Jump to content
CvGaming

Mr GW

Member
 • Posts

  432
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Teamspeak
  Mr GW

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Gaming

 • IGN
  Mr GW

Recent Profile Visitors

11593 profile views

Mr GW's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

368

Reputation

 1. Obbe

  GW var är du du har inte varit online på lääääääääääääängeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  1. Show previous comments  5 more
  2. Obbe
  3. Kebre

   Kebre

   Om vi tar bort mig kommer jag ta bort dig :)

  4. Obbe

   Obbe

   hahaaha tänkte inte så men om vi räkna bort dig just då :D

 2. hej har du timspick ?????

   

  1. Dimitri
  2. Kebre

   Kebre

   Tror alla på cvg har teamspeak. 

  3. Goatis

   Goatis

   Not sure if troll or not? :huh:

    

 3. Om du lägger till 90 kr så får du ett hyffsat headset som jag tycker om! https://www.netonnet.se/art/dator/horlurarheadset/razer-krakenusbessential/210130.8919/ 590kr, det som folk klagar på är väl att det sprakar till lite när man höjer rösten (skriker) annars bra för pengarna! 7/10 GWs
 4. Hopefully you talk to someone about this, either public on the forum or send me or any other admin a PM EDIT: Or just go ham on the forum
 5. Kan ju gärna ta med hela historian! Hoppar runt och larvar sig och det är inte heller första gången. Men jag unbannar dig så kan vi diskutera det här!
 6. Kände tyvärr inte dig (spelar inte altis life hehe) Men det är alltid tråkigt när någon lämnar oss, du får ha det bra!
 7. Tja, skicka gärna PM till mig / skriv här om vad som gör att du lämnar så vi vet och kan arbeta för att inte just de tråkiga sakerna ska hända i framtiden. Ha det bra!
 8. Mr GW

  Tjena

  Allting verkar löst här! Låser tråden.
 9. Kan vara det som jag vet om, det hade jag tänkt att tala med Goatis om när han kommer hem (imorgon) Han har varit borta i flera dagar, men tråkigt att du känner som du gör jag tycker adminsen har gjort ett fruktansvärt bra jobb den senaste tiden medans jag var bortrest och det har lyckats få tillbaks intresset för massor av spelare. Jag vill inte låta det negativa ta över nu och härja fritt på forumet nu när vi siktar frammåt, om du vill skicka ett PM till mig imorgon om vad som hänt så får du gärna göra det. Tråkigt att fokuset oftast ligger i det negativa och man helt o hållet glömmer bort det som är bra men så kan det väl bli för vissa. Anledningen till att jag skriver såhär är just för att jag tycker inte det nuvarande adminsen förtjänar den negativa kritiken som det får på sig av dig när det arbetar hårt för att ge er nytt och roligt content och massa annat på sommaren för att försöka hålla er spelare nöjda, men absolut har du tagit upp det här med rätt admins och det har som du säger i princip inte brytt sig, då har de personerna gjort fel. Så fortsätt meddela dina avsked till dina vänner här i tråden sen vill jag inte se något mer negativt från dig Ha det bra, förhoppningsvis hörs vi i PM! Jag/vi gör alltid vårat bästa för att lösa problem.
 10. Tjena! Synd att inte jag får höra sånt här, skriv gärna till mig vilka admins du tog upp dina problem med samt berätta om situationen. Utöver det, ha det bra!
 11. Vi kommer lägga till ett förbättrat bandit Dels för att få tillbaks den gamla känslan och även något nytt dit. Så ser planen ut.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.