Jump to content
CvGaming

Combatlog


Obbe
 Share

Recommended Posts

Name: [K] Elias
        Offender-Name: [S.M] UteGodis aka eggis
        Date: 2019-01-05 - Runt 03 på natten
        Which rule(s) were broken: Combatlog för att behålla gear samt ljuger för moderator om att han inte var i fight i hopp om att få behålla gearet. 
        Additional information: Jag och 4 andra medlemmar i mitt gäng var vid warzone och krigade mot APD samt S.M. Vi dödade en polis med mk1 uppe vid powerswitch, varav [S.M] UteGodis lootar polisen och springer upp i cargot för att ta skydd. Vi i [K] omringar cargot, och skjuter skott så han inte ska kunna ta sig därifrån på något sätt. Sedan gör han så att han blir kickad från servern, med flit, för att han ska få behålla gearet som han plockade upp, dvs Mk1, Carrier lite med mera. 

Han har även erkänt detta för moderator att han loggade med flit men hävdar då att ingen var i närheten. 

Här är vårt bevis:

https://prnt.sc/m38fir sen har vi även bild från en konversion med en av hans gängmedlemmar som säger att han sa till utegodis att inte logga https://prnt.sc/m38gbi Har frågat om refund iställe för banreq https://gyazo.com/c4e18e888fd8bdf5fed24375311aa23e

Edited by Obbe
Link to comment
Share on other sites

Alright, som ni vet så var vi ett gäng med APD där precis innan detta, jag blev dödad av [K] kort innan detta hände, väldigt nära cargot, så jag vet for a fact att det var folk i närheten och att dom ville pusha cargot för att få Utegodis loot som var rätt fet. Jag dog, respawnade, avslutade arma för kvällen, sen 5 min efter så visade [K] detta för mig, vilket betyder att det var väldigt uppenbart att det var folk i närheten, och med gearet du hade på dig kan man verkligen säga att motiv fanns för combatlogg.

Pratade även med @Eggis aka Utegodis efter detta och han erkännde att han loggade men sa att ingen var i närheten när det uppenbarligen var så.

 

Verdict: Combatlogg+Lying to a admin/mod, 1 day for each offence. [2 Days]

Kommer även att wipea gearet från dig.

 

//Darwin

 

Link to comment
Share on other sites

  • Darwin locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.