tycker ni?

  Jag menar att har man ingen som kan devva och utveckla servern så är det ett stort problem
 18. Eggis

  Vad tycker ni?

  Man kan ju inte ta bandit när det är 0 inne?
 19. Eggis

  Vad tycker ni?

  Har man ingen som kan ha en arma server så är det ett stort problem... Man måste ju kunna devva för att ha en arma server.
 20. Eggis

  Vad tycker ni?

  Dem civila skiter fullständigt i vad fraktioner får till en viss del. Ni lägger in massa saker till Rebellerna och Polisen. Men dem andra spelarna då? Civila? Sedan skulle inte lite ny saker på mappen skada iheller. Tror att ni vunnit mycket och kanske fått tbx gamla spelare och framför allt nya. Fundera lite varför det andra Svenska arma servern har mer spelare. Edit: Men ni hade inte tänkt göra något åt low pop? Visst ni ska öppna upp en fivem server men ni sa ju att Arma servern inte kommer stängas. Man kan inte bara sitta där och pilla sig i naveln. Man får ta och göra något åt det. Nu vet jag inte om ni har något pågång men det vore på tiden.
 21. Okej.. jag tycker såhär inget av dem skotten som avlossades var ens nära att helikoptern. Sedan så var det kanske dålig tajming mellan medelandet skickades och personen började skjuta?
 22. Eggis

  Ban request [K] Eggis - 2018-01-12 - 17:30-17:45

  Harrisson och Dropparn hoppade upp i våran kanal då och sa att vi inte fick loota.
 23. Eggis

  Ban request [K] Eggis - 2018-01-12 - 17:30-17:45

  Ni gjorde det i tisdags eller onsdags om jag inte minns fel , och det är endast när ni ligger under eller förlorat en fight. Så avbryts den och vi får inte loota er..
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.