Jump to content
CvGaming

Ban request [K] Eggis - 2018-01-12 - 17:30-17:45


Equlize
 Share

Recommended Posts

 Request Information

        Name: [A.P.D] P.Travis

        Offender-Name: [K] Eggis

        Date: 2018-01-12 - <17:30-17:45> 

        Which rule(s) were broken: RDM

        Additional information: Explain in detail what happened.

We got an alarm about a gasstation robbery, I walked to the backdoor and shouted to see if anyone was inside, it was he engaged me and I ran around the house corner and surrendered and got shoot, no orders were made under the whole process that they would kill me

http://plays.tv/video/5a58e528605f52b727/rdm-eggis

Link to comment
Share on other sites

1. Du kunde inte hoppa ner i våran kanal och pratat med oss innan du lägger ban req? 2. Jag såg inte att du har händerna uppe eftersom att du står bakom din bil. 3.Ni hade skjutit mot en av våran innan. och kom ihåg! Från och med nu kommer vi att lägga ban req på allt de ni i APD Håller på med!

Link to comment
Share on other sites

Spelar ingen roll om vi besvarat elden ger man upp i en fight så å har händerna uppe på huvudet ska man inte bli dödad + att när han blev dödad så skrev han ju till er med en gång om att + så var ni ju fler som borde haft översikt på honom. + vadå allt APD gör ??? 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Adam Folkesson said:

när gör vi det då ??

Ni gjorde det i tisdags eller onsdags om jag inte minns fel , och det är endast när ni ligger under eller förlorat en fight. Så avbryts den och vi får inte loota er..

Link to comment
Share on other sites

Just now, Adam Folkesson said:

dock har ni dödat oss redan så få ni ju loota det att vi drar oss undan så värderar vi våra liv genom att dra oss ur att inte bli dödade. + vem säger att ni inte skulle få loota ?

Harrisson och Dropparn hoppade upp i våran kanal då och sa att vi inte fick loota. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.