Jump to content
Sign in to follow this  
Kafarov

Police Application - Kafarov

Recommended Posts

In-Game Name?: Kafarov

What is your Player ID?:

Age?: 17

Do you speak both Swedish and English?: Ja.

Do you have any past experience about being a police officer on this or other servers?: Ja.

If yes, what servers?: Här och Publiclir, var R3 på båda.

Do you have a working microphone?: Ja.

How long have you played on CvGaming?: 4250h

Have you been banned before?: Ja, tyvärr.

Do you promise to always act in-character and never abuse your power while playing as a police officer?: Ja, det lovar jag.

Are you ready to leave your civ gang to become a police officer to avoid conflicts?: Ja.

Can you follow orders from a younger person?: Absolut, så länge personen har en högre rank än mig själv.

 

What qualities do you think a CvGaming Police officer should have that fits you, name at least 5 pieces

1) Att man är skötsam

2) Att man kan RPa

3) Att man är relativt träffsäker

4) Att man kan köra bil/flyga helikopter

5) Att man kan följa order och samarbeta med andra

 

Describe why you would like to play as a police officer?: Jag har spelat på servern i snart 4 år och nu när servern äntligen vaknat till liv igen så vill jag vara med och se till att den inte dör ut igen, därför tror jag att jag gör mer nytta i en faktion än vad jag gör i ett civ gäng. Dessutom tycker jag det är en rolig faktion att spela i.

Briefly describe the various tasks of a police officer?: Det är ganska självklart varför polisen finns på Altis, utan dom så skulle en olaglig rebellisk grupp kallad A.R.A tagit makten och med dom i makten skulle ön vara ett paradis för gängkriminella och ett helvete för ärliga civs som lever på ön. Polisens uppgifter är att se till att folket på Altis kan leva ett tryggt liv borta från allt krig och våld. Det gör dom genom att ingripa vid rån, fortkörning, illegal aktivitet osv.

Describe what YOU expect out of your fellow officers?: Förväntar mig bra samarbetsvilja och trevliga människor.

What is your input on using lethal force?: Verkanseld bör användas vid situationer där ditt eller andras liv är i fara.

Describe why YOU would be a good addition to the police force?: För att jag har tidigare erfarenhet av att spela polis och för att jag är bra på att samarbeta med andra för att uppnå till exempel ett mål.

What is your input on respect, loyalty, and rule enforcement?: Alla dessa är en av de viktigaste punkterna för en lyckad poliskår.

Please provide name and a background story for your character applying to the police: (100 words minimum): Mitt namn är Kafarov, jag växte upp i östra Europa under extrem fattigdom. Min mor jobbade i hemmet och skötte det medans min far var en byggarbetare. Staten hade precis påbörjat ett nytt arbete på en bro där han var tvungen att jobba för 30kr per dag. En dag skedde en olycka och min far dog. Jag blev extremt deprimerad och gav mig ut på gatorna där jag fann nya vänner. Det gick inte särskilt bra för mig då vi knarkade och begick ett flertal brott. Jag hoppade skolan och hade ingen framtid. Jag läste tidningen en morgon och kunde läsa att det behövdes volontärer på Altis där gängkriminalitet var en vardag och inbördeskrig var bakom krönet, där fanns en chans att vända på mitt liv. Jag flög ner till Altis och gjorde dom fysiska och mentala prover som krävdes, just nu sitter jag på ett hotellrum där jag väntar på besked från polismyndigheten angående min ansökan.

Tell us a little about yourself!: Jag heter Konrad och är 17 år gammal. Jag går andra året på gymnasiet där jag går Teknikprogrammet. På fritiden spelar jag mycket dator men jag pillar även lite på mopeden och ibland är jag ute och kör med kompisar. Jag har spelat på CvGaming sedan första halvan av 2015.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.