Jump to content

Hysteria

Member
 • Content Count

  115
 • Donations

  30.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Hysteria


 1. Så eROMA från http://www.caosk-esports.com/ kontaktade mig nyss och frågade om vi på CvGaming var sugna på ett litet erbjudande som de har fixat med GMG som fixar 20% på utvalda spel du kan köpa på http://www.greenmangaming.com/

  När du checkar ut ska du skriva "CAOSKE-SPORTS-GAMING" som rabattkod och voila, 20%!

  Tacka inte mig för detta, utan om ni vill tacka någon så ska ni ta det med eROMA/Caosk e-Sports!
   


 2. Det du gjorde var en solklar RDM vare sig det var med mening eller inte.. Som spelare på servern så har du en skyldighet att hålla dig till de regler vi admins har satt upp. Om du bryter någon av de reglerna kommer du få ett straff som är olika hårt beroende på vilken regel du nu har brytit. Därmed kommer du behöva sitta av din ban tyvärr eftersom det inte är någon annan än du själv som satt sig I denna situation.

   

  DENIED


 3. Tänkte att jag skulle chippa in med lite tankar kring detta..

  "The good 'ol days" för mig var självklart när servern precis började poppa runt 80 för första gången. Det var när A.P.D, A.A.F och N.L.F var de tre stora fraktionerna på servern. Balansen på denna tiden var relativt simpel då folk inte riktigt vågade visa vad de själva tyckte och tänkte. A.A.F sprang omkring med Zafir och Lynx, A.P.D hade portable .50 cal turrets och MK200 och N.L.F hade bombvästar och alla 7.62 vapen de kunde tänka sig. (Det fanns även ingen hunter/ifrit/strider cap på denna tiden)

  Även fast jag själv tycker denna tiden var den bästa på servern, tror ni att det skulle fungera idag att ha det så? Nej, verkligen inte. Servern har kommit en lång väg sedan denna tid, den har t.om kommit en lång väg från N.L.A's stormaktstid. Att sitta o leva i det förflutna kommer aldrig att fungera, utan ni måste tänka frammåt. Om ni bara kollar på större spelföretag just nu så tror jag ingen utan dem skulle dra en revert till en patch 1 år tidigare bara för att spelarna vill det.. 

  Dock så tycker jag att ni alla har punkter som är värda att ta upp och diskutera. Såsom vart skall H.R.A vara? Ska agendorna kanske ändras för att balansera ut servern? Jag skulle kunna sätta mig ner ett par dagar och försöka klura ut nånting som skulle ta tillbaka denna nostalgin ni känner, men som fortfarande bidrar till något nytt.

  Det ni nu inte tänker på är hur bra alla fraktioner spelar med varandra. Ingen fraktion hatar den andra på en personlig nivå, utan det är all roleplay. Det var inte så under N.L.A's tid, då fraktionerna konstant bråkade med varandra och om man satte en från A.P.D i ett rum med en från N.L.A blev det bråk direkt.. Detta var en av de största anledningarna till varför vi var tvungna att ändra båda fraktionerna från grunden.

  Nu är det även så att CvGaming konstant försöker driva servern frammåt. Admins försöker alltid komma på nya och roliga saker som kan tryckas in på servern, men det är inte en dans på rosor. Utan det tar extremt lång tid att få allt att fungera. Vi är inte ett professionellt dev team som släppt ett flertal AAA titlar förut. Vi är ett gäng grabbar som har ett sug att hålla i en egen servern, i vått och torrt, utan att tjäna någonting på att göra det. 

  Nu till slutpunkten, vi har hört vad ni säger, nu ska vi se vad vi kan göra åt det!

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.