Jump to content

Br0ze

Member
 • Content Count

  258
 • Donations

  0.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About Br0ze

 • Rank
  Advanced Member

Contact Methods

 • Teamspeak
  Amadi

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sweden

Gaming

 • IGN
  [N.L.A] Amadi Emmek
 • Twitch Nick
  Br0zzki

Recent Profile Visitors

1907 profile views
 1. Plot twist. Skit i Arma och gör en DayZ RP server istället, där finns det iallafall medel till oändliga och (somewhat) roliga RP scenarion Lets be honest. Altis Life dog för år sedan och även när det var i sin "prime" så fanns det inte så jätte mycket att RPa över ändå. Det var endast spelarna under den tiden som gjorde CvGaming Altis till det som det en gång var och med tanke på att barnen som spelar på cvgaming idag är ungefär hälften så gamla som dem "orginala" spelarna och ca 5 år mentalt med -IQ så finns det inte en chans att Altis Life skulle funka igen.. det har väl bevisats 2 gånger redan? Varken Altis, Stratis, Tanoa eller.. Melden? Molden?..whatever kommer att fungera sålänge cvg har samma spelarbas som den har idag. Om cvgaming återigen skulle starta en Altis Life server så betvivlar jag starkt att ändra namnet från "Apple Field" till "BANANA FIELD" eller "NLA" till "UFA" eller "Gas Station" till "Petrol Station" kommer att locka spelare. Jag menar seriöst? Till er som ger dessa förslag, VAD f**k tror ni ska hända? "OMG.. OMFG.. GUYS? GUYSSSSSSSSS!! THIS ALTIS LIFE SERVER ALLOWS YOU TO PICK f***ing BANANAS, TELL EVERYONE, LETS WASTE THE TIME WE COULD HAVE USED TO ACTUALLY PLAY A FUN GAME AND LETS PLAY ALTIS LIFE... AGAIN.. CUZ THAT HYPE DIDN'T DIE IN 2014!!" Admins lyssnar på era förslag så försök att sluta ta dem rakt ur rövhålet och tänk istället till och ge idéer som ni faktiskt tror kan fungera.. oj, tänkte skriva en snabb mening bara för att bevisa att jag fortfarande lever men märkte nu att det eskalerade ganska fort //Amadi 88
 2. Tänkte först ignorera detta då det var den dummaste kommentaren jag har läst på länge men sen insåg jag att du kanske bara var för dum för att förstå själv, så jag skriver ändå. De applikationer som vi svarar direkt på är dem som vi redan har valt att neka, eller de personer som vi accepterar och själva VET är seriösa och bra spelare. De som ligger kvar längst är de som vi är osäkra om och istället för att bara neka dem direkt så väntar vi och kollar ingame och på forumet hur personen beter sig och ifall han/hon är värd att acceptera. Så kom inte med ditt "inaktiva chefer" bullshit för vi granskar forumet varje dag, är inne på TS varje dag och spelar nästan varje dag. // Amadi
 3. Va? Jag relaterade till det jag skrev om trolling om du inte förstod det. Alltså de personer (majoriteten) som springer runt och trollar och härjar i kavala vägrar jag att bemöta med någon form av RP. Ifall du väljer att bete dig som ett svin så har du valt den vägen och då kan du verkligen inte förvänta dig att någon kommer orka att RPa med dig.. Det ska inte ens behövas någon diskussion om detta, det är bara common sense..
 4. KOS KOS KOS KOS.... Vad är RP enligt dig? Verkligen, please enlighten me. Är RP att säga att ens vapen är ett Luftgevär? Vattengevär? Paintball gevär? Är RP att bli tagen av polisen och direkt börja skrika h*runge, n***er, grisar etc..? Ellet kanske att stå i/utanför kavala HQ och skrika/spela musik/ vara ett allmänt rövhål och sedan gråta att polisen är dum i huvet för att dem slänger dig 30 min i jail för trolling? Har du någonsin tänkt att polisen kanske bara anpassar sig till klimatet på servern och ifall civs vägrar att RPa så gör polisen likadant tillbaka?
 5. 1. Har skrivit detta personligen till folk ett X antal gånger men jag kommer att skriva det här återigen. Om det är så att ni märker att poliser loggar in när "KOS" pågår och sedan loggar ut direkt efter situationen upphör så vill jag jätte gärna att det drabbade gänget informerar mig eller Jorma om vilka poliser som det angår så att vi kan agera därefter. För tillfället så får vi endast klagomål liknande detta men eftersom ingen säger vilka poliser som gör det specifikt så kan vi inte göra något åt det. 2. Detta hade jag kunnat köpa för 1 år sedan då vi hade tillgång till 7.62 ljuddämpare men i dagsläget så kan jag omöjligt förstå hur det skadar er att vi använder Mk1/Mk18/Spar-17. (Snälla motivera) 3. Under hela min tid på cvgaming så har jag sett max 3 posts där folk klagar på att polisen tazear i safe zone så jag ser verkligen inte vad problemet skulle vara nu. Återigen, om ni känner att poliser beter sig dåligt i safe zone eller "missbrukar sin makt" så får ni jätte gärna skicka video till mig på det så att jag kan agera därefter. Jag får alldeles för många klagomål ifrån civila att poliser har betett sig illa och när jag sedan frågar ut polisen så får jag en helt annan historia om situationen. Ifall ni inte har video bevis så blir det endast ord mot ord och det är inga grunder till att kicka en polis... (Om det är fler av er civs som anser att bli tazead i safe zone med olagligt gear behöver en förändring så får ni också gärna skriva det så kommer vi att arbeta på en förändring gällande det.) Och till den sista punkten.. Under senaste tiden så har vi haft aktiva poliser dagligen, flera timmar i sträck. Jag har sett 11 poliser online när det endast har varit totalt 9 civs så jag tror verkligen inte att poliserna i dagsläget kan räknas som inaktiva. OVERALL Till alla er som har några klagomål eller vill se någon form av förändring hos poliskåren i dagsläget, skriv jätte gärna det här eller till mig personligen på teamspeak/pm på forumet så kommer jag att ta upp det och se ifall vi kan ändra på något. Tack! // Amadi E. Lorenzo
 6. #vågavägraadaptive, Make Altis Great Again! +1
 7. Ifall du skickar en liknande lista till mig eller någon annan chef efter varje FED och bevisar att poliserna i fråga faktiskt loggar in när FED börjar och loggar ut direkt efter FED är avklarat så kan jag lova att vi kommer ta upp det med dessa personer. Dock så köper jag inte att dom "bara loggar in när det är KOS" då jag själv har sett alla på den listan spela aktivt dagligen och inte bara under FED/KOS.. Och byter ut dem mot vilka? De poliser som vi har i APD har idag är poliser som vi har tagit från servern ungefär de senaste 3 månaderna. Ifall vi skulle byta ut några poliser så skulle det betyda att vi byter dem mot exakt samma personer och det skulle inte bli någon skillnad. Alternativ två är att kicka de så kallade "kos poliserna" utan att byta ut dem vilket skulle resultera i att folk slutar whinea om hur svårt det är att ta FED och Bandit och istället börja grina om att det inte finns några snutar på servern, vilket sedan skulle leda till att servern dör ut.. IGEN. So you tell me. Det jag kan säga är att vi jobbar på att undvika att gå ifrån 10 till 18 pers när ett ensamt gäng tar FED, det vill säga, ifall vi redan är runt 12 poliser online när FED klipps så ska vi undvika att kontakta fler poliser så att inte 6 till loggar in. (enda anledningen till att jag skrev i denna post var för att jag såg mitt namn i listan och var tvungen att försöka motbevisa att jag är kos polis )
 8. Name: [A.P.D] Amadi E. Lorenzo Offender-Name: [G.G] AbdaHaram Date: 2017-03-04 kl 19:35 Which rule(s) were broken: Bugloot (rörde sig samtidigt som han lootade mig) Additional information: Blev skjuten i huvet av en pistol som den noob jag är och sedan flög grabben på looten och rörde sig fram och tillbaka samtidigt.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.