Jump to content

Charlie

Member
 • Content Count

  363
 • Donations

  100.00 EUR 
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  Charlie reacted to Kafarov in Event - Spela   
  Lördag 2019-02-09 kl 16:00 loggar alla in på servern och spelar till midnatt.
 2. Like
  Charlie reacted to M. Carter in Intressekoll och Formulär   
  Intressekoll och Formulär
  Hej, nu har vi fått massor av förslag men det ligger bland olika trådar och bland diskussioner. Jag vill gärna ha det samlat på ett ställe, därför har jag gjort ett formulär som ni kan fylla i om ni vill påverka kommande patch. Ni kan önska er 3 saker som ni vill ha till patchen. Imorgon kommer jag börja kolla alla svar som jag har fått sedan kommer vi göra en bedömning i staff vad som kommer in och vad som inte kommer in.
  Jag gör ett forumlär då jag inte vill ha en diskussion utan bara förslag/önskningar.
  Formulär. Tänk på att det inte behöver vara funktioner eller skript, det kan även vara önskemål om att byta map eller modda servern.
   
  Mvh M. Carter
 3. Like
  Charlie reacted to anden in random saker   
  kan säga att vi i polisen har provat ett flertal gånger att döda förare och skuta rotor. efter 5 6.5 mags och 3 7.62 så började föraren ta skada, rotorn va lite lättare med ett mag typ
  så om vi säger nu att en heli ska lyfta så har man inprincip 0% chans att ta ner skiten så den borde verkligen försvinna från servern eller sätta en regel på den
 4. Like
  Charlie got a reaction from Aladidas in - Pilot Coveralls -   
  Jag och öberg provade ifrån 295m, det är 3 skott med mk20 3 skott med 6.5 2 skott med 7.62. hade polisväst.
 5. Like
  Charlie got a reaction from Treos in ehhh   
  att HQ inte sprängs alltså :/
 6. Like
  Charlie reacted to Rayinator in PandaDanneLpad   
 7. Like
  Charlie got a reaction from Castle in Roliga klipp från servern :))   
 8. Like
  Charlie got a reaction from Jorma in Roliga klipp från servern :))   
 9. Like
  Charlie reacted to Jorma in Roliga klipp från servern :))   
  Kom med era roligaste ingame klipp från servern , Jag börjar med 2 st xD
   
 10. Like
  Charlie reacted to Stefan.Ö in Stora förslagstråden!   
  Jag tycker att man borde lägga till/fixa craftingen igen men göra så att man kan crafta katiba, mx, mk14 mm samt kläder och västar men det ska vara ganska svårt att crafta det man måste ha guldtackor för att crafta 6.5 och uppåt och man behöver ha saker man bara kan få genom att ta shipwreck . Fall det går så skulle man kunna ha det så att man måste vara en visst lvl samt ha ett perk för att crafta vapen t.ex: Lvl3 Weapon crafting 1 rook 45acp pwd sting, Lvl 8 Weapon Crafting 2 Vermin trg mk20 ak75u, Lv14 Weapon Crafting 3 mxc mx katiba type, Lvl 22 Weapon crafting 4 Rahim mk14 mk18 mxsw. Tror detta skulle ge folk något och göra istället för att bara kosa polisen och rebellerna hela tiden för att få gear. 
   
  En annan sak är fall ni lägger till mods t.ex Taskforce radio. Det skulle förendra servern en hel del samt hur man spelar.
 11. Like
  Charlie got a reaction from Kafarov in Orkel's Förslag för framtiden   
  Förslag.
  Ingen diskution:
  Tarun idag har ingen funktion, ska man köra något med heli så köper man en mawhawk då den har 40 mer i slot, orcan är betydligt mycket "enklare" att skjuta ner så jag skulle föredra att den fanns ist för tarun. 
 12. Like
  Charlie reacted to M. Carter in Old Rebel Hunt: Saturday 26/01 20:00   
  Old Rebel Hunt
  An old [A.R.A] Rebel is still alive and searching for [N.L.A]. He walked straight into the APDs trap and they now know that he exists. In a press release from the APD, they say that the man is a high threat and wont respond lightly upon being seen. But do not fear last time the APD approached him his gun failed and the lower reciever and barrel was found broken after a shootout in Orekastro.
   
  Rules:
  - Normal server rules apply. Therefore you may NOT kill on sight
  - Trying to destroy the Event or trolling will result in a Event Ban.
  - When you find the Rebel, rob him and steal his stuff.
   
  Price:
  - The price is the gear the [A.R.A] Rebel is carrying on him
  - If the APD catches him he will go to prison and every APD will receive a price of $850.000 each.
  - If the [N.L.A] catches him he will be rescued and will award them with $850.000 each.
   
  Important!
  - The Rebel can be found anywhere on the map.
  - If nobody finds him in a reasonable amount of time an area of his location will be annouced.
  - The rebel will move but only inside a 1km grid on the map.
   
 13. Like
  Charlie reacted to M. Carter in Stora förslagstråden!   
  Här kommer mitt svar för kvällen på allt ni har frågat om etc.
   
  Flytta på garage är inte prioritet i nuläget och inget jag tänkt på. Casino låter jättekul och det fanns för längesen men vet inte hur mycket det användes då.
   
   
  Warzone tillkom för att folk bara letade kos under 5.4 tiden. Det är ett försök att lyfta kosen på de nya civsen och försöka flytta den lite. Bara för den finns betyder det inte att det är bara där ni får ha fighter. Det är du som väljer vart du vill fightas. Bara att lägga sig på mainroad med spikes om du tycker det är kul. Ska kolla in i CvCoin Blackmarket antingen sänka priser där eller öka hur mycket CvCoins man får av att cappa ön. Att sänka donator shoppen och lägga in saker för donators bara är emot Bohemias Interactive EULA.
   
   
  Ni får väl helt enkelt dra ner på era priser när de ska köpa tillbaka eller be om hjälp av support / mod att ta bort den som jag vet att ni har gjort tidigare? Kanske svårare nu när inte lika många staff spelar APD. Ni har C4 för en anledning och det är det den ska användas till.
   
  Bra med mycket förslag! Håller helt klart med om det där med APDs närmaste HQ är långt iväg och något jag kom och tänka på efter vi la in rebellerna. Kort därefter flyttade bandit. Kommer med stor sannolikhet en bas närmare bandit
  Det där med kläder är svårt i arma då det inte finns så mycket alternativ då rebeller inte heller ska ta upp för mycket poliskläder. Jag tycker själv att polisen ska synas som poliser med märken på men det tycker alla olika om. Jag vet varför kläder försvinner och det beror på clothing_restriction som ingen visste var på innan jag bytte ut polisens MTP Tee. Har inte så mycket koll på gang hideout priser men det är något jag skulle kunna se över och göra lättare för civs att kunna maskera sig. Det är ändå bara en skidmask (Kanske lägga in i vanliga butiken och kalla den för "skidmask"?). Ska rebeller ha skinnade kläder måste det finnas skins, vet inte hur många som är så glada över att arbeta på det.
  Tror painkillers inte ligger i macken är för att de är så utspridda och många fighter tas nära macker (mackrån). Kan kolla det med Admins
  Som luckiiee sa är Ifrits inget som ligger på kartan atm
  Ge lite förslag på vart nya fed kan vara så kan jag kolla på det
  Vi kollade över det med helikoptrar och kollar på andra alternativ utan att byta de helis som finns inne. Säger inte mer där!
  Som Darwin skrev kollar han på det.

   
  Tax Office är löst. Det felade vid patchen tack vare BEFilter som jag har kollat på och löst nu! Armory hade varit kul att få tillbaka och är definitivt något som går att få tillbaka. Det är såklart ni som civs som väljer vad ni vill göra. Det är lätt att säga vad ni vill ha mer. Men allt mer ni vill ha är kos relaterat? Men ändå klagar på fightsen? Lägg dig på main road och råna folk där, få lite roligt RP.
   
   
  Tillägg:
  För er som undrar om FPSen på server så är jag inne nu ofta och håller koll på värden. Med tanke på att jag inte får någon exakt data måste jag testa allt själv och live. Det är relativt svårt att göra en exakt simulation av live servern på min test server vilket betyder olika resultat. Flertal skript är omgjorde och optimerade.
   
  Mvh
  Kan vara några felstavningar och gramatiska fel. Har inte kollat på det en extra gång och skrev det lite snabbt.
 14. Like
  Charlie got a reaction from Clabbe in Stora förslagstråden!   
  enligt bohemia får man inte har tex: trg i en donator shop då det blir lite pay 2 win, rätta mig om jag har fel. men därimot kläder som inte ger något sorts fördel. men det man ska ha klart för sig när man donerar, är att det ska vara för att man ska kunna uppgradera servern för att servern ska överleva inte för att man ska få grejer.
 15. Like
  Charlie reacted to Treos in Regel förslag   
  Har ett par förslag, där jag ska försöka resonera från olika perspektiv.
  Folk vill att vi ska röra oss mer på ön men sätt er in i våran situation, vi blir STÄNDIGT baitade på ön (tycker någon form av regel angående baiting ska införas) tar ett exempel igår var det bandit jag loggar in efteråt det står en bil och blockerar våran helikopter spawn när jag då sätter mig och lockpickar denna bil för att flytta på den blir jag smälld, ännu ett exempel är att folk flyger över våran ö gång på gång för att väldigt uppenbart baita kos, (syftar på ett speciellt gäng just nu). Kan gå med på att jiddra på ön i försök om kos med måttlig mängd är fine by me. Men när det blir till något man gör direkt man loggar in HELA TIDEN så blir det för mycket och därav tråkigt.
  Sedan kommer vi till något annat vilket är bandit visst bandit är jätte kul men återigen i måttlig mängd. 2 gånger per dag är för mycket imo, därför kanske en regel som Axel nämnde ovan, och istället kanske införa ett vapenförråd folk kan råna nästan som ett fed fast man får vapen istället, desto fler rebeller desto bättre vapen, ett exempel kan vara att vid 3 rebeller droppas 5.56or och vid kanske 5-6 rebeller droppas 6,5or och vid 8-10 rebeller droppas möjligtvis en 7,62a (ak-12 eller mk14 kanske) och säg två 6.5or. Sen att vi ska kontrollera farming är också något som är sant men vi försöker förbättra oss angående. Sen att införa en SWAT styrka är inget som skulle förbättra servern, då nuvarande APD har all utrustning de behöver för att både vara en trafikkontrollant eller en insatsstyrka då de har tillgång till 7.62or/carrier lights, hunters/huron mm. 
  Det var lite vad jag hade att yttra mig om. 
 16. Like
  Charlie reacted to Feroz in Regel förslag   
  Tror den här posten har kommit varje gång rebeller kommer in på servern. Rebellerna är absolut ett måste för servern, men i dagsläget tycker jag personligen att NLA måste bli hårdare med farmingen och inte ta skit. Samma med Pyrgos, skulle vara roligt om ni faktiskt roamade i Pyrgos och på något sätt bara visar för resterande av servern att det är ni som bestämmer. NLA ska väl vara några civs är rädda för och har respekt för. 
  Med FBI idén så har väl servern testat det med AMP å har för mig att det inte gick så bra?
   
  D är blacklistade och behandlar NLA som en påse skit, var väl inte konstigt alls att de går på oss på fed? 
 17. Sad
  Charlie reacted to M. Carter in Hotfix 6.2.4   
  Hotfix 6.2.4
  General:
  - Fixed: Island Capture Payout Script
  - Changed: Respawn time is now 2 minutes
  Map Updates:
  - Changed: Rebel HQ
  Rebel:
  - Added: Chop shop
  - Added: Gas Station Robbery
 18. Like
  Charlie reacted to WoXXeN in Clip of the Week: Winner and info on next round   
  Clip of the Week: Round 1 winner!!!
  We can start this by announcing the winner of this round!
  And we can announce that @Elnour Isak Adam has won this round!!!
  Congratulations!
  Here is the winning clip:
   
  Now on the the next round!
  And for this round you have until friday 1st of February to send me your clips. and on the 3rd we will announce a winner.
  Now I know I said videos should be between 1-3 minutes, but we will scratch that rule and the video can be any length you want. But of course, you cannot enter with the same clip you entered this time.
  with that being said, we wish you good luck!
   
  //
  The Entire Event Promoter Team
 19. Haha
  Charlie reacted to NorreN in CvGaming's Biktnings tråd   
  Kul tråd!

  Många Admins vet ju redan allt man gjort då man berättat allt skit genom åren.


  Skapade ett Gang A.D.L (Altis Duplicate leage) där jag lärde Dimitri mm hur man gör för att dupa mycket och snabbt och att de hamnar under radarn för Admins, detta funkade någon/några månader tills någon (Dimitri) blev ivrig och gick över min satta gräns och där då blev taggen.

  Hade redan på hum att detta skulle hämta så slutade göra stora parti (40-50 full Katibas) och sålde skiten innan Admins tog kontakt med mig, kommer fortfarande ihåg att man skett på sig lite när GW teleporterade sig in i mitt hus och sa BUSTED! Nu har jag dig din jävel! Och sedan sa oj sorry måste vara fel kille.

  Vi sålde ungefär kanske 30-40 Katbias per gång för 70% av rebellernas pris under en lång tid, tror till och med att de fanns kvar på servern i något/några år innan första Whipe då rebellerna slutade sälja de för länge, länge sen. Tror att jag kan ha dupat 200-300 sätt av olika vapen med full utrustning. Kom till en tid där jag fick ge bort pengar till randoms för att inte synas för mycket för Admins.
   
  Sedan har jag gjorde något som förstört spelet för många, jag hittade en D-sync bug som jag ofta använde, jag förstörde städer genom att bugga så byggnader gick sönder och dödade folk samt att åkte man bakom mig i en bil kunde jag lätt döda personerna genom denna bug. Tänker dock aldrig berätta hur man gör denna bugg då de verkligen förstör spelet för alla. Här kan man se det, jag är personen som kör Medic bilen. 
   
  Sedan har man flippat många bilar, När man var medic och hade tråkigt så brukar jag och Dimman flippa bilar (innan de blev känt hur man gör) och förstöra för poliserna, detta blev då lite jobbigt då Afriel var ofta på oss som en hök och speccade oss och blev då taggen utan staff.


  Har varit support under en längre tid på cv, och ja.. självkärt klart har gjort lite ändringar på sina hus eller CIV gubbe ibland.


  Under en tid hittade jag också en bugg som gjort att jag kunde loota andras lådor i hus, så brukade tömma folks hus och lägga i mitt egna, försökte göra detta på Afriels hus men vågade inte ta mycket där ifrån, så har iaf rånat en admin 😃


  Samt så försökte vi lagga ner servern några gånger genom att göra detta tidigt under cvgamigns livs tid. tack före detta började vi spela lite med Kebre (host) och han spawnade in jet-flyg till oss och kan ha råkade skjuta lite missiler in i Kavala och döda folk haha 😃 
  De ända jag ångrar att jag gjort var dupping då de förstörde ekonomin och spelet på servern, allt annat var mer jävelstygg och roligt 😃  
 20. Haha
  Charlie reacted to Dimitri in CvGaming's Biktnings tråd   
  Kul tråd! Jag och Norren (A.D.L) Altis dupling league höll på ett j**la tag innan JAG blev tagen.. Norren spelade dum och kom undan men han gjorde säkert mer än mig.  
   
  Vi båda blev supports trots detta och då behövde vi inte dupa längre.. kunde bara spara koden och lägga in den på sig själv när man dog. Detta höll vi också på ett bra tag tills bannen kom igen :C
 21. Like
  Charlie reacted to Feroz in CvGaming's Biktnings tråd   
  Kan ha hänt att jag var i samma gäng som illmeister och kan råkat lära resten i gänget att dupa, sen när han var taskig mot mig snitchade jag när han dupade och än idag är han permad
 22. Like
  Charlie reacted to Treos in CvGaming's Biktnings tråd   
  2016 drog en bom och sprängde 14 pers
 23. Like
  Charlie reacted to Elnour Isak Adam in CvGaming's Biktnings tråd   
  2015 satte jag kurs mot Therisa och Dundrade raka vägen in i @Chefen's hus o plockade 2 katibor o en Mk18, sprang in bakom en mur o toreTOK loggade därifrån. Det var profit den dagen. Sorry @Chefen men var tvungen (typ)
 24. Like
  Charlie reacted to Darwin in CvGaming's Biktnings tråd   
  2016 sålde jag ett hus med gear för en Hunstman Fade kniv på CS även fast det fanns en regel mot det ... sryyyyy
 25. Haha
  Charlie reacted to v.pUTIN in CvGaming's Biktnings tråd   
  Engång dödade jag en kille som sjöng för fult!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.